Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, snad mi někdo zběhlý poradí…
Chtěla bych si psát denník, ne veřejně na netu, jen tak pro sebe…něco kam bych si zapisovala, co se stalo, co děti, jak mně naštval manžel, co jsme dělali a tak…+ poznámky co mám udělat a tak… zkrátka takový diář s poznámkama a místem na text+třeba vložit fotku… Aby mi tam samo naskakovalo datum, dalo se tam vyhledávat…Ovšem chtěla bych to na PC a nejlíp ke stažení zdarma… našla jsem zatím něco tady: http://www.slunecnice.cz/…sobni-diare/ ovšem nevím co si vybrat, poradí mi někdo? Taky bych ráda dala do kupy fotky, mám jich plný počítač a líbilo by se mi nějaké PC album, ale bez kýčovitých fotek cizích dětiček, zvířátek… Používá někdo z vás něco takového?
Ahoj,
na ty fotky pouzivam picasaweb - je zadarmo ke stazeni na googlu, je to primo jejich program. je docela prehledny a snadno pochopitelny
a kdyz se pozdeji rozhodnes neco z toho hodit na net, snadno to umoznuje…
Na deníček si můžeš vytvořit blog. Třeba na www.blog.cz nebo bloguje.cz nebo si prostě najdi něco podobnýho. Můžeš si tam zapisovat všechno, ale nemusíš to zveřejňovat, stačí když si pod článkem klikneš na Nezveřejňovat nebo co to tam je. Fotky tam taky umístíš, ale nevím, jak velká je tam na to kapacita. Najdi si na netu blogy ostatních a inspiruj se, i když teda většinou si je zřizují puberťáci, ale mrknout se není na škodu… ![]()
Pokud bys chtěla zvěřejňovat svoje psaní, můžeš si i nastavit počítadlo návštěvnosti a udělat si další vychytávky, ale na to přijdeš…
Hodně štěstí!
Bibina
Trosicku pozde ale co se fotek tice tak ja si nemuzu vynachvalit
www.photobucket.com
registrace zadarmo a mas moznost si to nastavit i tak aby nikdo jiny nemohl koukat na tvoje(vase) fotecky.
Dale mas moznost vytvorit si i rozdilne slideshows…velice hezke ![]()
A nebo jeste jiny ale stim nemam tolik zkusenosti..
www.picturetrail.com
take zdarma
jinak i picasa od google je dobra ![]()