Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3981
13.7.11 19:42

Markétce vše nej k svátku
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10452.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10452.gif

Sarynamo: ptala jsem se na to očkování u Vojtíška, když měl rok. Dr. mi říkala, že by ho mohla naočkovat, ale zdálo se jí to zbytečné, když jsme nejeli někam, kde je hodně klíšťat a Vojtíšek byl polovinu svého venkovního času na kočárku :think: Takže se dá očkovat od roku určitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 19:56

Taky přejeme Markétce všechno nejlepší........

Já nechám asi očkovat zatím jen Davídka, mluvili jsme o tom s manželem a říkali si to samé, že je malá jen v kočáru, i když začne chodit tak pořád bude se mnou ale malýho už člověk neudrží aby nelezl do vysoký trávy a rád chodí do lesa.......Ještě se o tom poradím i s dr až jí skončí dovolená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.7.11 20:00

holky, mi koupili i takový gel, terý to kliště bezpečně zabije, že se samo pustí, nic do těla nepustí (to klíště), vy to jen sloupnete i s tím klíštětem, takže odpadá starost s nějaým vytíčením či tak a nakonec to ten gel i vydezinfikuje. Vymysleli to Češi, je to otestované na nějakém institutu. Jmenuje se to Ixoderm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.11 07:42

Holky moc děkuji za přání Markétce k svátku,všem vám moc děkuje......
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.7.11 17:18

Také přejeme Markétce vše nej k svátku :kytka:
Jsem tu po delší době a nestíhám ani číst.Jsme na chalupě,je nám tu fajn.Byly tady děsné bouřky,ale zvládáme :lol:
A Domča má první zoubek :dance: :dance: Jeden den po 7 měsíci se vyklubal :lol:
Mějte se fajn a užívejte léta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.11 09:40

Ahojky a přeji hezký den.
jaké máte plány na víkend?
u nás pomalu vykukuje sluníčko,jen pěkně fouká vítr.
Zuzí gratuluji k prvnímu zoubku :-)
Tak tady bych řekla že je docela dost klíštat,nedávno jsem si z lesa přinesla 3 a to jsem šla s kočárkem po cestě. :-x
Veru kolik je Vojtíškovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.11 10:13

Všem přejem krásné dopoledne a hlavně krásný víkend.
No plány na víkend v sobotu budeme vyklízet půdu a garáž,to bude bordelu na vyhození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
15.7.11 10:39

Ahoj holky, tak u nás je hezky, sice fouká studený vítr, ale je to jen na mikinu a na sluníčku je velmi příjemně. Já balím, zátra ráno odjíždíme na dovolenou do Alp s tchýní a tchánem.
Veru: Vojtíkovi jsou 3 roky a 1/4 Já už si udělám nové metříky, ale nějak prostě teď nestíhám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.7.11 12:05

Ahojky holky, přeji všem hezký den.
Tady se večer přehnala bouřka, ráno ještě pršelo, ale už je celkem fajn.
Veru, tak to ty kl획ata nezávidím, já měla naposledy snad v dětství, už si to ani nepamatuju. Kde bydlíte, že jich tam máte tolik?
Jinak na víkend máme plánu dost, ale kazí nám to zítřek, protože mají přijít na seřízená oken a jaksi se neví, v kolik přijdou. :zed:
Jinak chceme jít zase do Teplic na mimigolf, tedy táta s Maruškou, já s Kubou budeme jezdit okolo a v neděli na pouť. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.7.11 22:43

Ahojky holky, taky dodatečně vše nejlepší MArkétce.. nějak nestíhám..V jednom kole..Tak manžel už jde v pondělí do práce.....Na kontrolu jde za 6 týdnů, tak snad bude všechno v pohodě…
Děda už je z nemocnice doma,tak uvidíme, jak se dá do kupy… Zase nejí a nepije :-(
Daník trénuje ty svoje sprinty a už je fakt všude…Dneska začal i jen tak stát v prostoru :-) Tak nám dělá jen radost :-) Intenzivně hlídáme 3 - 4 v týdnů,tak budou koruny..od24.7 máme na týden i dvě neteře a do toho tři dny ještě toho klučinu na hlídání,tak to bude asi zábava:-) :-) :-)
Už se těším až vyrazíme na nějaký výlet nebo aspoň na chatu, když už budeme moci… :-) :-) :-)
Tak pěkný víkend všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.11 06:37

Dobré ráno všem…

Tak Markétka včera začla chodit za ručičky.....

Jinak všem přejem krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.7.11 18:51

Ahojky holky, tak jaký jste měly víkend? My hektický. Dnes jsme byli na pouti a včera procházkou zase v Teplicích a Maruška s babi a dědou v Rožnově na pekařské sobotě, prý tak ochutnávala snad vše, co tam upekli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.7.11 20:05

Ahojky holky,my měli dneska rekord!!!!Daník spal až do 9:16!!!!!!!! To se nestalo za těch 16 měsíců!!!! jsme pařili,tak nás nechal vyspinkat,když jsme šli spát po čtvrtý hodině.....
jina taťka zítra do tý práce… A příští týden se snad pojedeme koupat,když vyjde počasí a ke kamarádce do Škvorce na grilovačku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 08:17

Ahojky holky,přejem všem krásné ráno.
Tak tady byla přes noc strašná bouřka.....

Jo a nevíte náhodou jak se jmenuje ta zábrana na ty šuplíky aby to malá nemohla otevřít,potřebuji si je objednat,ale nevím jak se jim říká :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 08:47

Dobré ráno,u nás přes noc jen pršelo,bouřka nebyla.
Jinak holky už jsou zdravý :dance:
Sobotu jsme trávili na zahradě v bazénu.A na večer se jeli podívat do zooparku.Je to tam sice malý ale moc hezký.Pro děti je tam koutek,kde si mohou pohladit kozy,králíky,nakrmit velblouda.No a v neděli jsme byli u tchána,spadl mu tam nějaký přístřešek tak to z manželem dávali dohromady.
Dneska mám v plánu trochu větší úklid.Přes víkend jsem toho moc nestihla a mám to tu jaksi zanedbané :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny