Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
26.6.11 18:48
say píše:
Přesnětak děti to většinou zvládnou dobře

A jakou vodu jsi mu dávala? Protože většinou se vždy v cizině z jejich vody každý pos…
To jsme teoreticky řešili s mým a došli k názoru, že bychom museli vzít naší balenou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.6.11 19:03
barah píše:
say píše:
Přesnětak děti to většinou zvládnou dobře
A jakou vodu jsi mu dávala? Protože většinou se vždy v cizině z jejich vody každý pos…
To jsme teoreticky řešili s mým a došli k názoru, že bychom museli vzít naší balenou. :nevim:

Kupovali jsme balenou a ještě jsem ji převařovala… jeden den měl trochu tekutou, den před odletem, tak dostal preventivně Enderol myslím že to je a byl klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.11 21:27

Ahojky a přeji hezký večer
Tak máme za sebou návštěvní neděli.A jsem z toho vyčerpaná.Nikolka měla zase jeden ze svých špatných dnů.Celý den byla otrávená,plakala.K nikomu nechtěla,člověk se na ní nemohl ani podívat.Hnedka spustila.Tak že jsem jí měla pořád na ruce. :oops:
say no tak to je skvělé že se dovolená vydařila :palec: .Mi letos pojedeme maximálně někam na chatu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.6.11 21:30

Dneska byl taky u nás takový den, Kuba unavený, protivný, to je tím počasím. tady celý den nevysvitlo slunko. :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.11 21:32
barah píše:
Dneska byl taky u nás takový den, Kuba unavený, protivný, to je tím počasím. tady celý den nevysvitlo slunko. :cry: :roll:

u nás byl pravý opak.Ráno trochu poprchávalo ale odpoledne bylo na padnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.6.11 21:35
VeronikaJanou píše:
barah píše:
Dneska byl taky u nás takový den, Kuba unavený, protivný, to je tím počasím. tady celý den nevysvitlo slunko. :cry: :roll:

fakt jo? tak to taky zase není dobrý, co? :-( to je z extrému do extrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.11 21:41
barah píše:
VeronikaJanou píše:
barah píše:
fakt jo? tak to taky zase není dobrý, co? :-( to je z extrému do extrému.

to počasí je poslední dobou strašně proměnlivé,ted hlásili že mají být až 30 a ve středu zase ochlazení.

Dneska jsem zjistila že my začala nějako zelenat voda v bazénu :zed: moc se v těch přípravcích do vody nevyznám.Sice mám ten testr chloru a ph ale nedaří se mi tu hladinu vyrovnat tak jak by měla být :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 07:23

Ahojky,všem přejem krásný pondělní den,tady je úplně modrá obloha a svítí sluníčko. :dance:
Takže se půjde někam na procházku,přítel dneska na oběd nepřijede takže nemusím vařit tak si můžem užívat krásného sluníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.6.11 07:32

tAKY PŘEJI PĚKNÉ PONDĚLÍ :-)
My máme v plánu ve tři sraz tři kamarádek s dětima :-)a ve čtyři musím vyzvednout klučinu ve školce -aspoň si dneska taťka od nás odpočine :-)
Včera jsem udělala mega úklid doma, tak mám radost…osprchovala jsem i kytky, takže krom oken jsem udělala snad všechno, mám i vyžehleno, ale dvě další pračky mi visí na sušáku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 07:37

též přeji krásné ráno :-)
Právě jsem zapla pračku.Trochu poklidím.Půjdu proštudovat ten bazén co stím :mrgreen: pak pro Gábinku a hurá do města nakoupit.Tak že zase celý den v jednom kole. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 07:44

my jsme taky včera dělali mega velký úklid,ale myli jsme i okna a měnili povlečení na peřinách.Takže jsme pak byli KO.

Tak to se máš ze máš kamarádky s dětmi…tak si to užijte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.6.11 07:48
Zlata Kindlova píše:
my jsme taky včera dělali mega velký úklid,ale myli jsme i okna a měnili povlečení na peřinách.Takže jsme pak byli KO.Tak to se máš ze máš kamarádky s dětmi…tak si to užijte…

No okna bychom taky potřebovali, ale zatím je nenápadně odsouváme - je jich nějak moc!!!! Kamarádky jsou fajne na tohle stýkání a povětšinou jsou z rodiny.cz nebo tady z emimina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 07:54

rodina.cz to ani neznám,to se tam hned podívám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.6.11 08:08

Krásný den, to je radost se podívat z okna když je venku tak krásně :dance: :dance: Lucinka ted spinká, ale potom musím na poštu a nakoupit, potom neco uvařit ale musím ještě vymyslet co hlavně něco rychlýho a dobrýho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a potom si chci užít sluníčka tak budeme asi na zahradě :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.6.11 08:09

Zlatuš to jsem ráda že jsem to napsala srozumitelně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny