Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky
Ma nekdo tyto golfky a je s nimi spokojeny? Budeme davat pryc sportak a premyslime o mima bo. Design je moc peky, jde o prakticnost a jestli jsou lehky a skladny na cesty. Nechceme tezke golfky a neskladne. V pripade, nejakeho doporuceni jinych sem s nimi.
ale v prvni rade, se mi jedna o tyto a zkusenosti. Diky moc holky
hezky den. ![]()
Pořizovala jsem je když byl dceři rok a čtvrt. Golfky jsou krásné, designové, vhodně max. do města či nákupního centra. U golfek bych ocenila menší hmotnost a polohu do lehu, což Bo nemají. Nejvíc mě rozčiluje konec stříšky, který je z bílé látky, takže při každém složení dochází k zašpinění. Bílá kůže se krásně setře, ale ten pruh látky se musí drhnout. Golfky jsme používali jen na cestovaní autem, jinak dcera jezdila ve sportáku.
Nedá se říci, že bych byla vysloveně nespokojená, ale po druhé bych si je asi nekoupila. Nechám si je na další dítko a pak půjdou ![]()
@Claire00 píše:
Pořizovala jsem je když byl dceři rok a čtvrt. Golfky jsou krásné, designové, vhodně max. do města či nákupního centra. U golfek bych ocenila menší hmotnost a polohu do lehu, což Bo nemají. Nejvíc mě rozčiluje konec stříšky, který je z bílé látky, takže při každém složení dochází k zašpinění. Bílá kůže se krásně setře, ale ten pruh látky se musí drhnout. Golfky jsme používali jen na cestovaní autem, jinak dcera jezdila ve sportáku.
Nedá se říci, že bych byla vysloveně nespokojená, ale po druhé bych si je asi nekoupila. Nechám si je na další dítko a pak půjdou
Dekuji za info
kamaradky mi doporucuji Valco golfky. Tak uvidime
jeste jednou dekuji za nazor
a pri druhem ho jeste uzijete urcite ![]()
@Terka222 píše:
Dekuji za infokamaradky mi doporucuji Valco golfky. Tak uvidime
jeste jednou dekuji za nazor
a pri druhem ho jeste uzijete urcite
Valco jsou všude, kam se člověk podívá
Bo jsou hodně originální, jen tak je nevidíš. Hlavně ty bílé, hodně lidí se otáčí ![]()
Snad využijeme, nechci nic zakřiknout, ale jsem v 5tt ![]()
No prave ja vim
proto se mi libil bo. Ted mame Stokke xplory. od narozeni maleho. Taky jsem si ho vybrala, ze se mi libil a moc lidi, ho mit nebude.:) Je cenove drahy a originalni
zeptam se k bo - co ty kolecka nejsou na prd, ze jsou mala? Jak se ti s tim jezdi? Malemu je rok, tak pristi zimu do snehu, asi fakt nebude co
potrebuju s nim jezdit i venku, ne jen do obchodaku, ikdyz tam jsme casto
jinak drzim palecky ![]()
Příspěvek upraven 25.01.17 v 23:12
Tak jsem nasla kocarek
ten jsem jeste nevidela, poslu odkaz ![]()
https://m.detskezbozi.com/…at-2017.html
ten se mi libi ![]()
@Terka222 Jezdí se mi skvěle jen na rovném povrchu. Bydleli jsme v centru a občas na kočičích hlavách byl problém. Proto jsme na hřiště a po okolí jezdili se sportákem. Moc si nemaluj, že dvouleták bude sedět spořádaně v golfkách
Dcera ještě na podzim se občas vozila a v současné době je to samé „ťapy ťap sama sama“. Do školky jezdíme na bobech, mimou bych prostě neprojela
Hlavně malá nechce.
To je mi jasny, ze v nem nebude sedet predpisove, hlavne nas lumpik. Kevin, je hodne zivej, tak mame co delat i normalne
Stokkace si nechame a koupime jen bo. Jsem zamilovana do hnede barvy ![]()
Diky za rady
drzim palce a mej se krasne ![]()