Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kristy Tak snad ten vám ten sirup pomůže ![]()
U nás se na to přišlo koncem 4. měsíce - já jsem se pořád pídila po příčině, doktorka mě uklidňovala, že to je nejdřív 3 měsíční kolika, pak že je to reflux
a že ho musím dávat pořádně odříhnout
(a co jsem asi celou dobu dělala
)
No a já od začátku měla podezření, že to nebude jen tak, protože měl pořád trávicí potíže, ale takové divné
- pořád se mi kroutil, plakal, měl pocit nepohodlí v jakékoliv poloze, od konce krmení do dalšího krmení jsem ho musela stále nosit a chovat, a to se mi v náručí hrozně kroutil a plakal,pořád blindil i několi hodin po krmení, když jsem ho dala ležet, tak začal hrozně plakat - to ho ještě víc tlačilo
Prostě pořád blindil, občas i hodně obloukovitě, svíjel se v křečích, měl pocit nepohodlí, když jsem ho položila, tak začal plakat(řvát
) a zčervenal v obličeji, měl vyrážku a ekzém po tělíčku a na tvářičkách,odříhával stále i několik hodin po krmení a v noci co půl hodinu
, problémy s kakáním (tak jednou za týden),to když už se vykakal, tak to bylo temně zelené, jako špenát a hrozně to zapáchalo
No tak jsem někdy i brečela s ním, to když jsem ho nemohla často večer uspat a nosila ho plačícího a svíjejícího v náručí i 2 hodiny
Až jsem si dupla, vyžádala si u doktorky žádanku na gastroenterologickou poradnu a bylo ![]()
Zjistili mu to koncem 4. měsíce a doteď má potíže s trávením, ale to je díky tomu, že si poškodil sliznici trávicího traktu tím špatným mlíčkem, ale už je to teďka procházka růžovým sadem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lisacek - to jsi si teda užila
No nevím, kde máme problém my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama: jak jste dopadli u doktorky,už byli výsledky?
Ahoj, včera už jsem nestihla napsat, užívali jsme si sluníčka
![]()
![]()
Výsledky byly, prý tam je náký bacílek ale v tom pravým očíčku se neprokázal spíš v levým, je to divný vždycky má horší to pravý
![]()
Dostala jsem zase kapky kapat máme 4×denně 1 kapku a na noc mastičku, tak 10 dní a potom 13.7. na kontrolu, jen doufám, že už potom bude mít malá klid a vyléčí se jí to a jestli ne, tak se fakt vyprdnu tady u nás na doktory a objednám se sama do Plzně na dětškou oční kliniku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkné ranko všem,po dvoudenní odmlce se opět hlásím,nešel nám internet… ![]()
No ale za ty dva dny těch e-mailů úplně jsem čuměla
měla jsem jich skoro 150.Fakt nechápu jak jich může být tolik.
Tady teď dva dny byli 30 vedra a dneska už tady jsou mraky a fouká vítr.
Tak dneska jdeme s Markétkou poprvé k zubaři,tak jsem zvědavá,zatím ještě zoubek nemá,ale dneska mi v noci dlouho plakala a byla nevrlá,pořád se mi budila.Tak třeba už se konečně nějaký klube.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zlatuš a jak jste dopadli v pondělí na tý ortopedii, nák mi uniklo jestli jsi to psala nebo ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak at to Markétka dobře zvládne tu první návštěvu zubaře
My jdeme s Lucinkou až v září nebo v říjnu, až půjdeme s Davídkem na půlroční kontrolu, byli jsme tam naposledy a to jí ještě nebyl rok, tak jsme se domluvili že nás vezme příště všechny najednou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,ne ne nepsala nešel nám internet.
Doktor řekl že ji to mám víc masírovat,že teď nepozná jestli ji to zůstane,prpotože ještě nechodí plynule,potřebuje aby chodila plyynule,takže až začne hezky chodit tak tam máme jet znova,A to už pozná a řekne co dál.Říkal že je možné že až začne hezky chodit že se to samo srovná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
Ahojky,ne ne nepsala nešel nám internet.Doktor řekl že ji to mám víc masírovat,že teď nepozná jestli ji to zůstane,prpotože ještě nechodí plynule,potřebuje aby chodila plyynule,takže až začne hezky chodit tak tam máme jet znova,A to už pozná a řekne co dál.Říkal že je možné že až začne hezky chodit že se to samo srovná
Taktřeba se to fakt srovná a bude to dobrý, já taky čekám až se Lucinka rozchodí protože začíná pořád chodit po špičkách, tak uvidím až bude chodit plynule jestli bude chodit normálně a kdyžtak se tam s ní taky objednám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno,tak u nás je opět pěkné horko,i když pár mráčků už se objevilo,poslední den ve školce a mi zaspíme ![]()
sarynama a co Vám dali za kapky nějaké atb ?
Já už opravdu nevím co s tou Nikolkou dělat,tu plýnu prostě nechce.V noci to bylo v pohodě to jsem jí na ní dala ještě ty kalhotky tak neměla šanci se k ní dostat.Ale ted ráno to byl horor při přebalování,bože,jak ta vyváděla. ![]()
Vím,musí to být pro ní paráda být bez ní a nepařit se.Ale takhle to pořád nejde,to bych to tu měla za chvíli všude sčůrané.
Četla jsem pár článku o té bez plenkové metodě.Ale spíš s toho mám hlavu v pejru
.Prý každé dítko má způsob jak naznačuje svoji potřebu.Ale já na Nikolce prostě nic nevidím ani sebemenší náznak,nebo jsem slepá.
Opravdu už nevím co s tím
,když se pokouším o nějaké to vysvětlování tak na mě kouká jako kdybych byla z jiné planety ![]()
Asi mám doma nějaký unikát,co nechce ani plénu,ani nočník ale čůrat kde se dá to by jí šlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Tak at to Markétka dobře zvládne tu první návštěvu zubaře![]()
My jdeme s Lucinkou až v září nebo v říjnu, až půjdeme s Davídkem na půlroční kontrolu, byli jsme tam naposledy a to jí ještě nebyl rok, tak jsme se domluvili že nás vezme příště všechny najednou
![]()
No uvidíme jak to zvládne,a jak ho znáší Davídek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:No uvidíme jak to zvládne,a jak ho znáší Davídek?
![]()
No ani se neptej
hruza, ale až od tý doby co mu zubařka vrtala stoličku, to jsme ho nemohli udržet a od tý doby má strach, ale ted už si sám sedne na křeslo a překonává sám sebe
ale už od dveří se ujištuje že mu nid dělat nebudou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:No ani se neptejsarynama píše:No uvidíme jak to zvládne,a jak ho znáší Davídek?
![]()
![]()
![]()
hruza, ale až od tý doby co mu zubařka vrtala stoličku, to jsme ho nemohli udržet a od tý doby má strach, ale ted už si sám sedne na křeslo a překonává sám sebe
ale už od dveří se ujištuje že mu nid dělat nebudou
![]()
![]()
tak to Gabča i přesto že jí zubařka vytrhla dva zoubky to snáší dobře.Nebojí se naopak zubařce kreslí obrázky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Synechie - máte někdo zkušenosti?
- 14.5.26 10:20
- Anonymní
- 218
Používáte SPF každý den?
- 14.5.26 10:31
- Menton
- 5
Nábor k policii
- 14.5.26 10:26
- podstrom840
- 4
Dlouhodobá zácpa u batolete
- 14.5.26 10:15
- JancaS84
- 4
Máte zkušenosti s křeslem PelvicSeat, na...
- 14.5.26 07:43
- soleill
- 1
Dcera se v 17 chce vrátit bydlet k otci
- 14.5.26 10:04
- hannidos23
- 29
Prosulpin a úzkost
- 14.5.26 10:22
- Anonymní
- 11
Těhotenství? Nebo zpoždění?
- 14.5.26 08:23
- arinecka
- 7
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 14.5.26 10:07
- Klopotkova
- 27
3 testy a duch?
- 14.5.26 08:28
- Andy9371
- 10
Nové příspěvky
Odběr krve TSH (štítná žláza)
- 14.5.26 10:43
- Svetluška82
- 24
Používáte SPF každý den?
- 14.5.26 10:42
- Alice180
- 11
Změna způsobu antikoncepce - nehormonální
- 14.5.26 10:41
- sober
- 1
Dcera se v 17 chce vrátit bydlet k otci
- 14.5.26 10:41
- lilith1
- 31
Kornelije - šetření 2020
- 14.5.26 10:40
- Menton
- 113408
Milenky sem nová diskuze
- 14.5.26 10:39
- Adull
- 104966
Jak reálně udělat tzv. férovou domácnost?
- 14.5.26 10:38
- Bytsamsebou
- 88
Rovnátka u dětí
- 14.5.26 10:29
- Menton
- 50
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 14.5.26 10:29
- JoHoP
- 347
Nábor k policii
- 14.5.26 10:26
- podstrom840
- 4