Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.7.11 17:03
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
barah tak tebe jsem na fb našla,tedy jestli jsi to ty.
Ahoj veru mě najdeš pod jménem Martincová Hana :-D

našla,našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.7.11 19:23

tak oni někteří nepovažují kašel a rýmu za nemoc, jedna kamarádka mi psala, že oni naštěstí nejsou nemocní, že mají jen rýmu a kašel. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.11 19:24

holky už odpadli,no není divu po takové túře :mrgreen:

tak jsem se podívala na fotečky vašich dětiček na fb a máte je opravdu kouzelné :srdce:
barah,děti mají pěkný koberec v pokojíku.Kde jsi ho koupila?chtěla bych nějaký podobný holkám.
Zlatí ty tvoje golfky vypadají fakt dobře.A jak si s nimi spokojená? jejda mě už zase chytá nějaká kočárková mánie. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.11 19:26
barah píše:
tak oni někteří nepovažují kašel a rýmu za nemoc, jedna kamarádka mi psala, že oni naštěstí nejsou nemocní, že mají jen rýmu a kašel. :nevim: :think:

no tak to slyším prvně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.7.11 19:27

Tak na kočárky já už ani raději nekoukám, to by mě můj zabil. :mrgreen:
Koupili jsme ho na aukru, mají tam různé rozměry a věelijaké barvi. Mě se hrozně líbí takové ty chlupaté, huňaté, ale to počkám, až budou děti větší, protože u nás někdy jídlo lítá. :roll: :oops: A dáme si ho do obýváku. 8-)
Taky jsem vám chtěla pochválit dětičky, jsou kouzelné. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.11 19:42
barah píše:
Koupili jsme ho na aukru, mají tam různé rozměry a věelijaké barvi. Mě se hrozně líbí takové ty chlupaté, huňaté, ale to počkám, až budou děti větší, protože u nás někdy jídlo lítá. :roll: :oops: A dáme si ho do obýváku. 8-)
Taky jsem vám chtěla pochválit dětičky, jsou kouzelné. :andel:

ti chlapy jsou všichni stejní :roll: ,až oznámím manželovi že bych chtěla koupit nové golfky,tak ten už mě rovnou vystřelí na měsíc :lol:
mi jeden koberec z dlouhým chlupem máme.A jediné co je na něm dobré je to že nejsou vidět žádné drobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.7.11 19:48
VeronikaJanou píše:
barah píše:
ti chlapy jsou všichni stejní :roll: ,až oznámím manželovi že bych chtěla koupit nové golfky,tak ten už mě rovnou vystřelí na měsíc :lol:
mi jeden koberec z dlouhým chlupem máme.A jediné co je na něm dobré je to že nejsou vidět žádné drobky.

ale je i takový měkkoučký, ne? Já když takové koberce vidím, tak mi to přijde takové mazlivé. :mrgreen: A je to zdravější na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.11 19:57
barah píše:
VeronikaJanou píše:
barah píše:
ale je i takový měkkoučký, ne? Já když takové koberce vidím, tak mi to přijde takové mazlivé. :mrgreen: A je to zdravější na nohy.

jo,jo s tím měkoučkým máme.Je to příjemné na nohy.Nikolka se sním mazlí.Většina drobku propadá mezi tím chlupem,tak že to není vidět.Vyluxovat to jde celkem dobře.Zkoušela jsem ho čistit párou ale to mi moc nešlo.Mám jen takový menší a to v ložnici.Do obýváku bych si ho zatím asi nedala.Jak píšeš jídlo občas lítá všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.7.11 20:19

Holky krásný dětičky máte, je to supr že jsme se tam našly, ten kočárek Kristýnky se mi taky moc moc líbí, chtela bych náky golfáce pro Lucinku klidně požitý, jaký holky máte???????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.7.11 20:40

Holky, nedíváte se na tu Farmu na Markíze?
My máme kočárky graco trekko, demi step a ještě jeden, ale nevím jak se jmenuje, ten je jen na dodělávku a u mamky máme klasický a pak pro ty chodící děcka obyčejný abc golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.11 20:50

po Gábče mám baby point,u tchána polorozpadlé neonato piuma,jane nomad,firkon s tím jsem jela jen pár krát přijde mi docela dost těžký ale do sněhu je dobrý,před pár měsíci jsem koupila cam portofino hlavně na cesty autem a musím říct že s tím jsem spokojená.Ale přemýšlím že koupím nějaké golfky,docela se mi líbí ty co má Zlatka.Jen že jak to oznámit manželovi :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.7.11 21:02

Tak jsme se našly kompletně:-)
Sary -můj kočárek??? Trojkolka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.7.11 21:28
Kristyna+Daník píše:

Jojo je moc pěknej, já mám na malou camarelo ale chtela bych už jen sporták-golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.7.11 21:31
sarynama píše:
Kristyna+Daník píše:
Jojo je moc pěknej, já mám na malou camarelo ale chtela bych už jen sporták-golfky

Trojkolka je CAM a je fakt super,lehká,skvěle ovladatelná - nemá chybu, jen jí taťka kapku upravil - nešla plně do lehu..Ale stála mě jen 6stoveček na aukru :-) :-) :-)
A pak máme jen spor´ták - ještě po neteříxh - takže šest let starý a slouží superově…To je Graco… a ty mají pěkný kočíky za pár peněz i nový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 07:36

Ahojky jsem s nima moc spokojená.....
Gabča je celá ty…je ti hodně podobná

holky jinak konečně ze mne bude teta,v 5 ráno vezl švagr sestru do porodnice,9 dní přenášela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny