Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kristyna+Daník píše:smolicekkk píše:Mám to v podpisu v březnu 5tt samovolný potrat a te´d 16.6 revize skoro v 10ttKristyna+Daník píše:Pochopila jsem správně z toho cos mi napsala,že u vás se to nepovedlo nebo se s mimi něco stalo?já tady dlooouho nebylasmolicekkk píše:k miminku se mi těžko gratuluje,ale hodně zdraví a upřímně závidím…sarynama píše:smolicekkk píše:Ahoooj
Ahoj maminy,omlouvám se,že jesem tady tak dlouho nebyla,ale byly nějaké starosti…Malého mi hospitalizovali na infekčním,s průjmem atd,tak jsem tam byla s ním…Jak se vám daří?Co děti?![]()
a jak je malýmu už dobrý??? A přišli na to co mu bylo??
Ani se neptej,dělali s ním všechno možné a prý jen nějaký virus,ale užil si dost bobek… No a ted před pár dny jsme zjistili,že čekáme druhé mimčo
Tak už pomalu plánujem co a jak,trochu jsme přestavili byteček…
Tak to mě moooc mrzí
Je to hrozné,já než se dočkala Tobiho,tak jsem přišla o dvojčátka,ale to už jsem byla v 6 měsíci-hrůza,dlouho jsem se z toho dostávala…No a mám Tobiho a ted se nám ještě jednou poštěstilo,ale taky mám obavy,aby vše bylo v pořádku a vydrželo mimi až do konce.........Doufám,že i Tobě se ještě poštěstí!!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, k těhotenství gratuluju a přeju hlavně zdtaví.
Kristý, to mě moc mrzí, určitě se z toho dědeček brzy dostane, uvidíš. ![]()
Ale když se sere, tak se sere, že?(omlouvám se, že to tak píšu.) Někdy to je hodně nespravedlivé, ten život. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smolíčku: k těhu gratuluju a snad je malej už OK, chudák, tolik trápení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný den přeji
![]()
Tak prý koncem týdne už má být zase pěkně, už se fakt těším, hlavně at už není taková zima, včera bylo u nás jen 11stupnů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky a přeji hezký den ![]()
Kristý tak to mě moc mrzí ![]()
smolicekkk k těhotenství moc gratuluji a at je malému už je dobře.
Mi už jsme zase nemocný,zrovna když má manžel dovolenou měli jsme v plánu výlety,zoo atd a ted budeme tvrdnout doma
.Gábinka je od soboty u dědy,dnes pro ní manžel jede.Tak snad to do nás taky nechytne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také přeji hezký den. už je tu 22 st, takže snad bude dobře. Včera těch max. 13 bylo fakt super. Jsem vytáhla Vendulce zimní bundu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Ahojky a přeji hezký den
Kristý tak to mě moc mrzí
Mi už jsme zase nemocný,zrovna když má manžel dovolenou měli jsme v plánu výlety,zoo atd a ted budeme tvrdnout doma.Gábinka je od soboty u dědy,dnes pro ní manžel jede.Tak snad to do nás taky nechytne.
Pěkný den,moc děkuji
No u nás je hnusně,prší každou chvíli,ale vyloženě chladno není,jen sem tam,když zafouká vítr,to mám pak pocit,že je listopad a né červenec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:VeronikaJanou píše:Pěkný den,moc děkuji
Ahojky a přeji hezký den
Mi už jsme zase nemocný,zrovna když má manžel dovolenou měli jsme v plánu výlety,zoo atd a ted budeme tvrdnout doma.Gábinka je od soboty u dědy,dnes pro ní manžel jede.Tak snad to do nás taky nechytne.
No u nás je hnusně,prší každou chvíli,ale vyloženě chladno není,jen sem tam,když zafouká vítr,to mám pak pocit,že je listopad a né červenec
A jakto,že jste nemocní?Copak nás trápí?No já doufám,že už malý bude v pořádku,aby jsme taky mohli něco podniknout,když bude hezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smolicku: za mě klidně můžeš, já to nemohla najít u svých dětí, takže mi to moc neřekne
Ale druhý už jsem pyšně ukazovala a věděla, kde má hlavičku a tak
jen ten první mi dělal potíže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:smolicekkk píše:A jakto,že jste nemocní?Copak nás trápí?No já doufám,že už malý bude v pořádku,aby jsme taky mohli něco podniknout,když bude hezkyVeronikaJanou píše:Pěkný den,moc děkuji
Ahojky a přeji hezký den
No u nás je hnusně,prší každou chvíli,ale vyloženě chladno není,jen sem tam,když zafouká vítr,to mám pak pocit,že je listopad a né červenec
máme nějakou virozu či co
já s Nikolkou,rýma kašel.Mě pěkně bolí v krku ani polknout nemohu.
Jé,fotečka z utz to já se ráda podívám. ![]()
Ty děti tak rychle rostou,já bych nejraději kdyby byli pořád miminka
to není ani možné že Gábinka už mi půjde do školy a Nikolka byla ještě před nedávnem jen ležící mimi.Ted je z ním malé čertisko co všude vleze. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:smolicekkk píše:máme nějakou virozu či cosmolicekkk píše:A jakto,že jste nemocní?Copak nás trápí?No já doufám,že už malý bude v pořádku,aby jsme taky mohli něco podniknout,když bude hezkyVeronikaJanou píše:Pěkný den,moc děkuji
Ahojky a přeji hezký den
já s Nikolkou,rýma kašel.Mě pěkně bolí v krku ani polknout nemohu.
Jé,fotečka z utz to já se ráda podívám.
Ty děti tak rychle rostou,já bych nejraději kdyby byli pořád miminkato není ani možné že Gábinka už mi půjde do školy a Nikolka byla ještě před nedávnem jen ležící mimi.Ted je z ním malé čertisko co všude vleze.
Bobci,tak snad budete brzo zdraví!!!
no.Tobi má 8 měsíců už a je to jako by se narodil vřera,už všude leze a pořád jen slyším mama,mama,mama-je to můj andílek
Jsem zvědavá co pak řekne na mimi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky,tady je ten malý piškot,je sice ještě maličké,ale snad tam něco uvidíte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:
Tak holky,tady je ten malý piškot,je sice ještě maličké,ale snad tam něco uvidíte![]()
já tam sice nic nevidím ale neva hlavně že tam to malé je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
ŽENÁM ! - řešení gyn. problému a následná...
- 15.5.26 17:32
- Anonymní
- 1
Co s tchyni, uz nevim, nejradeji by s...
- 15.5.26 17:36
- Suzume-chan
- 8
Nezvládám! Máte to někdo stejně?
- 15.5.26 17:31
- Bytsamsebou
- 10
Obezitologie
- 15.5.26 16:18
- Anonymní
- 1
Těhotenství přes ND tělísko / symptomy
- 15.5.26 16:44
- Cirrus fibratus
- 2
Oplodnění cca 5 dní před ovulaci
- 15.5.26 15:56
- Anonymní
- 1
Váha miminka ve 24+3 týdnu těhotenství
- 15.5.26 16:42
- hospodki
- 14
Kombinace jmen, ano nebo ne?
- 15.5.26 17:31
- Midaku
- 32
Miniinterrupce - narkóza
- 15.5.26 16:54
- arinecka
- 8
Utratili byste psa?
- 15.5.26 17:17
- Markéta80
- 83
Nové příspěvky
Kombinace jmen, ano nebo ne?
- 15.5.26 17:40
- Anezka1990
- 33
Nedostatečná erekce, prosím radu
- Anonymní
- 26
Křestní jména podle abecedy
- Bubu2828
- 4802
Nezvládám! Máte to někdo stejně?
- brisco
- 12
Šly by jste do vztahu za takových okolností?
- 15.5.26 17:39
- Rosebery
- 30
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 15.5.26 17:37
- Bytsamsebou
- 415
Co s tchyni, uz nevim, nejradeji by s...
- 15.5.26 17:36
- Suzume-chan
- 8
ŽENÁM ! - řešení gyn. problému a následná...
- Anonymní
- 1
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- Velyska
- 5026
Brnění, slabost, třes
- 15.5.26 17:29
- Terulik964
- 35266