Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
1.7.11 12:08

My dnes máme k obědu zapečené brambory, zbyly od včera a k večeři dáme co lednice dá :-D :-D :-D odpoledne uvařím pudink :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
1.7.11 12:21

Ahoj holky, tady je zataženo a občas prosvítá sluníčko je nějakých 20 st. a fouká, ale je hezky :palec: Jenže už vidím černé mraky, tak třeba nás obejdou :nevim: My měli zapečené brambory se zeleninou a krůtím masem. Vendulka si dokonce pomlaskávala. Na večer budu dělat řízky a pokusím se upíct něco třeba octánky, no ještě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.7.11 12:22

Verčo, co to jsou octánky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.7.11 12:31
barah píše:
Verčo, co to jsou octánky?

Taky by mě to zajímalo, ještě jsem to nikdy neslyšela :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.7.11 12:32

Tak jsem prádlo nakonec pověsila do sušárny, jsou tu pořád přehánky děsný fakt :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.7.11 14:19

taťkovi je lépe - jen celkem nepochopitelná historka našeho zdravotnictví!! Ve středu byl na urologii v krči, kde mu objevili tu hydrokelu, má klidový režim, ležet, nenamáhat se a nic nezvedat.. Ve čtvrtek jel ke své obvodní a tam už měl připravenou uschopňovací neschopenku!!!! a to podotýkám - ho dr ani neprohlédla a ani neměla u sebe ještě zprávu z nemocnice, takže ho chtěla po 11dnech od operace pustit dnes do práce!!!! Chápete to? Bez vyšetření??? na štěstí na tohle má vliv ten dr z nemocnice!! já fakt nechápu, ale na jednu stranu se nedivím, když vidím, kam to naše zdravotnictví spěje :-(Na kontrolu jde 13.. a snad se ta hydrokéla vstřebá a k té dr jde 14…Fakt mě to dostalo

Jinak máme sirup na kakání, tak snad pomůže… Daník totiž už fakt vědomě nekaká :cry: :cry: :cry: Včera od sedmé hodiny večer kakal a nic. mazala jsem mu i konečník a hned na kraji cítila ten tvrdý bobek a on ho stále zatlačoval zpět :-( A vykakal se až ve dvě hodiny ráno :-( :-( Sirup už má v sobě, tak doufám, že bude fakt účinný!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
1.7.11 15:07

OCTÁNKY
30 dkg hladké mouky
28 dkg másla (hery)
2 žloutky
2 lžíce octa

Vše zpracujeme v těsto, necháme 2 hodiny odležet v chladničce, pak vyválíme, vykrajujeme kolečka. Na polovinu kolečka dáme marmeládu, přeložíme na půlměsíček a pečeme. Teplé obalujeme ve směsi vanilkového a mletého cukru.
Ono je to vánoční cukroví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
1.7.11 15:44
Kristyna+Daník píše:
taťkovi je lépe - jen celkem nepochopitelná historka našeho zdravotnictví!! Ve středu byl na urologii v krči, kde mu objevili tu hydrokelu, má klidový režim, ležet, nenamáhat se a nic nezvedat.. Ve čtvrtek jel ke své obvodní a tam už měl připravenou uschopňovací neschopenku!!!! a to podotýkám - ho dr ani neprohlédla a ani neměla u sebe ještě zprávu z nemocnice, takže ho chtěla po 11dnech od operace pustit dnes do práce!!!! Chápete to? Bez vyšetření??? na štěstí na tohle má vliv ten dr z nemocnice!! já fakt nechápu, ale na jednu stranu se nedivím, když vidím, kam to naše zdravotnictví spěje :-(Na kontrolu jde 13.. a snad se ta hydrokéla vstřebá a k té dr jde 14…Fakt mě to dostaloJinak máme sirup na kakání, tak snad pomůže… Daník totiž už fakt vědomě nekaká :cry: :cry: :cry: Včera od sedmé hodiny večer kakal a nic. mazala jsem mu i konečník a hned na kraji cítila ten tvrdý bobek a on ho stále zatlačoval zpět :-( A vykakal se až ve dvě hodiny ráno :-( :-( Sirup už má v sobě, tak doufám, že bude fakt účinný!!!!!!!

Kristy, tak snad ten sirup zabere. Je to práce s těma prckama,co? :wink:

Jinak naše zdravotnictví, to je jako kocourkov :zed: :zed: Nejhorší je ten parádní přehled o pacientovi, to by člověk zešílel, to si pak říkám, jestli žijeme v 21. století :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.7.11 18:52

Tak hlavně, ať je už taťka v pořádku, Kristý. To víš, doktoři jsou někdy k nepochopení, bohužel. :zed:
Tak octávnky určitě taky vyzkouším, možná už o víkendu, uvidím, co nám dovezou naši, protože mamka si asi vždy myslí, že tu trpíme hlady a přiveze toho tolik, že se nám to nevejde do lednice. :hug:
Manžel divezl nové léky, takže už žádný mucosolvan, ale něco od firmy, co dělá sinupret, jestli víte, u nás to tedy dost „frčé“, je to z rostlin a mě to vždycky pomůže. Maruška zatím pořád krchlá jak tuberák, v lékárně říkali, že má asi vysušené sliznice z těch sr…, co jsme jí dávali, od dr to prý zabere až tak v neděli :roll: , takže nás čekají fakt „veselé“ noci.
Jinak tady už přestalo pršet a snad už bude zítr hezky, ale pod mrakem, abychom mohli jít ven. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.11 19:22

Ahojky,tedy to je večer,holky spinkají a manžel taky.Nějaký nezvyklí klid je tady. :lol:
Jinak octánky znám ale pod jiným názvem :palec:
sinupret znám taky ho někdy používám.
Jo,jo ty doktoři a zdravotnictví vůbec stojí poslední dobou za ....... :cert: .No,jo ale s tím nic nenaděláme.
Kristý tak hlavně že už je manželovi lépe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
1.7.11 19:57

Sinupret používáme, já hlavně na dutiny a je supéééééééér :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.7.11 20:06
VercaN píše:
Sinupret používáme, já hlavně na dutiny a je supéééééééér :palec:
:palec:
jo jo a ten je na horní dutiny a teď nám doporučili Bronchipret a ten je na ty dolní dutiny. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.7.11 11:48

Pěkný den holky, tak akorát dovařuju guláš a dělám k němu testoviny, manžel je v práci Lucinka spí a Davídek si hraje v pokojíčku, tak mám docela klídek :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.7.11 12:10

ahojky všechny!
My měli jen polévku a teď odpočíváme. Kuba toho moc nesnědl, protože byl dost unavený a tak spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.11 12:44

Zdravím,já dnes nevařila.Gábinka s manželem nejsou doma,Nikolce jsem dala masozeleninu a já dojídám těstoviny ze včerejška.
Pustila jsem se do velkého úklidu už mi chybí jen ložnice a koupelna :wink:
Tady pěkně fouká vítr ale jinak je teploučko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny