Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,tak copak dnes máte v plánu?Já malého a domácnost…No jinak asi budeme muset k panu doktorovi-miminko nějak zlobí,tak na mě prosím myslete a držte mi palečky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, u mě je nálada tak nějak na bodu mrazu, tak jen nakukuju… Jinak u nás taky rodinka a domácnost, ještě musím vymyslet nějaký oběd…
Včera jsme byli u kamaráda na zahradě naoslavě narozeni a fakt mě mrzelo, že musíme dom - byli jsme tam od 2-4 - jen na manželovi vycházky.. Bych si potřebovala opít tu svojí pusinku
Ale vím, že by to bylo do lítostivý… Tak snad jindy
Jinak děda je snad OK, pooperační průběh probíhá v pohodě, tak budeme doufat, že to taki nadále zůstane. Leži na Jupu, tak tam ani za ním s Daníkem nemůžeme:-(
Smolíčekk - Poslední dobou ty miminka strašně zlobí
Co s nima je??? A Jak zlobí mrška jedna?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:
Ahoj holky,tak copak dnes máte v plánu?Já malého a domácnost…No jinak asi budeme muset k panu doktorovi-miminko nějak zlobí,tak na mě prosím myslete a držte mi palečky
Držím palečky ať je vše v pořádku…
Já taky dneska malého a domácnost, chci ještě vyprat, mám tam tak 3 várky prádla a je hezky ak využiju že to brzy uschne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak mybyli přece jen v té zoo dnes, protože zítra má být už pořádný pařák.
![]()
Kristý, tak to je dobře, že je děda už relativně v pořádku, tak snad to bude tak nadále. ![]()
Smolíčku, tak hlavně, ať je mimi v pořádku a už v bříšku nezlobí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
tak už se nám to krásné počasí opět vrátilo a mi jsme pořád ještě nemocný
.Dokonce i Gábinka se vrátila od dědy s rýmou a bez zoubku.
smolicekkk tak to držím palce at mimísek přestane v zlobinkat.
Kristý tak to je dobrá zpráva že děda operaci zvládl a nenastali žádné komplikace ![]()
barah tak jak jste si zoo užili,jak se Kubíčkovi líbila zvířátka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,
Skoro po ttýdnu se opět hlásím,byli jsme u mých rodičů ve Mšeně.Bylo to tam super jen malá měla jeden den a jednu noc horečku,ale dala jsem ji panadol sirup a bylo po horečce.
Byli jsmesepodívat i na mácháči.
Zítra nebo v pondělí půjdem na přeočkování,jen doufám že nebude takové vedro.
Jinak Markétka už ťapká kolem stolu nebo gauče,ale když ji chytnu za ručičky aby ťapkala tak si hned začne sedat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky pěkný den ![]()
U nás je pěkně zataženo, jen doufám že nebude pršet, Už to bylo včera supr když bylo teplíčko
Lucinka spinká a já mám opět rozložené žehlení, už mě to fakt ničí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak se nám dneska rozbily golfy
Snad je o jen jeden šroub a bude OK. Odpoledne si s Vendulkou zajedeme pro taťku a pojedeme dětem koupit do Jysku postele. Hlavně se na ně jedeme podívat. Ta cena je skvělá, takže to jedeme okouknout a necháme je uskladněné u kamarádů na baráčku. Pokojíček budeme předělávat nejdřív za rok, spíš za dva, ale cena nádherná.
Týnko: super, že děda je v pořádku
brzo si dáš. Potřebuješ prostě vypnout, je toho na tebe moc ![]()
Veru: tak snad se dáte brzy do kupy. O víkendu má být taky hezky
Zlato: super, že jste si to užili ![]()
Smolíčku: držím pěsti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak konečně krásné počasí, i když u nás už maličko sprchlo a zítra jestli přijdou ty bouřky. ![]()
Jinak Kuba si zoo užit tak, že toho moc neviděl, jeho zajímalo letíčí listí, lidi kolem, moje brýle a tak. Hlavně ovce a kozy ho bavily, protože ty byly blízko, ale jinak se ty zvířata povalovala, tak neviděl pohyb. Dnes byl pro změnu v bazénku se koupat, tedy spíš cachtat. Já si už koupila plavky
, ale asi je budu nejdřív nosit doma, ať si zvyknu na ten pocit „skoro nahoty“. ![]()
Manžel jde dnes s manželem mé kamarádky na pivo, tak já budu skládat Marušce oblečení do skříně, udělali jsme tam další poličky, ať to má víc přehlednější.
Zítra už toho moc neplánujeme, jen procházku.
Veru, tak ať se Gábinka uzdraví, ale ven může, ne? Když nemá horečku?
Jinak Maruška nám hlásila, že dnes byli na zahradě a včera v nějaké strašidelné věži, ale že tam pouštěli cd se strašidelnou muzikou, tak hned utekli pryč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holčiny
Tak my jsme včera přestěhovali DAníka do pokoje:-) V noci jsem k němu teda 5 krát vstala,ale te´d má nějakou vzlykací a to bylo i u nás, tak má asi špatné sny.....Tak uvidíme.. Dneska jsme mu tam i vyklidili skříň a nastěhovali jeho věci,tak už tam má vše
Ta´tka mu nalepil na skříň autíčka
A skříň je vydrhnutá k smrti do čista
![]()
Tak jsem musela kvůli té vyklizené skříni přerovnat půlku bytu, ale pohoda .:-)Tak mám radost, že se nám to tak konečně povedlo ![]()
A Daník chodí čím dál víc a doma už skoro neleze po 4
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
tedy to je dnes den.Holkám už je lépe mají jen rýmu.Venku se ochladilo tak jsme se vydali na výlet.Jen že po cestě manžel zjistil že nemá peněženku,vrátili jsme se domů a tady taky není.Nejspíše ji někde stratil
je to k v steku měl tam kromě peněz,doklady,platební karty i mojí. ![]()
Kristý:Daník je šikula a v pokojíčku si určitě brzy zvykne
.I když Gábinka si do dnes na spaní sama moc nezvykla kolikrát se v noci přestěhuje k nám.
Ted přes léto tam k ní chceme dát Nikolku.Ale nevím,nevím ona je takový nespavec.Nikdy toho moc nenaspala.Pravidelně se v noci budí a hned chce s postýlky ven.A dělat rotyku
vydrží i 4 hod. vzhůru a ráno brzy vstává. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky! ![]()
Tedy, Verčo, to máte pěknou smůlu, s tou peněženkou. Manžel jí „ztrácí“ každou chvíli, ale on jí vždy někam založí, je to bordelář.
Já zase, když jsme jeli do zoo, žila v domění, že jsem zapoměla doma mobil, ale doma nebyl, tak šel manžel do auta a byl tam na podlaze.
![]()
Zítra se nám vrací Maruška
a my opět nic nestihli.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holčičky, tak dneska jsme v noci nevstali ani jednou .-) jen jsme teda vstali v 5 namlíko a už neusnuli,ale jak to byla celá ta noc-teda asi tak 5 hodin v kuse, tak jsem byla skvěle odpočatá!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Ahojky holčičky, tak dneska jsme v noci nevstali ani jednou .-) jen jsme teda vstali v 5 namlíko a už neusnuli,ale jak to byla celá ta noc-teda asi tak 5 hodin v kuse, tak jsem byla skvěle odpočatá!!!
tak to je super! Já sama jsem zvědavá, kdy Kuba bude spát celou noc v ložnici, zatím na to zdaleka nevypadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:Kristyna+Daník píše:tak to je super! Já sama jsem zvědavá, kdy Kuba bude spát celou noc v ložnici, zatím na to zdaleka nevypadá.
baru u nás je to na střídačku, bylo období, kdy se Daník budil na mlíko až v půl sedmé nebo okolo šesté,ale tobylo asi jen tři týdny a te´d je to i okolo jedný nebo 4, takže žádný stereotyp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
3 testy a duch?
- 13.5.26 20:18
- Andy9371
- 1
Homeopatika v těhotenství - zkušenosti
- 13.5.26 20:15
- Bahha
- 1
Ovosicare fertility, máte někdo zkušenost?
- 13.5.26 20:05
- Anonymní
- 11
Přímá adopce 2026/27
- 13.5.26 17:35
- Mimčo93
- 1
Neštovice: Chytili je i sourozenci? A po...
- 13.5.26 20:02
- KafeNaPodpatkach
- 18
HCG 12DPO 55,01/14DPO 111,98 – dostačují?
- 13.5.26 16:05
- Vandand
- 1
Natahování a zvracení u příkrmů v 8 měsících
- 13.5.26 20:21
- Verun777
- 9
Kočárek s otočnými kolečky, který lehce...
- 13.5.26 19:19
- AbbySt
- 4
Podpora z ÚP
- 13.5.26 15:29
- mamule42
- 2
KET 5denní hatchující blastocysta – test
- 13.5.26 20:15
- kavenka
- 8
Nové příspěvky