Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj vsem chtela jsem se zeptat jestli jsou tady take nejake snazilky kterym je uz nejaky ten patek a snazi se jako ja a treba mi poradi ![]()
Ahoj, já jsem chtěla rodit do 35, ale nevyšlo to, mám mimčo ve 40. Tak snad Ti to taky klapne…přeji Ti to ![]()
Ahoj, mě je 30, ale vzhledem k tomu, že dětí bychom chtěli vícero, tak počítám že rodit budu taky třeba ještě ve 40. Tak tě chci jenom podpořit ![]()
Ahoj, mně je 37 pryč a taky bych moc ráda miminko, jen ten pravý tatínek zatím nikde, tak hledám nějaké řešení, rady a zkušenosti. Ale určitě to nevzdávám a nevzdala bych ani ve 40, takže také držím palce!!
ahoj, mě bude letos 30 ale protože chceme hodně dětí, tak možná kolem 40 taky budu rodit ![]()
Jak dlouho se snažíte o mimi? Přeji ať se brzy zadaří ![]()
Ahoj, moje maminka mě měla ve 40 (jsem ročník 82) a navíc na maloměstě jí doktoři říkali, že se zbláznila, ona se nenechala odradit a vše naprosto v pohodě. Já jsem navíc byla moc šťastné dítě, protože už věděla, co chtěla, a hodně se mi věnovala.
Držím palce!!!
Bude mi za chvilku 38 a v dubnu rodím.Tak si myslím,že to bude i u tebe v poho a držím palečky ![]()
Ahojky, tak já porodila měsíc po 40. narozkách dvojčata
, jsem šťastná, spokojená a moc si oba dva prcky užívám, úplně jinak, než když jsem v 21 měla první dceru
.
dekuji vsem co mi napsali jsem tady nova tak ani nevim co a jak tady snad to delam dobre jde videt ze nejsem asi jedina tak je to fajn zkousime to pul roku takze asi to je malo ale cas leti jako blazen
Byla jsem v praci jako zastup za kolegyni, ktera rodila poprve ve 40. Ted muj pracovni pomer skoncil, protoze jeji RD skoncila, ale stejne se do prace nevratila, ceka totiz dalsi, takze pokud dobre pocitam, je ji 43.
Pak mam jeste jednu kolegyni, ktere je 39 a intenzivne se snazi o mimim, nejde to, myslim, ze ji ceka druhe IVF.
Rodila jsem ve 39 a 40. narozeniny jsem slavila společně s 1. narozeninami naší Katy. Čekali jsme na ni 12 let - o to více si teď užíváme každou chviličku s ní. Moc ti držím palce !! ![]()
Pracovala jsem rok jako záskok v gyn ambulanci a těhulka po 35. roce nebyla nic neobvyklého. Měli jsme paní, které bylo 40 a měla první miminko, takže za mě, proč ne.
Držím pěstičky a ať to brzy klapne.
Habr - taky bych te chtela podporid. Mne bude v cervenci 38 a taky se snazime o mimco. Uz mam dvouletou holcicku. Otehotnet mi trvalo rok a pul. Tak nevim kdy se to povede ted. Ziji v Anglie kde je dost bezne rodit v nasem zralem
veku. Moji zname je skoro 49 a ma dvoleteho chlapecka a jeste se snazi o dalsi. O prvni se snazili asi 6 let a potom jim to vyslo hned po prvnim IVF. Tak ti preji hodne stesti a at se brzy radujes ze zdraveho drobecka.
Snazite se o prvni miminko?
Jo jeste jsem se chtela zminit, ze ja jsem cvicila metodu Mojzisove asi tri mesice nez jsem otehotnela. Nevim jestli mi to pomohlo otehotnet, ale ja jsem tomu hodne verila a jak se rika je to hodne o psychyce.
Ahoj tak mě narodila malá ve 37letech,mám ještě 12 let syna, pokud žena chce cítí se na to, je zdravá tak nevidím důvod proč ne, jsem z menšího města a potkávám dost starších maminek, dneska už je naštěstí v tomhle jiná doba
tak držím palce ![]()
Jenom ještě přidám, že před érou komunistů se taky rodilo do pozdního věku. Moje prababička (r. nar. 1889) rodila svoje první dítě ve 30 a poslední ve 40 (takže rok 1929) a v pohodě. Dožila se 88 let, takže si děti i užila ![]()