Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.6.11 14:06

Tak jsme od zubařky zpátky,Markétka byla moc statečná.Ani neplakala,jen si jednou trochu fňuklka.Dásničky už má prý nateklé,tak už to asi dlouho trvat nebude.Už jsem koupila i kartáček tam začnem trénovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 14:12
Zlata Kindlova píše:
Tak jsme od zubařky zpátky,Markétka byla moc statečná.Ani neplakala,jen si jednou trochu fňuklka.Dásničky už má prý nateklé,tak už to asi dlouho trvat nebude.Už jsem koupila i kartáček tam začnem trénovat

to je holka statečná :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 14:16
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
to je holka statečná :palec: :palec: :palec:

taky jsem se divila jak to zvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
30.6.11 20:00

my taky chystáme Daníkovi první návštěvu u zubaře a já musím taky…nějak mi to těhu a kojení dalo zabrat!!! Moje první plomba v životě byla až v sedmém měsíci těhu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 21:00
Kristyna+Daník píše:
my taky chystáme Daníkovi první návštěvu u zubaře a já musím taky…nějak mi to těhu a kojení dalo zabrat!!! Moje první plomba v životě byla až v sedmém měsíci těhu!!!

teda první plombaaž takhle dlouho…taktojeparáda,já mám se zuby strašné problémy,jakomalá jsem spadlana hranu stolu všechny zuby (ještě první) mizčernalyavypadali a když mi narostli druhé tak se mi strašně kazej a zuby si čistím 3 - 5 denně,ale stejně mi to moc nepomáhá.Zubařka mi řekla že mám zuby jak 60ti letá bába. :cry: :cry: Ale já za to nemůžu.
Potřebovala bych to všechno vymlátit a dát nové,ale na to teda fakt nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
30.6.11 22:01

Zlato, jo,jo,ale ted mám citlivé hned tři šestky,takže to pěkně naroste, Ale za to všechno může Daník :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.11 08:29

Dobré ráno,tak u nás pomalu vykukuje sluníčko :-) čekala jsem včera pěkný slejvák a ono se nás to vyhlo.
Jaké máte plány na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.11 09:00

tady včera taky strašně foukal vítr a bylo černo ale žádný slejvanec nebyl.Dneska je tu modrá obloha a svítí sluníčko.

Jinak zítra odjíždíme k mým rodičům a budem tam až do středy tak se moc těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.7.11 09:13

ahojky holky, tak tady už od včerejšího večera prší a prší. :-(
Maruška tu kašle jak tuberák, tak snad už to vyléčí, v pondělí jdeme konečně na kotrolu k naší dr. Nám přijedou naši, majá si odbést Marušku na ty prázdniny, tak počkají do pondělí, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.7.11 09:53

Taky přeji krásný den
Baru - vy máte teda smůlu, snad už vás ty nemoci brzy opustí…
my plány nemáme žádné :-( A asi dlouho mít nebudeme .-( jak ta´tka marodí, tak se nikam nedostaneme…
Včera jsme ale byli na Gutovce na Praze 10 a je tam super, super, super hřiště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.11 10:04
Kristyna+Daník píše:
Taky přeji krásný den
Baru - vy máte teda smůlu, snad už vás ty nemoci brzy opustí…
my plány nemáme žádné :-( A asi dlouho mít nebudeme .-( jak ta´tka marodí, tak se nikam nedostaneme…
Včera jsme ale byli na Gutovce na Praze 10 a je tam super, super, super hřiště :-)

A co taťka jak se mu daří???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.11 10:09

Tak už se nám tu začíná kazit počasí......už tu máme černé mraky
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.11 10:09

Tak už se nám tu začíná kazit počasí......už tu máme černé mraky
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.11 10:16

barah:tak snad se Vás ty nemoci co nejdříve pustí a bude už jen lépe :palec:
mi na víkend žádné plány nemáme.Snad něco vymyslíme a když ne tak na zahradě je spoustu práce…
Co vaříte k obědu,já nějako nevím co udělat.Gábinka chce těstoviny s mákem,což nemusí manžel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.7.11 12:03

Tak tady pořád prší. :roll: Kdyby bylo pod mrakem, tak můžeme jít i ven, ale teď budeme zase trčet doma. :-(
No, asi budu muset přehodnotit očkování, už je to snad po třetí, co Maruška tak týden na to onemocněla. :nevim: Kdybych jí aspoň mohla pomoct od toho kašle, snad ty léky brzy zaberou, už je to hrůzný. Nebo přijdeme k dr a ta řekne, že to je z alergie. :nevim: Minule nám to řekla. Tak uvidíme.
Jinak my jdes měli rizoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny