Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
8.7.11 22:21
Kristyna+Daník píše:
barah píše:
Kristyna+Daník píše:
Ahojky holčičky, tak dneska jsme v noci nevstali ani jednou .-) jen jsme teda vstali v 5 namlíko a už neusnuli,ale jak to byla celá ta noc-teda asi tak 5 hodin v kuse, tak jsem byla skvěle odpočatá!!!
tak to je super! Já sama jsem zvědavá, kdy Kuba bude spát celou noc v ložnici, zatím na to zdaleka nevypadá.
baru u nás je to na střídačku, bylo období, kdy se Daník budil na mlíko až v půl sedmé nebo okolo šesté,ale tobylo asi jen tři týdny a te´d je to i okolo jedný nebo 4, takže žádný stereotyp :-)

tak to Kuba se budí třeba i 4× za noc na mlíko a někdy ještě k tomu, že se chce třeba jen pomazlit. Ale nechci si stěžovat, u Marušky mi to už vadilo a pak se mi odstavila a žádný mlíko nechtěla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.7.11 22:40

No když jsem kojila, tak se Daník taky tak budit!!! Proto jsem ho i odstavila, ale u nás těch důvodů bylo i víc… Ale musím říct, že takhle s tou flaškou jsem spokojenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.11 08:41

Ahojky holky,

přejem krásnou sobotu,asi jsem se dneska nějak zbláznila ale už mám uklizeno a napůl nafouklej bazének pro Markétku.už i vařím…,teď jsem si musela jít na chvilku odpočinout,z toho nafukování se mi nějak zamotala hlava.
A co máte v plánu na víkend??
Přítel pojede koupit palubky,rozhodl se že si je dáme do jídelny asi metr vysoké. ¨
No nic já jdu zase nafukovat,už mi chybí jen stíška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.7.11 08:46

Taky přeju krásnou sobotu :lol: :lol:

Tak mi dneska máme v plánu výlet do Plzně, zajdeme do zoo a potom chce malej do mekáče miluje tam ten dětský koutek, a my si tam taky odpočineme......jsem zvědavá jak to zvládne Lucinka…zatím spinká tak čekáme až se probudí a vyrazíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.11 08:53
sarynama píše:
Taky přeju krásnou sobotu :lol: :lol:Tak mi dneska máme v plánu výlet do Plzně, zajdeme do zoo a potom chce malej do mekáče miluje tam ten dětský koutek, a my si tam taky odpočineme......jsem zvědavá jak to zvládne Lucinka…zatím spinká tak čekáme až se probudí a vyrazíme :mrgreen:

Tak ať se vám v ZOO líbí,mě MArkétka taky ještě spinká,vstávala dneska v 5 ráno a šla spinkat kolem půl 7 tak snad dlouho vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.7.11 08:59

Lucinka spala do půl sedmý vypila mlíčko a trochu se prokoukala a od sedmi zase chrupe, malej ten už je nedočkavej nejdraději by na ní vlítnul a vzbudil jí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.7.11 09:01

Za chvíli mi dopere pračka, tak to ještě musím dojít pověsit ven, jedna už mi tam visí, a až pžijedeme tak to hned vyžehlím aby mi to tu neleželo :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.11 09:03

jo tak to věřím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.7.11 09:09

Dobré ranko,spaní dopůl sedmé závidím :-) :-) no snad se nám zase někdy poštěstí..... Já dneska razím do nemocnice za dědou, manžel bude hlídat a snad procházka s kamarádkou, jinak toho moc nemůžeme, když jsme tak časově omezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.7.11 09:15
Kristyna+Daník píše:
Dobré ranko,spaní dopůl sedmé závidím :-) :-) no snad se nám zase někdy poštěstí..... Já dneska razím do nemocnice za dědou, manžel bude hlídat a snad procházka s kamarádkou, jinak toho moc nemůžeme, když jsme tak časově omezení

Kristý tak hlavně aby dědu brzy pustili domů.......jo s tím spaním je to u nás dobrý, Lucinka vydrží i do devíti :-) což jsem fakt ráda protože když si vzpomenu na Davídka to bylo hrozný ten je nespavec do dnes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.7.11 15:10

ahoj holky.nestíhám číst :-( jsme na prázdninách na chalupě na táborsku.je tady krásně a kluci tady moc pěkně spinkají :lol: koukám,že vám dětičky pěkně rostou a jsou to dáblíci :pankac: Domča už sám sedí a vůbec nepadá :dance: Užívejte krásně prázdnin :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.7.11 18:44

Ahoj holky, tak Maruška se nám vrátila, celá a zdravá. Ještě jsme dnes stihli výlet do lázní, super. Ale jsem zcela unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.7.11 20:12

Já už se taky těším, až budeme výletit a něco podnikat pořádně letního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.7.11 21:07

Tak jsme z výletu doma, Davídek si to moc užil a Lucinka byla zlatá, sice vůbec nespala ale pořád koukala na všechno co se kde děje a usnula hned jak jsme přijeli kolem půl sedmý :-) :-)

Zítra máme v plánu jít po obědě k tchánovcům do bazénu, jsem zvědavá jestli tam vlezu, jak nemá voda nejmín 29 stupnu tak to není nic pro mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.7.11 21:28

My se zítra taky chystáme ke tchánovcům, ale jen do bazénku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů