Koupání a kaše

381
10.1.10 15:11

Koupání a kaše

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli svým prckům dáváte kaši před nebo po koupání? Zuzance jsem dávala po koupání, ale z lahvě, teď bych chtěla začít s kaší i pro Markétku, a pokud možno lžičkou. A Markéta je po koupání vždycky už úplně „nepoužitelná“, jak je zralá do postele (navíc bych ji po kaši nejspíš mohla koupat znovu). Mám ale trochu obavy, že když ji nacpu kaší před koupáním, vyklopí mi ji do vany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16118
10.1.10 15:18

já dycky dávala před koupáním i teď, protože Robik byl zpočátku jak prasátko, dávali jsme hned lžičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.1.10 15:19

tak jí nech rozestup mezi večeří a koupáním třeba půl hodiny, ať to trošku stráví ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.1.10 15:22

My dáváme kaši od začátku lžičkou a půl hodinky až hodinku před koupáním. Po koupání by mě to ani nenapadlo, to leda max. tou lahvičkou. Protože po krmení je jako prasátko, už se naučil dělat s jídlem různé lumpárny, takže občas jsem od kaše oba dva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
233
10.1.10 15:24

Ahoj,
tak my dáváme kaši před koupáním. Přece jen jsme trochu upatlaní. Necháváme zhruba půlhodinovou pauzičku a pak jdeme koupat. Navíc, kdybychom to měli obráceně, tak se asi ke kaši ani nedostaneme, protože se malému z vody nechce :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.1.10 15:25

Stejně jako Madi a Pája - před koupáním a za 20min. koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
10.1.10 15:33

Taky tak, nejdriv kase, po 10 min se jde delat vecerni hygiena a koupani a pak ho jeste ukojim k spanku :wink:
Davam lzickou hned od zacatku, a vyzkousela jsem pred i po koupani a pro nas je lepsi pred. Ale i tak je nekdy unaveny, takze obcas davam ve flasce (ale to fakt jen minimalne).

• Citovat
  • Upravit
2139
10.1.10 15:35

Dokud měl flaškou, tak po, páč u toho hezky usnul. Co jí lžičkou, tak před a jí nahej a pak ho ze židličky vezmu a rovnou do koupelny, jinak bych měla kaši všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65317
10.1.10 16:19

Tak my dáváme po koupání…a lžičkou
Matyáš dlabe hezky a jako čuňátko není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.1.10 16:32

Dávám kaši před koupáním (cca v 16:30) lžičkou, kolem 17:30 - 18:00 se malá koupe a po koupání vypije ještě láhev mlíka a kolem 18:30 jde do postýlky spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.1.10 17:25

tak my dáváme kaši po koupání, bála bych se, že by se pozvracela, jedině dát kaši a třeba až za hodinu jít koupat tak o by asi taky šlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
10.1.10 19:14

Tak mi dáváme kaši až po koupání a lžičkou a jako prasátko není. :-)
Já to vzala podle sebe,mě by bylo ve vaně s plným teřichem,taky blbě :-)

• Citovat
  • Upravit
4242
11.1.10 00:28

Ja to taky beru podle sebe, nerada se koupu s plnym brichem :wink: A taky teda nemel nikdy nejak nadelano kolem sebe 8-) :wink:

My vykoupeme, v pyzamu a backurkach jde za chvili na kasi a pak si tu jeste chvili hraje a jde spat.
U nas je to ale proto, ze koupeme a kasujeme dost pozde, vecerni mlicko uz dlooouho nedavame, takze kase je v podstate posledni jidlo.
Koupeme po Vecernicku, kolem 19-19:20 h je kase, jak to vyjde a kolem 20 h jde spat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.1.10 15:44

Taky dávám kaši po koupání, dokud byla ve stavu, že po koupání už padala únavou dávala jsem jen mlíko. Teď už ale zmákne hezky jíst lžičkou ani se u toho neumatlá a tak po koupání a pak rovnou chrnět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
11.1.10 15:52

Panuško, Verunka jí sama lžičkou? 8-o

My tedy dáváme kaši mezi 18 a 18.30 a pak kolem 19.30 koupeme, po koupání má ještě mlíčko. Kdybych vykoupala před kaší, můžu ho koupat znovu, je jako čuník. A navíc když je hodně ospalý, naprasí u jídla ještě víc, protože si neustále šmudlá oči a kroutí se v židličce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí