Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.8.11 12:39
VeronikaJanou píše:
Tak napečeno mám ze včerejška,dělala jsem roládu,došlo mi mléko tak jsem tam dala um od Nikolky :-)
oběd je taky hotový,uklizeno taky.Ted jen čekám až se dopere pračka.Kdyby venku nepršelo…

ještě že jsou ty UM pro děti,co?? :lol: :lol:
Přítel si je včera poručil,ale večír už se mi do nich nechtělo,tak je udělám teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 12:46
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Tak napečeno mám ze včerejška,dělala jsem roládu,došlo mi mléko tak jsem tam dala um od Nikolky :-)
oběd je taky hotový,uklizeno taky.Ted jen čekám až se dopere pračka.Kdyby venku nepršelo…
ještě že jsou ty UM pro děti,co?? :lol: :lol:
Přítel si je včera poručil,ale večír už se mi do nich nechtělo,tak je udělám teď

no to jo,měla jsem to rozdělaný,když to mléko došlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 12:55

jupíííííí,už tady svítí sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 12:59

to se tam máte,tady sice zima není ale pořád poprchává.
snad to přejde než se manžel vrátí z práce,chceme zajet na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.8.11 18:20

teda holky vy jste toho dneska napovídaly.-) .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.8.11 18:54

Holky, tak tady pršelo, ale ven jsme šli a tolik jsme toho stihli! Kuba byl moc hodňoučký. :andel: :srdce: :huban: Ještě do jednoho sekáče jsem zašla a zase něco nakoupila, nějak trpím paranoiou, že Maruška půjde do školky nahatá. :mrgreen: :nevim:
Ještě na FB hledám něco na zimu, ale zatím tam toho moc není, našla jsem oteplováky za 90Kč, tak na to sáňkování by to mohlo stačit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.8.11 23:56

Jedna ze ZOO s naším chlapákem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 10:06

Zdravím
u nás pomalu vykukuje sluníčko :dance:
Kristý krásná fotečka
Odpoledne se chystám do města musím už konečně nakoupit nějaké ty věci do školy.
Zítra jedu s holkami k doktorce,snad už Nikču konečně naočkují.A pro Gabčulu potřebuji potvrzení na tábor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.8.11 10:16

Pěkný den :mrgreen: :mrgreen: sluníčko u nás taky vykukuje, doufám že nebude pršet, dala jsem se dnes do velkého praní :roll: :roll:

Davídek nám včera ujel k našim, bude tam do zítra, tak musím co nejvíc udělat než se vrátí 8-) 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 10:47
sarynama píše:
Pěkný den :mrgreen: :mrgreen: sluníčko u nás taky vykukuje, doufám že nebude pršet, dala jsem se dnes do velkého praní :roll: :roll:Davídek nám včera ujel k našim, bude tam do zítra, tak musím co nejvíc udělat než se vrátí 8-) 8-) 8-)

ty budeš Davídkovi na tělocvik pořizovat cvičky?
No,já nevím :nevim: ve škole je sice do tělocvičny chtějí ale já bych raději tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.8.11 10:49
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Pěkný den :mrgreen: :mrgreen: sluníčko u nás taky vykukuje, doufám že nebude pršet, dala jsem se dnes do velkého praní :roll: :roll:Davídek nám včera ujel k našim, bude tam do zítra, tak musím co nejvíc udělat než se vrátí 8-) 8-) 8-)
No,já nevím :nevim: ve škole je sice do tělocvičny chtějí ale já bych raději tenisky.

Já už je mám koupený, Davídek ted hodně tancoval se školkou a tam je chtěli, měl je na noze 4× takže si je veme a uvidím potom co budou mít děti, já už mám tak nák všechno koupený, jen věci na tělocvik budu kupovat až ted, no a musím ještě nákou zástěru na výtvarku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 10:56
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Já už je mám koupený, Davídek ted hodně tancoval se školkou a tam je chtěli, měl je na noze 4× takže si je veme a uvidím potom co budou mít děti, já už mám tak nák všechno koupený, jen věci na tělocvik budu kupovat až ted, no a musím ještě nákou zástěru na výtvarku :nevim:

už kuli těm ortopedickým vložkám bych jí raději dala tenisky.No,snad na těch cvičkách nebudou trvat.
Já nemám ještě pomalu nic nakoupeno.Ale zástěru tu máme od kamarádky,takovou jakoby igelitovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.8.11 11:07

Já jsem skoro všechno co nám dali u zápisu na seznamu nakoupila v Tescu, jako jsou desky na pismenka, číslice, tužky atd… cenově to vyšlo levněji než u nás v papírnictví…Zkusím se na tu igelitovou poptak u nás nebo ještě někam vyjedeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 11:11
sarynama píše:
Já jsem skoro všechno co nám dali u zápisu na seznamu nakoupila v Tescu, jako jsou desky na pismenka, číslice, tužky atd… cenově to vyšlo levněji než u nás v papírnictví…Zkusím se na tu igelitovou poptak u nás nebo ještě někam vyjedeme :mrgreen:

mi toho zas tolika kupovat nemusíme,spoustu věcí dostanou ve škole,jako jsou tempery,vodovky,pastelky,pero,pracovní sešity atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.8.11 11:21
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Já jsem skoro všechno co nám dali u zápisu na seznamu nakoupila v Tescu, jako jsou desky na pismenka, číslice, tužky atd… cenově to vyšlo levněji než u nás v papírnictví…Zkusím se na tu igelitovou poptak u nás nebo ještě někam vyjedeme :mrgreen:
mi toho zas tolika kupovat nemusíme,spoustu věcí dostanou ve škole,jako jsou tempery,vodovky,pastelky,pero,pracovní sešity atd.

Fakt joooo, to máte teda dobrou školu, my dastali seznam, museli jsme kupovat voskovky, pastelky, vodovky, bloky, čtvrtky 5Oks, plnící pero, desky na výkresy A4 a A3,igelitovou podložku, Tužky, trhací bloky........ a ještě je to víc ale jen ted co mám v živý paměti, u nás snad dostanou jen sešity aspon doufám :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny