Mimčo po 40?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
15.3.12 21:50
pandora píše:
Ahoj jani :mavam:

Ahoj Pan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary 2727
27.4.13 09:10

Ahoj holky je mi čtyřicet teď jsem prodělala potrat samozřejmě jsem musela do špitálu na vyčištění můj doktor z toho nebyl odvazanej pořád mě zrazoval do zprávy mi napsal že nesmím půl roku otěhotnět jenomže já toho času tolik nemám s přítelem mimco chceme nejraději bych doktora vyměnila protože si myslím že by mě měl spíš podporovat a ne zrazoval nutno podotknout že už dvě děti mám z předchozího vztahu ale už jsou téměř dospělé a na to on hraje že už žádné nepotřebuji :( a jak najít toho správného doktora

• Citovat
  • Upravit
365
27.4.13 13:50

@mary2727 mě bude 42let a v loni jsem prodělala potrat v 8týdnu. Na další pokus jsem mohla jit po 2až 3měsících. V kolikátém týdnu jsi potratila? Jestli se ti doktor nezdá, tak ho vyměn. Já taky vyměnila doktora a je to v pohodě. A hlavně :) nedej na nějaké řeči. Jestli miminko chcete, cítíš se na to, tak se nenech nikým odradit.Moc držím palečky at si brzo v pohodě a mužeš jit do toho. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary 2727
28.4.13 18:39

Ahoj (petronek)já potratila v 7tt doktor mě pořád zrazoval tak nějak mi dával na jevo že jsem stará a že už děti nepotřebuji když už je mám, neřekl mi to sice do očí ale dal to dostatečně najevo.

• Citovat
  • Upravit
365
28.4.13 21:49

Holka zlatá nedej na doktora…mě zase říkal, že jeho měla maminka když ji bylo 43let a vubec se necítil ničím ochuzený…ještě mě podpořil. Nic si z toho nedělej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary 2727
3.5.13 22:03

Ahojda v tomhle případě na doktora nedám, ale ty máš asi skvělého. Taky jsem snad jednoho dobrého sehnala je na něj skvělé hodnocení a moje kamarádka ho také chválí tak mě snad vezme. ;)

• Citovat
  • Upravit
365
4.5.13 11:47

Tak to moc držím palečky at si sním spokojená, pak písni :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí