Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zakládám alternativní diskuzi k už založené „Nenávidíme léto“, aby se neplevelila nadšenými názory na léto
Tak proč máte léto rádi a na co se nejvíc těšíte?
Miluju léto, letní oblečení, dlouhé večery, teplo, sluníčko, zahrada, grilovacky, bazén, výlety, brusle, koncerty, dovolená. Proste vsechno co k letu patří.
Miluji léto. Jsem naprosto spokojená, že je a bude krásně. Už nemusíme jen doma. Ale zas i venku kraťasy. Těším se, až budeme napouštět kaluž. Zatím máme nadzemní, takovou tu Mountfield skládanou. Ale stačí, účel splní. Už máme uklizeno na terase, ať se může napouštět.
Já mám taky ráda letní oblečení, hlavně se nenavlíkat do pěti vrstev, vyjít ven v tom, v čem je člověk doma ![]()
Léto jsou pro mě výlety do hor, k moři, třešně a borůvky. Grilování, ohně, stanování, koktejly při západu slunce. Cvrkot cvrčků, vůně trávy, rosa po ránu. A koupání!
Akorát jsem hrozná bledule, a nebaví mě se furt s dětma natírat. Ale to je jediná nevýhoda, kterou vidím ![]()
Taky miluju léto, popravdě nejvíc když se blíží, květen, červen, nejdelší dny. Ale stačí mi to už teď, ono teplo v dubnu určitě ještě nevydrží, ale zima je pryč, to je hlavní.
Mám trochu štěstí, že se přizpůsobím každému počasí. Takže i ta zima byla fajn. Celá se vydržela v přechodové parce. I když vlastně žádná zima nebyla. Spíš takový studenější dlouhý podzim.
Květiny, sluníčko, koupání, jsem vodomil. A ráda nosím šaty, ale nesnáším silonky, tak si užívám nosení šatů a sukní dokud punčochy nejsou třeba. Zmrzlina.
Letni vecery na zahradce, vinko, klid, vikendy, kdy se cloveku nikam nechce a je moc vedro deti na zahradu, bazen a pohoda, grilovani, party s kamarady, pak vylety, ja peoste miluju vylety hlavne v lete, kdy je vse zelene a rozkvetle, vodni sporty, kolo, vysokohorska turistika, to delame i mimo leto, ale v lete je vse nejake hezci..plavani, paddleboard, vecere u jezera pri zapadu slunce, kdy je jeste tak teplo, ze se muzeme vykoupat, cvrkot cvrcku..letos planujeme poridit jachtu na jezero, takovou mensi zadny luxus, ale proste pro rodinku, v podpalubi je mala mistnost jinak nahore pobyvat a uzivat si volna, zijeme v Rakousku u jezer, jedine co ze jsou moc studena, to je peo.me minus slocit rozpalena do vody s 22 st coz v rodine vadi jen mne. uplne se na to tesim, tento vikend me navnadil, uz jen vzit deku a sednou v parku nebo na hristi a udelat piknik, decka si hraji, kdyz vyrazime do mesta, mam rada chodit kolem reky a sednout si nekde na drink..:srdce:
moje nejmilejsi obdobi
@ahhotep píše: Více
Až na to víno, které nepiju. Beru vše.
Mi stačí Slunce, voda, miska melounu, jahod nebo hrozny ke štěstí, neslazená perlivá voda, že osvěží.
@Anna766 Jo přesně taky miluju letní vzdušné šaty a sukně, ale,,naboso" ![]()
Miluji léto, miluji vodu a teplo. Jsem račice. Je mi jedno jestli je to Berounka, Orlická přehrada nebo moře, jsem furt ve vodě, neležím na dece. Každopádně jsem furt zmrzlá, takže se těším a teplo. Dnes jsem v práci u přímotopu, takže nevidím, jak je venku a necítím.
@Zmatka píše: Více
No ty vrstvy.. Je super jít v tom v čem jsem doma třeba do krámu, drogerie a nemusím si brát další 4 vrstvy.
@alun-ka píše: Více
Nenosím ani ponožky ke kratasům nebo kalhotám, ty si beru až když je opravdu zima.
@Zmatka Všechno venku zkrátka žije a ten svět je mnohem víc pozitivnější. Je déle světlo, je víc slunečních dní. Možnost grilování na zahradě a s tím i víc setkávání s přáteli a rodinou. Víc obecně příležitostí trávení času venku - kolo, brusle, koupání, túry, koloběžky atd.
Samozřejmě já výhodu spatřuji i v oblečení, kdy mi stačí šaty, sukně, kraťasy a max svetr (na ráno a večer). Musím se přiznat, že moc zimních věci na sebe ani nemám, vždy jsem mentálně připravená na jaro a léto ![]()
Kdybych si měla splnit 3 přání, jedno z nich by bylo žít v destinaci, kde je stálá vyšší teplota a žádné mrazy ![]()
Příspěvek upraven 07.04.24 v 18:10
@Kelsey píše: Více
Miluju léto! ![]()
Dneska jsme uklidili terasu, vyčistila jsem před sezónou vířivku (máme „horký sud“, ale přes léto ho využíváme spíš k chlazení a nahřejem až večer), teď jsme se s chlapem bavili, že si asi objednáme takové ty párty solární kouličky na plůtek pod pergolou a na zábradlí u příjezdovky, tak jdu kouknout, co mají.
Už se zase bude žít spíš venku, než doma.
A zaklidila jsem trika a džíny a vytáhla šaty a sukně! ![]()