Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tady je zataženo jen se rozpršet a je docela zima, jen 15 stupňů a fouká
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych potřebovala udělat velký úklid ale vůbec se mi do ničeho nechce, ale asi se budu muset donitit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Taky bych potřebovala udělat velký úklid ale vůbec se mi do ničeho nechce, ale asi se budu muset donitit![]()
![]()
to já se nemohu donutit k umytí oken. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminy,omlouvám se,že jesem tady tak dlouho nebyla,ale byly nějaké starosti…Malého mi hospitalizovali na infekčním,s průjmem atd,tak jsem tam byla s ním…Jak se vám daří?Co děti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:
Ahoj maminy,omlouvám se,že jesem tady tak dlouho nebyla,ale byly nějaké starosti…Malého mi hospitalizovali na infekčním,s průjmem atd,tak jsem tam byla s ním…Jak se vám daří?Co děti?
Ahoooj
a jak je malýmu už dobrý??? A přišli na to co mu bylo??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:smolicekkk píše:Ahoooj
Ahoj maminy,omlouvám se,že jesem tady tak dlouho nebyla,ale byly nějaké starosti…Malého mi hospitalizovali na infekčním,s průjmem atd,tak jsem tam byla s ním…Jak se vám daří?Co děti?![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:sarynama píše:smolicekkk píše:Ahoooj
Ahoj maminy,omlouvám se,že jesem tady tak dlouho nebyla,ale byly nějaké starosti…Malého mi hospitalizovali na infekčním,s průjmem atd,tak jsem tam byla s ním…Jak se vám daří?Co děti?![]()
Ani se neptej,dělali s ním všechno možné a prý jen nějaký virus,ale užil si dost bobek… No a ted před pár dny jsme zjistili,že čekáme druhé mimčo
Tak už pomalu plánujem co a jak,trochu jsme přestavili byteček…
Jééééééé tak to mooooooc gratuluju
A malýmu přeju at už je zdravý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, holky my máme teda období a to jsem si říkala,že do třetice a tím to musí skončit,ale nee, pořád něco… kdy už to u nás skončí???
Pro změnu máme dědu v nemocnici, dneska jsme mu volali sanitku .-( a zítra půjde na
operaci…To už fakt nedávám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:smolicekkk píše:Jééééééé tak to mooooooc gratulujusarynama píše:smolicekkk píše:Ahoooj
Ani se neptej,dělali s ním všechno možné a prý jen nějaký virus,ale užil si dost bobek… No a ted před pár dny jsme zjistili,že čekáme druhé mimčo
![]()
![]()
![]()
A malýmu přeju at už je zdravý
Moooooc děkujeeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:sarynama píše:smolicekkk píše:Ahoooj
k miminku se mi těžko gratuluje,ale hodně zdraví a upřímně závidím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Ach jo, holky my máme teda období a to jsem si říkala,že do třetice a tím to musí skončit,ale nee, pořád něco… kdy už to u nás skončí???![]()
Pro změnu máme dědu v nemocnici, dneska jsme mu volali sanitku .-( a zítra půjde na
![]()
![]()
![]()
Tak to mě moc mrzí…Vím,jak Ti musí být-mě bohužel před měsícem dědeček umřel,ale pro mě byl spíš jako můj otec,takže do ted mi je dost zle…
Tak se držte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:Kristyna+Daník píše:Tak to mě moc mrzí…Vím,jak Ti musí být-mě bohužel před měsícem dědeček umřel,ale pro mě byl spíš jako můj otec,takže do ted mi je dost zle…
Ach jo, holky my máme teda období a to jsem si říkala,že do třetice a tím to musí skončit,ale nee, pořád něco… kdy už to u nás skončí???![]()
![]()
![]()
![]()
Tak se držte
u mě je to samé
Můj otec zemřel, když mi byly tři roky,takže tuhle
roli převzal děda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:smolicekkk píše:k miminku se mi těžko gratuluje,ale hodně zdraví a upřímně závidím…sarynama píše:smolicekkk píše:Ahoooj
Pochopila jsem správně z toho cos mi napsala,že u vás se to nepovedlo nebo se s mimi něco stalo?já tady dlooouho nebyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:smolicekkk píše:u mě je to saméKristyna+Daník píše:Tak to mě moc mrzí…Vím,jak Ti musí být-mě bohužel před měsícem dědeček umřel,ale pro mě byl spíš jako můj otec,takže do ted mi je dost zle…
![]()
![]()
![]()
Tak se držte
Můj otec zemřel, když mi byly tři roky,takže tuhle
![]()
roli převzal děda
Snad vše bude vše v pořádku s dědečkem.Budu držet palečky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:Kristyna+Daník píše:Pochopila jsem správně z toho cos mi napsala,že u vás se to nepovedlo nebo se s mimi něco stalo?já tady dlooouho nebylasmolicekkk píše:k miminku se mi těžko gratuluje,ale hodně zdraví a upřímně závidím…sarynama píše:smolicekkk píše:Ahoooj
Mám to v podpisu v březnu 5tt samovolný potrat a te´d 16.6 revize skoro v 10tt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Je to pozitivní OT?
- 12.5.26 17:00
- Anonymní
- 1
Šikana od žen
- 12.5.26 17:25
- stinga
- 6
Dětská urologie - problém se záněty...
- 12.5.26 16:02
- nebo
- 1
Zkušenosti s prasknutí skla v okně vlivem...
- 12.5.26 17:37
- Anonymní
- 8
Šanon nebo systém? Jak doma zvládáte papíry?
- 12.5.26 17:31
- adresa
- 21
Jak máte doma uložené papíry?
- 12.5.26 17:35
- Menton
- 5
Výplatní páska, poradna prosím?
- 12.5.26 15:22
- Sion
- 22
Recenze obchodu Zulaia
- 12.5.26 14:51
- Tess442
- 1
Wegovy u dětí – zkušenosti?
- 12.5.26 17:11
- andiedvorakova
- 2
Nejlepší kloubní výživa
- 12.5.26 14:14
- Anonymní
- 14
Nové příspěvky
Těhotenství ve 45
- Jazmine
- 240
Výběr jména - Václav nebo Vojtěch
- bigl
- 120
Zkušenosti s prasknutí skla v okně vlivem...
- Anonymní
- 8
Naročnost žen při seznamovaní
- My Melody
- 87
Oblékání vaše a vaší rodiny
- Bytsamsebou
- 114
Jak máte doma uložené papíry?
- Menton
- 5
Dlouhodbě zvýšená teplota u dospělého
- 12.5.26 17:34
- veverka321
- 7
Šanon nebo systém? Jak doma zvládáte papíry?
- adresa
- 21
Malování domu svépomocí
- Semtex
- 70
Milenky sem nová diskuze
- My Melody
- 104396