Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VeronikaJanou píše:
Tak napečeno mám ze včerejška,dělala jsem roládu,došlo mi mléko tak jsem tam dala um od Nikolky
oběd je taky hotový,uklizeno taky.Ted jen čekám až se dopere pračka.Kdyby venku nepršelo…
ještě že jsou ty UM pro děti,co??
![]()
Přítel si je včera poručil,ale večír už se mi do nich nechtělo,tak je udělám teď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:VeronikaJanou píše:ještě že jsou ty UM pro děti,co??
Tak napečeno mám ze včerejška,dělala jsem roládu,došlo mi mléko tak jsem tam dala um od Nikolky
oběd je taky hotový,uklizeno taky.Ted jen čekám až se dopere pračka.Kdyby venku nepršelo…![]()
Přítel si je včera poručil,ale večír už se mi do nich nechtělo,tak je udělám teď
no to jo,měla jsem to rozdělaný,když to mléko došlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to se tam máte,tady sice zima není ale pořád poprchává.
snad to přejde než se manžel vrátí z práce,chceme zajet na nákup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak tady pršelo, ale ven jsme šli a tolik jsme toho stihli! Kuba byl moc hodňoučký.
Ještě do jednoho sekáče jsem zašla a zase něco nakoupila, nějak trpím paranoiou, že Maruška půjde do školky nahatá.
![]()
Ještě na FB hledám něco na zimu, ale zatím tam toho moc není, našla jsem oteplováky za 90Kč, tak na to sáňkování by to mohlo stačit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím
u nás pomalu vykukuje sluníčko ![]()
Kristý krásná fotečka
Odpoledne se chystám do města musím už konečně nakoupit nějaké ty věci do školy.
Zítra jedu s holkami k doktorce,snad už Nikču konečně naočkují.A pro Gabčulu potřebuji potvrzení na tábor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný den
sluníčko u nás taky vykukuje, doufám že nebude pršet, dala jsem se dnes do velkého praní
![]()
Davídek nám včera ujel k našim, bude tam do zítra, tak musím co nejvíc udělat než se vrátí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Pěkný den![]()
sluníčko u nás taky vykukuje, doufám že nebude pršet, dala jsem se dnes do velkého praní
![]()
Davídek nám včera ujel k našim, bude tam do zítra, tak musím co nejvíc udělat než se vrátí
![]()
![]()
ty budeš Davídkovi na tělocvik pořizovat cvičky?
No,já nevím
ve škole je sice do tělocvičny chtějí ale já bych raději tenisky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:ty budeš Davídkovi na tělocvik pořizovat cvičky?
Pěkný den![]()
![]()
![]()
![]()
No,já nevímve škole je sice do tělocvičny chtějí ale já bych raději tenisky.
Já už je mám koupený, Davídek ted hodně tancoval se školkou a tam je chtěli, měl je na noze 4× takže si je veme a uvidím potom co budou mít děti, já už mám tak nák všechno koupený, jen věci na tělocvik budu kupovat až ted, no a musím ještě nákou zástěru na výtvarku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Já už je mám koupený, Davídek ted hodně tancoval se školkou a tam je chtěli, měl je na noze 4× takže si je veme a uvidím potom co budou mít děti, já už mám tak nák všechno koupený, jen věci na tělocvik budu kupovat až ted, no a musím ještě nákou zástěru na výtvarkusarynama píše:ty budeš Davídkovi na tělocvik pořizovat cvičky?
Pěkný den![]()
![]()
![]()
![]()
No,já nevímve škole je sice do tělocvičny chtějí ale já bych raději tenisky.
už kuli těm ortopedickým vložkám bych jí raději dala tenisky.No,snad na těch cvičkách nebudou trvat.
Já nemám ještě pomalu nic nakoupeno.Ale zástěru tu máme od kamarádky,takovou jakoby igelitovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem skoro všechno co nám dali u zápisu na seznamu nakoupila v Tescu, jako jsou desky na pismenka, číslice, tužky atd… cenově to vyšlo levněji než u nás v papírnictví…Zkusím se na tu igelitovou poptak u nás nebo ještě někam vyjedeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Já jsem skoro všechno co nám dali u zápisu na seznamu nakoupila v Tescu, jako jsou desky na pismenka, číslice, tužky atd… cenově to vyšlo levněji než u nás v papírnictví…Zkusím se na tu igelitovou poptak u nás nebo ještě někam vyjedeme
mi toho zas tolika kupovat nemusíme,spoustu věcí dostanou ve škole,jako jsou tempery,vodovky,pastelky,pero,pracovní sešity atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:mi toho zas tolika kupovat nemusíme,spoustu věcí dostanou ve škole,jako jsou tempery,vodovky,pastelky,pero,pracovní sešity atd.
Já jsem skoro všechno co nám dali u zápisu na seznamu nakoupila v Tescu, jako jsou desky na pismenka, číslice, tužky atd… cenově to vyšlo levněji než u nás v papírnictví…Zkusím se na tu igelitovou poptak u nás nebo ještě někam vyjedeme
Fakt joooo, to máte teda dobrou školu, my dastali seznam, museli jsme kupovat voskovky, pastelky, vodovky, bloky, čtvrtky 5Oks, plnící pero, desky na výkresy A4 a A3,igelitovou podložku, Tužky, trhací bloky........ a ještě je to víc ale jen ted co mám v živý paměti, u nás snad dostanou jen sešity aspon doufám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
20DC - špinění
- 11.5.26 23:20
- Fredddyyy
- 1
Špinění ve 20. dni cyklu
- 11.5.26 22:44
- Anonymní
- 11
Máte nějaké zkušenosti jako mystery shopper?
- 11.5.26 21:12
- ruzovalady
- 1
Řídíte v pantoflích na podpatku?
- 11.5.26 22:50
- stinga
- 21
S 3,5 letý dítětem na vodu
- 12.5.26 00:25
- Melancholická panda
- 28
Jak odstrániť vuni z pokoje?
- 11.5.26 22:58
- SOVIČKA93
- 9
Jak reálně udělat tzv. férovou domácnost?
- 12.5.26 00:32
- ilutnover
- 17
Topení klimatizací
- 11.5.26 20:49
- kavenka
- 15
Vhodný výběr antikoncepce
- 11.5.26 19:12
- Hanka511
- 1
Jak řešit nespokojenost ve vztahu
- 11.5.26 23:06
- Yanzo
- 24
Nové příspěvky
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 12.5.26 00:34
- cherryinbloom
- 1280
Jak reálně udělat tzv. férovou domácnost?
- 12.5.26 00:32
- ilutnover
- 17
S 3,5 letý dítětem na vodu
- 12.5.26 00:25
- Melancholická panda
- 28
Milenky sem nová diskuze
- 12.5.26 00:19
- M_Vladim
- 104267
Přijímačky 2026 - body
- 12.5.26 00:04
- Lamaalpaka
- 52
Reakce na očkování Žloutenka A v roce 2025
- 11.5.26 23:58
- Anonymní
- 21
Trifokální oční čočky - zkušenosti po...
- 11.5.26 23:50
- nika.f70
- 250
Tibolon menopauza - zkušenosti
- 11.5.26 23:47
- fragile
- 12
Laserová metoda Presbyond
- 11.5.26 23:44
- nika.f70
- 8
Kornelije - šetření 2020