Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.6.11 09:11
sarynama píše:
Holky a je to tady, už u nás prší jako z konve :oops: :oops:

hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 09:11
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Tak at to Markétka dobře zvládne tu první návštěvu zubaře :-D :-D My jdeme s Lucinkou až v září nebo v říjnu, až půjdeme s Davídkem na půlroční kontrolu, byli jsme tam naposledy a to jí ještě nebyl rok, tak jsme se domluvili že nás vezme příště všechny najednou :lol: :lol:
No uvidíme jak to zvládne,a jak ho znáší Davídek?
No ani se neptej :lol: :lol: :lol: hruza, ale až od tý doby co mu zubařka vrtala stoličku, to jsme ho nemohli udržet a od tý doby má strach, ale ted už si sám sedne na křeslo a překonává sám sebe 8-o ale už od dveří se ujištuje že mu nid dělat nebudou :lol: :lol: :lol:
tak to Gabča i přesto že jí zubařka vytrhla dva zoubky to snáší dobře.Nebojí se naopak zubařce kreslí obrázky :mrgreen:

Teda tak to je šikovná holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 09:14
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Tak at to Markétka dobře zvládne tu první návštěvu zubaře :-D :-D My jdeme s Lucinkou až v září nebo v říjnu, až půjdeme s Davídkem na půlroční kontrolu, byli jsme tam naposledy a to jí ještě nebyl rok, tak jsme se domluvili že nás vezme příště všechny najednou :lol: :lol:
No uvidíme jak to zvládne,a jak ho znáší Davídek?
No ani se neptej :lol: :lol: :lol: hruza, ale až od tý doby co mu zubařka vrtala stoličku, to jsme ho nemohli udržet a od tý doby má strach, ale ted už si sám sedne na křeslo a překonává sám sebe 8-o ale už od dveří se ujištuje že mu nid dělat nebudou :lol: :lol: :lol:
tak to Gabča i přesto že jí zubařka vytrhla dva zoubky to snáší dobře.Nebojí se naopak zubařce kreslí obrázky :mrgreen:
Teda tak to je šikovná holka…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.6.11 10:16
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
hlavně nám to sem neposílejte,a když tak až odpoledne v půl 12 jedem k té zubařce.

No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 10:29
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něco :lol:

je tak to ti nezávidím…a to pojedete autem,nebopůjdete pěšky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.6.11 10:49
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
No nevim nevim kdy to přestane, leje tady pořád, já jdu pro Davídka ve 12 do školky a potom máme jet na logopedii, a jestli nepřestane tak se picnu, musím brát s sebou i malou to bude něco :lol:
je tak to ti nezávidím…a to pojedete autem,nebopůjdete pěšky?

Do školky pro něj jdu pěšky není to zase tak daleko, ale pak jedu autem 6km a tam u polikliniky není pořád místo na parkování, tak musím k našim k bytovce a je to tak půl kilometru pěšky, mamina je v práci tak musím právě Lucinku plahočit s námi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 11:01
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Do školky pro něj jdu pěšky není to zase tak daleko, ale pak jedu autem 6km a tam u polikliniky není pořád místo na parkování, tak musím k našim k bytovce a je to tak půl kilometru pěšky, mamina je v práci tak musím právě Lucinku plahočit s námi :-(

Aha tak to zase nemáte ak daleko,myslím k té poliklinice od maminy.To my půjdem kočárem pěšky asi 2 km.
TADY už je černo a pěkně to fučí,ale zatím nepreší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.6.11 11:04
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Do školky pro něj jdu pěšky není to zase tak daleko, ale pak jedu autem 6km a tam u polikliniky není pořád místo na parkování, tak musím k našim k bytovce a je to tak půl kilometru pěšky, mamina je v práci tak musím právě Lucinku plahočit s námi :-(
Aha tak to zase nemáte ak daleko,myslím k té poliklinice od maminy.To my půjdem kočárem pěšky asi 2 km.

Tak držím palečky at to zvládnete bez deště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 11:10
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Tak držím palečky at to zvládnete bez deště :lol:

A já zase ať moc nepromoknete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
30.6.11 11:12

My k zubaři pojedeme o prázdninách a to celá rodina :-D Vojtík je celý nesvůj, ale většinou chvilku drží. Uvidíme torpédo Vendulku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 11:19

vy jste nám to ošklivé počasí poslali k nám,ne? :mrgreen: :mrgreen:
tady je pod mrakem a začalo pěkně foukat.
Mi jdeme k zubaři až v listopadu na preventivní a to jde i Nikolka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.6.11 11:23
VeronikaJanou píše:
Mi jdeme k zubaři až v listopadu na preventivní a to jde i Nikolka 8-o

Veru tady u nás prší už o devíti a to v jednom kuse a dost, bydlím na západě kousek od Rozvadova, a teta z německa říkala že u nich taky prší ale už od včera, už jsem jí taky vynadala ce to k nám posílá :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 11:30
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
Mi jdeme k zubaři až v listopadu na preventivní a to jde i Nikolka 8-o
Veru tady u nás prší už o devíti a to v jednom kuse a dost, bydlím na západě kousek od Rozvadova, a teta z německa říkala že u nich taky prší ale už od včera, už jsem jí taky vynadala ce to k nám posílá :-D :-D :-D :-D :-D

tak to se tu máme na co těšit,do večera to k nám určitě dorazí :-? ale zatím je tu docela dost teplo těch pár mráčků a vítr je jen k dobrému. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
30.6.11 11:41

ahojky holky, tak u nás je krásně, ale Maruška vyfasovala Sumetrolim, takže nemůžeme na sluníčko. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
30.6.11 13:45

Barah: to je mi líto, tak přeju, ať se vás ty nemoce už pustí a můžete si užívat léta :kytka:
U nás je taky hezky, sem tam foukne, ale je to hrozně příjemné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny