Mimčo 1. rok - 3 měsíce bez něj...

Anonymní
16.1.11 18:35

Mimčo 1.rok-3.mes.bez nej....

Ahoj holky,musim na 2-3.mes odjet z osobnich duvodu,napadlo me,nezapomene na me moje mala za tu dobu? Pozna me? Diky za odpovedi :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4228
16.1.11 18:37
Anonymní píše:
Ahoj holky,musim na 2-3.mes odjet z osobnich duvodu,napadlo me,nezapomene na me moje mala za tu dobu? Pozna me? Diky za odpovedi :oops:

Ahoj a to malou nemuzes vzít s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.1.11 18:38

Kazdopádně ji bude smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.terezka19
16.1.11 18:41

holky a vy tomuhle příspěvku věříte?? nevidím důvod proč by to nešlo, každá normální máma by přece za všech okolností vzala díte s sebou, ne?? :nevim: to je zas nějaký fór :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4228
16.1.11 18:44
nepř.terezka19 píše:
holky a vy tomuhle příspěvku věříte?? nevidím důvod proč by to nešlo, každá normální máma by přece za všech okolností vzala díte s sebou, ne?? :nevim: to je zas nějaký fór :pankac:

nad tím jsem taky premýšlela a proto jsem se zeptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
16.1.11 18:45

Osobně si myslím, že když tě 3 měsíce vůbec neuvidí, tak si tě pamatovat nebude, možná někde v hlouby vzpomínek si řekne jo tu odněkud znám.
Mě bylo 9 měsíců, když se mi stal vážný úraz a ležela jsem měsíc v nemocnici a pak jsem nechtěla k mámě, chtěla jsem být u sestřiček a to za mnou naši chodili na návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.1.11 18:46

8-o 8-o Taky to nechápu,nikdy bych nikam neodjela na tak dlouho bez svého dítěte.tomu nerozumím.nedokážu si ,,tzv.osobní důvod představit" kdy bych měla odjet bez dítěte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
16.1.11 18:49

Jediný co mě napadlo, kam zakladatelka musí neodkladně jet a bez dítěte je kriminál :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.1.11 18:54
to asi nééé :-D .to by napsala třeba na tři měsíce a né 2 až 3 měsíce.
lleennttiillkkaa píše:
Jediný co mě napadlo, kam zakladatelka musí neodkladně jet a bez dítěte je kriminál :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
16.1.11 18:58

No já taky doufám, že né, ale kam jinam by musela jet a musela nechat dítě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.terezka19
16.1.11 18:58
kamikaa píše:
to asi nééé :-D .to by napsala třeba na tři měsíce a né 2 až 3 měsíce.
lleennttiillkkaa píše:
Jediný co mě napadlo, kam zakladatelka musí neodkladně jet a bez dítěte je kriminál :-?

:D:D:D no jo, ale i do kriminálu by snad mohla s dítětem, ne?? podle mě to je kec, docela tomu nahrává i anonymita… a navíc je divné, že zakladatelka už nereaguje :lol:

• Citovat
  • Upravit
40
16.1.11 19:00

mne by se teda nechtelo od maleho odjet ani na tejden, ale pokud to teda neni vtip, a opravdu nekam „musis“ a nemuzes si dite vzit sebou, tak by tomohl byt problem. Viz priklad toho, kdy nas tatka pracuje daleko od domova a domu jezdi 1× za mesic, a malymu trva, nez pochopi, ze ho zna a ze je to tata… nerve teda tak, jako na uplne cizi lidi, ale nechce k nemu hodne dlouho,porad si ho jen prohlizi. Takze si myslim, ze v tomhle veku dite hodne rychle zapomene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.1.11 19:03

No to taky nevím :nevim: ,a přiznám se že by mě to moooc zajímalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
16.1.11 19:08

Třeba se musí jet starat o nemocného rodiče, myslím tak těžce nemocného, že musí dítě nechat doma partnerovi :think: nebo je sama nemocná :think: nebo jede vydělávat peníze? :think: no stát se to může, co my víme :-( a těžko říct, ale tak malé dítě si asi moc pamatovat nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.1.11 19:15

Nevím jistě, ale my jezdíme od narození k babičce a docela časo - myslím moji babičce, takže pro malého prababička.. Týdně tak na 2,3 dny když se podaří jindy třeba jednou za 14 dní na nějakou noc.. Takto od malička..
Když měl malý rok a měsíc, tak přes zimu se nedalo nikam jet, byl nemocný, pak já, pak něco babička měla, že ji bolely zuby či co, takže jsme tam nebyli bez dvou dnů dva měsíce a i přesto ji poznal.. bas, ba, volal.Myslím, že matka je víc, ale nedokážu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí