Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
4.7.11 12:08
VeronikaJanou píše:
smolicekkk píše:
Tak holky,tady je ten malý piškot,je sice ještě maličké,ale snad tam něco uvidíte 8-o :-D
já tam sice nic nevidím ale neva hlavně že tam to malé je :mrgreen: :mrgreen:

A klikla sis přímo na ten obrázek?To by mělo jít lépe vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.7.11 12:39

Ahojky holky, tak Maruška dostala Sumamed, už jsme byli u naší dr, dovolila Máje jet k našim, takže je spokojená. Snad už to zabere, protože kašle už dlouho, ale to minule, co jí předepsala ta ze zástupu nebylo na kašel. :roll: :nevim:
Jinak foto z ult krásné, já tam vidím takovou „fazolku“, jestli vidím správně. :mrgreen: :think:
Veru, takové jsme to měli přesně taky, vy jste taky průjmovali, že? U nás to tak začalo, Maruška, Kuba i já, ale jen jeden den a děti 2dny horečka já bez a pak kašel a jakoby začínající rýma, ale ta skončila brzy. Já ještě mluvím tak nakřáple, ale jinak jsme ok, Maruška kašel a Kuba už je zdravý. Prostě tu lítají nějaké hnusy ve vzduchu. :cert:
Už se těším na hezké počasí, taky chceme s Kubíčkem vyrazit do zoo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.7.11 13:10
barah píše:
Ahojky holky, tak Maruška dostala Sumamed, už jsme byli u naší dr, dovolila Máje jet k našim, takže je spokojená. Snad už to zabere, protože kašle už dlouho, ale to minule, co jí předepsala ta ze zástupu nebylo na kašel. :roll: :nevim:
Jinak foto z ult krásné, já tam vidím takovou „fazolku“, jestli vidím správně. :mrgreen: :think:
Veru, takové jsme to měli přesně taky, vy jste taky průjmovali, že? U nás to tak začalo, Maruška, Kuba i já, ale jen jeden den a děti 2dny horečka já bez a pak kašel a jakoby začínající rýma, ale ta skončila brzy. Já ještě mluvím tak nakřáple, ale jinak jsme ok, Maruška kašel a Kuba už je zdravý. Prostě tu lítají nějaké hnusy ve vzduchu. :cert:
Už se těším na hezké počasí, taky chceme s Kubíčkem vyrazit do zoo. :dance:

Tak snad už bude ok…Ano vidíš správně,je to takový maličký piškotík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
4.7.11 14:37

Baru -tak snad budete brzo fit…

Holky - jen se zeptám… kdyby jste náhodou některá byla v DMprogramu a nevyužila Babylove ubrousky nebo to Um Babylove, tak bych se o to přihlásila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.11 15:08

barah přesně jak píšeš,nejdříve průjmy a horečky.To mě se vyhlo a ted kašel a rýma.Jak má Nikča pořád plný nos tak nemůže ani spinkat,v noci byla pořád vzhůru a plakala.
Jakou používáte odsávačku na nos?Mě se ta stará ještě po Gábince rozbila tak chci koupit novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.7.11 15:18

na vysavač. a spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.7.11 20:46

Holky zdravím, nějak mi nechodí email že se tu něco děje tak na to vždy pak zapomenu..

smolicekkk: gratulace k těhu ať vše probíhá v pořádku

jinak odsávačku mám také na vysavač a spokojenost, zatím jsem ji využila asi dvakrát ale v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.7.11 20:55

tak u nás je tedy odsávání boj, ale na ten vysavač toho vysaje mnohem více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.7.11 10:02

pěkný svátečný den :lol: :lol: :lol:

Tak jsem jak přejetá, klidně bych sebou padla do postele a chrupala, je to z toho počasí, tady je zataženo taková tma, dneska se chci pustit do oken, ale musím se teda přemoct :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.7.11 10:07

Ahoj holky,přeji hezký den a příjemné svátky…I když pro mě tyto dny jsou jako normál-domácnost,malý atd,však to znáte…No tady se snaží vylézt sluníčko a zatím se to daří,tak uvidíme… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.7.11 10:32

Ahojda holky, tak tady je taky obrovská tma, asi bude pršet, no uvidíme.. jinak taky nějak nepocituji svátky, normální den kolem děcka :-) tak si užívejte dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.7.11 18:10

Ahojky holky, tak to já pociťuju svátek v tom, že je manžel doma a věnujeme se jen Kubíčkovi. Dnes jsme byli v Olomouci, jsme utahaní jak koťata, zítra, pokud bude dobře, tak pojedeme do zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.7.11 19:29

barah: tak to náš tatík pracuje...... takže smolík,zoo si krásně užijte… má být snad i hezčí počasí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.7.11 19:48
say píše:
barah: tak to náš tatík pracuje...... takže smolík,zoo si krásně užijte… má být snad i hezčí počasí :-)

děkuju, zoo jsme odložili na čtvrtek, protože jsme dnes zanedbali domácnost. :oops: :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.7.11 20:00
barah píše:
say píše:
barah: tak to náš tatík pracuje...... takže smolík,zoo si krásně užijte… má být snad i hezčí počasí :-)
děkuju, zoo jsme odložili na čtvrtek, protože jsme dnes zanedbali domácnost. :oops: :roll: :-)

Hlavní je že do zoo půjdete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny