Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
20.7.11 09:39

Pěkné ráno… No tak to vám úspěchy s nočníkem závidím....... My jak máme problém s tím kakáním, tak Daník vidí nočník a je konec!!!!!!! Tak snad ho to časem přejde.....
Jinak nového celkem nic........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.7.11 09:39

Pěkný den holky, k ránu byl u nás takovej slejvák, že mě to až vzbudilo a trochu i hřmělo.....to jsou výkyvy počasí :nevim: :nevim: :nevim:

Včera jsem zjistila že má Lucinka už 8 zubů, vůbec jsem tomu nemohla uvěřit, první vylezl až v 11,5měsících, vůbec neplakala a spí celou noc ale vůbec jí nelezly jak to popisují v knížkách, ted jako osmej jí keze jednička nahoře, stoličky horní jí vylezly dřív jak jedničky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.7.11 09:44

Jinak s tím nočníkem to u nás zatím moc neřešíme, Lucince se na něm nelíbí :mrgreen: tak jí do toho nenutím, Davídek taky moc nočník nechtěl tak začal chodit rovnou na záchod na dětské prkýnko a od 20měsíců byl bez pleny, teda jen přes den na noc jsem mu jí dávala, tak uvidíme jak to bude u Lucinky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 10:35

Nikolku zkouším dávat na nočník cca od 8 měsíce,s kakáním problém není to jde vždy ráno,tak že do pleny kaká už jen málo kdy.Ale zatím si na nočník neřekne,na čůrání.Tak ted se jí to pokouším naučit když nechce plínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 10:40

tedy až na dny kdy jí lezou zoubky,to má průjem tak že šance že bych to vychytala na nočník je minimální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 10:41
sarynama píše:
Pěkný den holky, k ránu byl u nás takovej slejvák, že mě to až vzbudilo a trochu i hřmělo.....to jsou výkyvy počasí :nevim: :nevim: :nevim:Včera jsem zjistila že má Lucinka už 8 zubů, vůbec jsem tomu nemohla uvěřit, první vylezl až v 11,5měsících, vůbec neplakala a spí celou noc ale vůbec jí nelezly jak to popisují v knížkách, ted jako osmej jí keze jednička nahoře, stoličky horní jí vylezly dřív jak jedničky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to jí rostou mega rychlostí :palec: mi jich taky ted máme 8 a vypadá to že se jí další klube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.7.11 12:43
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Pěkný den holky, k ránu byl u nás takovej slejvák, že mě to až vzbudilo a trochu i hřmělo.....to jsou výkyvy počasí :nevim: :nevim: :nevim:Včera jsem zjistila že má Lucinka už 8 zubů, vůbec jsem tomu nemohla uvěřit, první vylezl až v 11,5měsících, vůbec neplakala a spí celou noc ale vůbec jí nelezly jak to popisují v knížkách, ted jako osmej jí keze jednička nahoře, stoličky horní jí vylezly dřív jak jedničky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak to jí rostou mega rychlostí :palec: mi jich taky ted máme 8 a vypadá to že se jí další klube.

No, taky bych řekla, že je to rychlost, vůbec jsem tomu nemohla uvěřit a právě mě překvapily ty stoličky, jak na mě z pusinky už svítily :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
20.7.11 13:34

Ahojky holky, u nás nového celkem nic. Kuba se naučit ukazovat, tak ukazuje na vše, co chce. :-) tak nevím, jestli bude mít potřebu mluvit. Jinak bych měla balit do T8bora, ale nějak mi to nejde. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.7.11 19:15

Holky věcičky po dětech si schováváte nebo prodáváte??? a jestli prodáváte, tak kde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.7.11 19:35

Ahoj Kristý, po Davídkovi jsem si je schovala na druhé mimi, tak ted jsem to probírala a něco jsem nechala Lucince ale jina to vše prodávám na mimibazaru a na mimiaukci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.7.11 19:39
sarynama píše:
Ahoj Kristý, po Davídkovi jsem si je schovala na druhé mimi, tak ted jsem to probírala a něco jsem nechala Lucince ale jina to vše prodávám na mimibazaru a na mimiaukci :-)

A máš na tom MMB placené členství??? Já zatím dala pár inzerátu do tý stovky inzerátu zdarma, tak jestli to vůbec někdo uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.7.11 20:59

Ted jsem si ho zaplatila, většinou mám jednu hvězdičku, ale ted jsem začala prodávat i nový zboží, tak jsem si zaplatila tři hvezdičky a u toho je 6 aukcí v rámci členství, víc se prodá na aukcích, ale jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.7.11 21:04

Sary - jako na MMa??? Bych ráda, kdybych něco prodala dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.7.11 21:04

moje ID je 192802 tak se můžeš podívat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 21:27
Kristyna+Daník píše:
Holky věcičky po dětech si schováváte nebo prodáváte??? a jestli prodáváte, tak kde???

po Gábince věci jsem schovala na druhé.A ted po Nikolce je prodávám na MMB.Něco jsem odvezla do dětského domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny