Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
zdravím, mám dva kluky, 18 a 10 a nyní
čekáme dvojčátka
za měsíc mi bude čtyřicet
už se moc těšíme
![]()
takže hooodně štěstí!!!
dekuji vsem za podporu mam dva kluky ale oba dva jsou uz dospeli zacala jsem brzy a ted mam noveho manzela a chut mit jeste jedno mimco je pravda ze pred rokem jsem asi ve 4tt o jedno prisla ale jsem pry zdrava a nic nebrani tomu mit dalsi ale nejak to nejde nepomahaji nejake caje nebo vitaminy dekuju ![]()
Habr - S bylinkami nemam zkusenosti, ale myslim ze se neco takoveho probira tady na diskusi v rubrice NEPLODNOSTI. Je tam tema Otehotneni pomoci bylinek/lecitelem. Tak se tam podivej.
Ja jsem brala akorat kyselinu listovou. Nevim jak v Cechach, ale u nas v UK ji lekari doporucuji kazde zene ktera se snazi o poceti a vsem tehotnym v prvnich trech mesicich tehotenstvi.
Zdravím 2Helen, přeju zdravá miminka, já mám dcery 20 a 15 a dvojčata jsem měla měsíc po 40. narozkách, je to super!!! ![]()
Habr, u nás podobně, s druhým manželem to nešlo a nakonec se přišlo na to, že je to z jeho strany,proto nám to trvalo a nakonec skončilo IVF, ale děti jsou zdravé a všechno bylo v pohodě
. Předtím jsme také zkusili kdeco a nic nepomohlo, ani nemohlo, jak se pak zjistilo. Tak držím pěstičky
![]()
je to fajn zjisteni ze nas je vic maminek po 40 snad se nam to povede manzel je taky o.k. pred rokem jsem o mimi prisla asi se na to moc upinam nevim
ahoj,já se snažila o miminko skoro rok a půl a pořád nic,Už mi z toho hrabalo
,nakonec jsem doma prohlásila že půjdu rodit nejpozději ve 40letech,že v 50letech už budu senilní
.V našem věku čas fakt letí,nakonec jsem zavolala do Varů na kliniku reprodukční medicíny a genetiky.Jsou tam skvělý doktoři,byla jsem tam možná 5krát a ted mám doma 9měsíční princeznu.
Tak já jen kdyby náhodou.Přeju hodně štěstí ![]()