Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sarynama píše:
Holky a je to tady, už u nás prší jako z konve![]()
hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:tak to Gabča i přesto že jí zubařka vytrhla dva zoubky to snáší dobře.Nebojí se naopak zubařce kreslí obrázkyZlata Kindlova píše:No ani se neptejsarynama píše:No uvidíme jak to zvládne,a jak ho znáší Davídek?
Tak at to Markétka dobře zvládne tu první návštěvu zubaře![]()
My jdeme s Lucinkou až v září nebo v říjnu, až půjdeme s Davídkem na půlroční kontrolu, byli jsme tam naposledy a to jí ještě nebyl rok, tak jsme se domluvili že nás vezme příště všechny najednou
![]()
![]()
![]()
hruza, ale až od tý doby co mu zubařka vrtala stoličku, to jsme ho nemohli udržet a od tý doby má strach, ale ted už si sám sedne na křeslo a překonává sám sebe
ale už od dveří se ujištuje že mu nid dělat nebudou
![]()
![]()
Teda tak to je šikovná holka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:VeronikaJanou píše:Teda tak to je šikovná holka…sarynama píše:tak to Gabča i přesto že jí zubařka vytrhla dva zoubky to snáší dobře.Nebojí se naopak zubařce kreslí obrázkyZlata Kindlova píše:No ani se neptejsarynama píše:No uvidíme jak to zvládne,a jak ho znáší Davídek?
Tak at to Markétka dobře zvládne tu první návštěvu zubaře![]()
My jdeme s Lucinkou až v září nebo v říjnu, až půjdeme s Davídkem na půlroční kontrolu, byli jsme tam naposledy a to jí ještě nebyl rok, tak jsme se domluvili že nás vezme příště všechny najednou
![]()
![]()
![]()
hruza, ale až od tý doby co mu zubařka vrtala stoličku, to jsme ho nemohli udržet a od tý doby má strach, ale ted už si sám sedne na křeslo a překonává sám sebe
ale už od dveří se ujištuje že mu nid dělat nebudou
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.
No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něcosarynama píše:hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.
je tak to ti nezávidím…a to pojedete autem,nebopůjdete pěšky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:je tak to ti nezávidím…a to pojedete autem,nebopůjdete pěšky?Zlata Kindlova píše:No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něcosarynama píše:hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.
Do školky pro něj jdu pěšky není to zase tak daleko, ale pak jedu autem 6km a tam u polikliniky není pořád místo na parkování, tak musím k našim k bytovce a je to tak půl kilometru pěšky, mamina je v práci tak musím právě Lucinku plahočit s námi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:Do školky pro něj jdu pěšky není to zase tak daleko, ale pak jedu autem 6km a tam u polikliniky není pořád místo na parkování, tak musím k našim k bytovce a je to tak půl kilometru pěšky, mamina je v práci tak musím právě Lucinku plahočit s námisarynama píše:je tak to ti nezávidím…a to pojedete autem,nebopůjdete pěšky?Zlata Kindlova píše:No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něcosarynama píše:hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.
Aha tak to zase nemáte ak daleko,myslím k té poliklinice od maminy.To my půjdem kočárem pěšky asi 2 km.
TADY už je černo a pěkně to fučí,ale zatím nepreší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:Aha tak to zase nemáte ak daleko,myslím k té poliklinice od maminy.To my půjdem kočárem pěšky asi 2 km.Zlata Kindlova píše:Do školky pro něj jdu pěšky není to zase tak daleko, ale pak jedu autem 6km a tam u polikliniky není pořád místo na parkování, tak musím k našim k bytovce a je to tak půl kilometru pěšky, mamina je v práci tak musím právě Lucinku plahočit s námisarynama píše:je tak to ti nezávidím…a to pojedete autem,nebopůjdete pěšky?Zlata Kindlova píše:No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něcosarynama píše:hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.
Tak držím palečky at to zvládnete bez deště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:Tak držím palečky at to zvládnete bez deštěsarynama píše:Aha tak to zase nemáte ak daleko,myslím k té poliklinice od maminy.To my půjdem kočárem pěšky asi 2 km.Zlata Kindlova píše:Do školky pro něj jdu pěšky není to zase tak daleko, ale pak jedu autem 6km a tam u polikliniky není pořád místo na parkování, tak musím k našim k bytovce a je to tak půl kilometru pěšky, mamina je v práci tak musím právě Lucinku plahočit s námisarynama píše:je tak to ti nezávidím…a to pojedete autem,nebopůjdete pěšky?Zlata Kindlova píše:No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něcosarynama píše:hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.
A já zase ať moc nepromoknete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My k zubaři pojedeme o prázdninách a to celá rodina
Vojtík je celý nesvůj, ale většinou chvilku drží. Uvidíme torpédo Vendulku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vy jste nám to ošklivé počasí poslali k nám,ne?
![]()
tady je pod mrakem a začalo pěkně foukat.
Mi jdeme k zubaři až v listopadu na preventivní a to jde i Nikolka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
vy jste nám to ošklivé počasí poslali k nám,ne?![]()
Mi jdeme k zubaři až v listopadu na preventivní a to jde i Nikolka
Veru tady u nás prší už o devíti a to v jednom kuse a dost, bydlím na západě kousek od Rozvadova, a teta z německa říkala že u nich taky prší ale už od včera, už jsem jí taky vynadala ce to k nám posílá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Veru tady u nás prší už o devíti a to v jednom kuse a dost, bydlím na západě kousek od Rozvadova, a teta z německa říkala že u nich taky prší ale už od včera, už jsem jí taky vynadala ce to k nám posílá
vy jste nám to ošklivé počasí poslali k nám,ne?![]()
Mi jdeme k zubaři až v listopadu na preventivní a to jde i Nikolka![]()
![]()
![]()
![]()
tak to se tu máme na co těšit,do večera to k nám určitě dorazí
ale zatím je tu docela dost teplo těch pár mráčků a vítr je jen k dobrému. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky holky, tak u nás je krásně, ale Maruška vyfasovala Sumetrolim, takže nemůžeme na sluníčko.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barah: to je mi líto, tak přeju, ať se vás ty nemoce už pustí a můžete si užívat léta ![]()
U nás je taky hezky, sem tam foukne, ale je to hrozně příjemné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Autosedačka v mezistátním autobusu, dítě...
- 19.5.26 16:21
- Jenesis
- 1
Bububu večer pro horormatky aneb v noci...
- 19.5.26 16:15
- Velryba černá
- 6
Jaké oslovení pro Rozálii?
- 19.5.26 16:06
- Janča_6
- 3
Přibírání v 19tt
- 19.5.26 16:01
- Liskulaska
- 2
Kyretáž – čekání na druhou MS
- 19.5.26 15:00
- nevimproste
- 1
Soukromá pečovatelka – živnost, jak začít?
- 19.5.26 16:17
- HornyHippo
- 3
Tříleté dítě najednou nechce nikoho vidět
- 19.5.26 13:13
- Markéta188
- 2
Prsa a běh
- 19.5.26 14:51
- Duhovka12
- 10
Philips Lumea IPL – funguje, nebo ne?
- 19.5.26 15:23
- nozu
- 13
Rozišla som sa a potrebujem uistiť, že...
- 19.5.26 15:53
- D. C.
- 62
Nové příspěvky
Bububu večer pro horormatky aneb v noci...
- 19.5.26 16:28
- Ploskutáček
- 7
Kornelije - šetření 2020
- 19.5.26 16:27
- Jedna babička
- 113783
Tříleté dítě najednou nechce nikoho vidět
- 19.5.26 16:26
- suzka1
- 3
Asociace - hra v diskusi
- 19.5.26 16:25
- schnulla
- 135505
Přestal mě bavit sex
- 19.5.26 16:23
- Andelskej_Satan
- 39
Autosedačka v mezistátním autobusu, dítě...
- 19.5.26 16:21
- Jenesis
- 1
Snažení 2026
- 19.5.26 16:20
- Michaela 34
- 1212
Přijímačky na osmileté gymnázium 2023
- 19.5.26 16:18
- KacenkaKKK
- 11357
Soukromá pečovatelka – živnost, jak začít?
- 19.5.26 16:17
- HornyHippo
- 3
Milenky sem nová diskuze
- 19.5.26 16:15
- Luxusnixicht
- 106194