Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
2.7.11 12:59

Tady je zataženo jen se rozpršet a je docela zima, jen 15 stupňů a fouká :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.7.11 13:00

Taky bych potřebovala udělat velký úklid ale vůbec se mi do ničeho nechce, ale asi se budu muset donitit :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.11 13:19
sarynama píše:
Taky bych potřebovala udělat velký úklid ale vůbec se mi do ničeho nechce, ale asi se budu muset donitit :roll: :roll: :roll:

to já se nemohu donutit k umytí oken. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.7.11 15:59

Ahoj maminy,omlouvám se,že jesem tady tak dlouho nebyla,ale byly nějaké starosti…Malého mi hospitalizovali na infekčním,s průjmem atd,tak jsem tam byla s ním…Jak se vám daří?Co děti? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.7.11 16:03
smolicekkk píše:
Ahoj maminy,omlouvám se,že jesem tady tak dlouho nebyla,ale byly nějaké starosti…Malého mi hospitalizovali na infekčním,s průjmem atd,tak jsem tam byla s ním…Jak se vám daří?Co děti? :mavam:

Ahoooj :mavam: :mavam: a jak je malýmu už dobrý??? A přišli na to co mu bylo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.7.11 16:11
sarynama píše:
smolicekkk píše:
Ahoj maminy,omlouvám se,že jesem tady tak dlouho nebyla,ale byly nějaké starosti…Malého mi hospitalizovali na infekčním,s průjmem atd,tak jsem tam byla s ním…Jak se vám daří?Co děti? :mavam:
Ahoooj :mavam: :mavam: a jak je malýmu už dobrý??? A přišli na to co mu bylo??
:cert: Ani se neptej,dělali s ním všechno možné a prý jen nějaký virus,ale užil si dost bobek… No a ted před pár dny jsme zjistili,že čekáme druhé mimčo :srdce: Tak už pomalu plánujem co a jak,trochu jsme přestavili byteček…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.7.11 16:26
smolicekkk píše:
sarynama píše:
smolicekkk píše:
:cert: Ani se neptej,dělali s ním všechno možné a prý jen nějaký virus,ale užil si dost bobek… No a ted před pár dny jsme zjistili,že čekáme druhé mimčo :srdce: Tak už pomalu plánujem co a jak,trochu jsme přestavili byteček…

Jééééééé tak to mooooooc gratuluju :palec: :palec: :palec: :palec: A malýmu přeju at už je zdravý :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.7.11 17:31

Ach jo, holky my máme teda období a to jsem si říkala,že do třetice a tím to musí skončit,ale nee, pořád něco… kdy už to u nás skončí??? :cry: :cry: Pro změnu máme dědu v nemocnici, dneska jsme mu volali sanitku .-( a zítra půjde na :cry: :cry: :cry: operaci…To už fakt nedávám :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.7.11 17:32
sarynama píše:
smolicekkk píše:
sarynama píše:
smolicekkk píše:
Jééééééé tak to mooooooc gratuluju :palec: :palec: :palec: :palec: A malýmu přeju at už je zdravý :huban:

Moooooc děkujeeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.7.11 17:34
smolicekkk píše:
sarynama píše:
smolicekkk píše:

k miminku se mi těžko gratuluje,ale hodně zdraví a upřímně závidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.7.11 17:35
Kristyna+Daník píše:
Ach jo, holky my máme teda období a to jsem si říkala,že do třetice a tím to musí skončit,ale nee, pořád něco… kdy už to u nás skončí??? :cry: :cry: Pro změnu máme dědu v nemocnici, dneska jsme mu volali sanitku .-( a zítra půjde na :cry: :cry: :cry: operaci…To už fakt nedávám :cry: :cry:

Tak to mě moc mrzí…Vím,jak Ti musí být-mě bohužel před měsícem dědeček umřel,ale pro mě byl spíš jako můj otec,takže do ted mi je dost zle… :cry: Tak se držte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.7.11 17:36
smolicekkk píše:
Kristyna+Daník píše:
Ach jo, holky my máme teda období a to jsem si říkala,že do třetice a tím to musí skončit,ale nee, pořád něco… kdy už to u nás skončí??? :cry: :cry: Pro změnu máme dědu v nemocnici, dneska jsme mu volali sanitku .-( a zítra půjde na :cry: :cry: :cry: operaci…To už fakt nedávám :cry: :cry:
Tak to mě moc mrzí…Vím,jak Ti musí být-mě bohužel před měsícem dědeček umřel,ale pro mě byl spíš jako můj otec,takže do ted mi je dost zle… :cry: Tak se držte :hug:

u mě je to samé :-( Můj otec zemřel, když mi byly tři roky,takže tuhle :cry: :cry: roli převzal děda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.7.11 17:36
Kristyna+Daník píše:
smolicekkk píše:
sarynama píše:
smolicekkk píše:

Pochopila jsem správně z toho cos mi napsala,že u vás se to nepovedlo nebo se s mimi něco stalo?já tady dlooouho nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.7.11 17:37
Kristyna+Daník píše:
smolicekkk píše:
Kristyna+Daník píše:
Tak to mě moc mrzí…Vím,jak Ti musí být-mě bohužel před měsícem dědeček umřel,ale pro mě byl spíš jako můj otec,takže do ted mi je dost zle… :cry: Tak se držte :hug:
u mě je to samé :-( Můj otec zemřel, když mi byly tři roky,takže tuhle :cry: :cry: roli převzal děda

Snad vše bude vše v pořádku s dědečkem.Budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.7.11 17:37
smolicekkk píše:
Kristyna+Daník píše:
smolicekkk píše:
sarynama píše:
smolicekkk píše:
Pochopila jsem správně z toho cos mi napsala,že u vás se to nepovedlo nebo se s mimi něco stalo?já tady dlooouho nebyla

Mám to v podpisu v březnu 5tt samovolný potrat a te´d 16.6 revize skoro v 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny