Milujeme léto

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5098
7.4.24 15:21

Milujeme léto

Zakládám alternativní diskuzi k už založené „Nenávidíme léto“, aby se neplevelila nadšenými názory na léto :D Tak proč máte léto rádi a na co se nejvíc těšíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15026
7.4.24 15:26

Miluju léto, letní oblečení, dlouhé večery, teplo, sluníčko, zahrada, grilovacky, bazén, výlety, brusle, koncerty, dovolená. Proste vsechno co k letu patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.4.24 15:33

Miluji léto. Jsem naprosto spokojená, že je a bude krásně. Už nemusíme jen doma. Ale zas i venku kraťasy. Těším se, až budeme napouštět kaluž. Zatím máme nadzemní, takovou tu Mountfield skládanou. Ale stačí, účel splní. Už máme uklizeno na terase, ať se může napouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
7.4.24 15:41

Já mám taky ráda letní oblečení, hlavně se nenavlíkat do pěti vrstev, vyjít ven v tom, v čem je člověk doma :)

Léto jsou pro mě výlety do hor, k moři, třešně a borůvky. Grilování, ohně, stanování, koktejly při západu slunce. Cvrkot cvrčků, vůně trávy, rosa po ránu. A koupání!

Akorát jsem hrozná bledule, a nebaví mě se furt s dětma natírat. Ale to je jediná nevýhoda, kterou vidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
7.4.24 15:42

Taky miluju léto, popravdě nejvíc když se blíží, květen, červen, nejdelší dny. Ale stačí mi to už teď, ono teplo v dubnu určitě ještě nevydrží, ale zima je pryč, to je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.4.24 15:44

Mám trochu štěstí, že se přizpůsobím každému počasí. Takže i ta zima byla fajn. Celá se vydržela v přechodové parce. I když vlastně žádná zima nebyla. Spíš takový studenější dlouhý podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148086
7.4.24 16:23

Květiny, sluníčko, koupání, jsem vodomil. A ráda nosím šaty, ale nesnáším silonky, tak si užívám nosení šatů a sukní dokud punčochy nejsou třeba. Zmrzlina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.4.24 17:06

Letni vecery na zahradce, vinko, klid, vikendy, kdy se cloveku nikam nechce a je moc vedro deti na zahradu, bazen a pohoda, grilovani, party s kamarady, pak vylety, ja peoste miluju vylety hlavne v lete, kdy je vse zelene a rozkvetle, vodni sporty, kolo, vysokohorska turistika, to delame i mimo leto, ale v lete je vse nejake hezci..plavani, paddleboard, vecere u jezera pri zapadu slunce, kdy je jeste tak teplo, ze se muzeme vykoupat, cvrkot cvrcku..letos planujeme poridit jachtu na jezero, takovou mensi zadny luxus, ale proste pro rodinku, v podpalubi je mala mistnost jinak nahore pobyvat a uzivat si volna, zijeme v Rakousku u jezer, jedine co ze jsou moc studena, to je peo.me minus slocit rozpalena do vody s 22 st coz v rodine vadi jen mne. uplne se na to tesim, tento vikend me navnadil, uz jen vzit deku a sednou v parku nebo na hristi a udelat piknik, decka si hraji, kdyz vyrazime do mesta, mam rada chodit kolem reky a sednout si nekde na drink..:srdce: :srdce: moje nejmilejsi obdobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.4.24 17:20
@ahhotep píše: Více

Až na to víno, které nepiju. Beru vše.
Mi stačí Slunce, voda, miska melounu, jahod nebo hrozny ke štěstí, neslazená perlivá voda, že osvěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
7.4.24 17:31

@Anna766 Jo přesně taky miluju letní vzdušné šaty a sukně, ale,,naboso" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
7.4.24 17:36

Miluji léto, miluji vodu a teplo. Jsem račice. Je mi jedno jestli je to Berounka, Orlická přehrada nebo moře, jsem furt ve vodě, neležím na dece. Každopádně jsem furt zmrzlá, takže se těším a teplo. Dnes jsem v práci u přímotopu, takže nevidím, jak je venku a necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
7.4.24 17:39
@Zmatka píše: Více

No ty vrstvy.. Je super jít v tom v čem jsem doma třeba do krámu, drogerie a nemusím si brát další 4 vrstvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148086
7.4.24 17:42
@alun-ka píše: Více

Nenosím ani ponožky ke kratasům nebo kalhotám, ty si beru až když je opravdu zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
7.4.24 17:46

@Zmatka Všechno venku zkrátka žije a ten svět je mnohem víc pozitivnější. Je déle světlo, je víc slunečních dní. Možnost grilování na zahradě a s tím i víc setkávání s přáteli a rodinou. Víc obecně příležitostí trávení času venku - kolo, brusle, koupání, túry, koloběžky atd.
Samozřejmě já výhodu spatřuji i v oblečení, kdy mi stačí šaty, sukně, kraťasy a max svetr (na ráno a večer). Musím se přiznat, že moc zimních věci na sebe ani nemám, vždy jsem mentálně připravená na jaro a léto :nevim:

Kdybych si měla splnit 3 přání, jedno z nich by bylo žít v destinaci, kde je stálá vyšší teplota a žádné mrazy :nevim:

Příspěvek upraven 07.04.24 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75250
7.4.24 17:52
@Kelsey píše: Více

Miluju léto! :srdce:
Dneska jsme uklidili terasu, vyčistila jsem před sezónou vířivku (máme „horký sud“, ale přes léto ho využíváme spíš k chlazení a nahřejem až večer), teď jsme se s chlapem bavili, že si asi objednáme takové ty párty solární kouličky na plůtek pod pergolou a na zábradlí u příjezdovky, tak jdu kouknout, co mají.
Už se zase bude žít spíš venku, než doma.
A zaklidila jsem trika a džíny a vytáhla šaty a sukně! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky