Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Martina-73 píše:
Díky moc za podporu
Marti, taky jsem pro. Určitě do toho jdi. Taky bych do toho šla a v tém případě dvojnásobně. A dej vědět, jestli se to už povedlo ![]()
Moje máma se taky ,,zbláznila,, bude jí 42 a snaží se o mimi, snaží se cca od 40 a od té doby 2× potratila, můj názor je, že děti se přivádí na svět když je žena mladá. mámě to nevymlouvám, je to její věc, ale osobně s tím nesouhlasím. A samozřejmě jí ze srdce přeju aby co nejdřív otěhotněla a dítě donosila
Tak jestli už není pozdě na názor, tak se přidám se svou zkušeností…
Bude mi 41 a mám děti za mlada - dcera 21 a syn 18 a v děti pozdějším věku - dceru 3 a půl a poslední mimčo dcera půl roku… a jsem spokojená, je to krásné a já si to konečně v klidu beze spěchu a nejistot užívám… a kromě jiného je to něco, co mě honí se o sebe víc starat, víc hledět na zdraví a zdravý životní styl a nutí mě to pracovat na sobě… což jen vítám…
Tak taky se přidávám…bude mě 41let a mám děti 23,21,18,11 a 15 měsícu.Jsem taky moc spokojená,užívám si mateřství co to jde.Ani jsem pořádně nevěděla,že mám v sobě tolik lásky a trpělivosti.Vubec mě nevadí,když stím malinkým prdolu lozím po kolenách kolem stolu a hrajeme si,je to užasné období.Myslím si,že žena hodně omládne,zkrásní…jo a pokoušíme se ještě o jeden zázrak…
Ahojda, tak já se taky hlásím. Je mi 41 a mám 20ti letou dcerku a 1 rok dcerku. A když srovnávám, tak musím říct, že si to teď užívám mnohem víc. Jsem víc v pohodě, nic nehrotím. Ta prďolka mě strašně omladila a jsem za ní vděčná. A všem, které řeší věk, bych ráda řekla, že o věku to rozhodně není. ![]()
Já souhlasim. Není mi sice 40 ale 36 což ale neni takový rozdil. Mám syna 16 a druhého 2 roky. Ted čekáme holčičku a já jsem nejštastnejši na světě. Malej je tak užasnej že jsme se rozhodli mít ještě jedno mimčo aby měl Niki partáka. Vřele doporučuju. Sice ted mám chřipku a nemůžu si lehnout nebot to malé torpédo by se tu samo zranilo
ale kupodivu to jde . Strašně ser těšim až tu budou lítat dva raubiři ![]()
Ahoj
Nedávno mi bylo 41let ještě stále si užívám mateřství co to jde…mám děti ve věku 23,20,18,12 a 4roky
Dalšímu dítěti se nebráním.Taky jsme s manželem zvažovali zda si pořídit dalšího prcka a jestli se ještě na to cítíme (to je velice důležité, probrat takové věci)Neodsuzuji starší maminy podle moji skušenosti jsem si posledního dítka vyloženě užila a ani jsem netušila kolik lásky můžu ještě dát dalšímu dítěti. Už půl roku se snažíme o další mimi ale nějak bezúspěšně a teď mě straší otázka jestli už na to nejsem přece jenom stará.Manžel mě povzbuzuje,že to vyjde příště.Tak uvidíme…
Leni tak se dívám,že máme skoro stejně staré děti
máš pravdu,taky si toto dítko velice užívám a mám v srdci veliký pocit štěstí a lásky.A je to fakt,že záleží na tom,jestli se ta žena na to cítí,jestli to zdraví dovolí…kolikrát žena ve 30 se cítí na víc,je unavená a žena ve 40 se cítí o dost mladší
záleží na každé z nás jak se tomu postavíme.Ono život je velice krátký a křehký a je potřeba každý den žít
Přeju vám at vám další prcek vyjde,dej vědět…my se taky snažíme,ale jdem jinou cestou,zkoušíme nativ,tak uvidíme jestli se zadaří ![]()
Moje doktorka nebyla příliš nadšená, že chci dítě ještě po 40.prý je to nezodpovědné a rizikové ale všecna těhotenství jsem měla v pořádku a cítím se ještě v kondici.Čekala jsem, že mi navrhne něco co by mohlo pomoci k početí ale když jsem se o tom zmínila hned namítla,že to příjde samo. Tak nevím jestli ji navštívit znovu když už půl roku…a stále nic nebo ještě to zkoušet. Možná jsem dost netpělivá. Taky vám přeji ať vám to vyjde… ![]()
Půl roku není žádnej čas ale tobě jde spíš o to jestli čekat nebo to rovnou řešit vid ? Taky jsem to tak cítila. Hele u toho druhýho prcka jsem otěhotněla po 8 měsících. Už jsem byla vystrašená že to nepůjde. A ted s tou malou hned druhej měsíc . Tak nevim
přitom jsem o 3 roky starší a šlo to líp
pandoro ty jsi těhotná?a kdy se má malinká narodit? maličký tě nenechá odpočívat,co? Leni od paní doktorky si nic nedělej.Já takto doktorku vyměnila za doktora a jen jsem litovala,že jsem to neudělala dřív.Doktor mě říkal,že jestli se na to cítím,tak nevidí problém a že jeho měla maminka když ji šlo na 43 rok a necítil se nějak ochuzený.tak mě dodal elánu a bylo mě fajn…
malá se má narodit v červnu a malej má 2 roky prohání mě jak torpédo ale kupodivu to celkem zvládám. Ten 16 ctiletej je samostatnej ale to prani a žehlení se taky musí a hlavně vaření.Naštěstí mám hodného manžela
dost pomáhá
Leni v klidu, je mi 38 let a taky to je v pohode, akorat me doktorka vice hlida, navic moc nepribiram a v kvetnu porodim druhe mimco.
Ahoj Pan ![]()
Lenka1970 píše:
Moje doktorka nebyla příliš nadšená, že chci dítě ještě po 40.prý je to nezodpovědné a rizikové ale všecna těhotenství jsem měla v pořádku a cítím se ještě v kondici.Čekala jsem, že mi navrhne něco co by mohlo pomoci k početí ale když jsem se o tom zmínila hned namítla,že to příjde samo. Tak nevím jestli ji navštívit znovu když už půl roku…a stále nic nebo ještě to zkoušet. Možná jsem dost netpělivá. Taky vám přeji ať vám to vyjde…