Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky je mi čtyřicet teď jsem prodělala potrat samozřejmě jsem musela do špitálu na vyčištění můj doktor z toho nebyl odvazanej pořád mě zrazoval do zprávy mi napsal že nesmím půl roku otěhotnět jenomže já toho času tolik nemám s přítelem mimco chceme nejraději bych doktora vyměnila protože si myslím že by mě měl spíš podporovat a ne zrazoval nutno podotknout že už dvě děti mám z předchozího vztahu ale už jsou téměř dospělé a na to on hraje že už žádné nepotřebuji
a jak najít toho správného doktora
@mary2727 mě bude 42let a v loni jsem prodělala potrat v 8týdnu. Na další pokus jsem mohla jit po 2až 3měsících. V kolikátém týdnu jsi potratila? Jestli se ti doktor nezdá, tak ho vyměn. Já taky vyměnila doktora a je to v pohodě. A hlavně
nedej na nějaké řeči. Jestli miminko chcete, cítíš se na to, tak se nenech nikým odradit.Moc držím palečky at si brzo v pohodě a mužeš jit do toho.
![]()
Ahoj (petronek)já potratila v 7tt doktor mě pořád zrazoval tak nějak mi dával na jevo že jsem stará a že už děti nepotřebuji když už je mám, neřekl mi to sice do očí ale dal to dostatečně najevo.
Holka zlatá nedej na doktora…mě zase říkal, že jeho měla maminka když ji bylo 43let a vubec se necítil ničím ochuzený…ještě mě podpořil. Nic si z toho nedělej..
Ahojda v tomhle případě na doktora nedám, ale ty máš asi skvělého. Taky jsem snad jednoho dobrého sehnala je na něj skvělé hodnocení a moje kamarádka ho také chválí tak mě snad vezme. ![]()