Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.8.11 09:01
sarynama píše:
Jinak se taky musím pochlubit :lol: naše Lucinka už taky chodí sama :mrgreen: minulý týden se začínala pouštět, bylo to pár krůčků a v sobotu přešla už celý byt, sice jí ještě musím jistit, ale myslím si, že je to otázka pád dní kdy tady bude běhat :dance: :dance: :dance:

teda tak to gratuluji.....Markétka taky chodí,ale zatím jen za ručičky ale dokáže už dlouho sama stát.....
je to kouzelný když takhle malý lidičky vidíte ťapkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.8.11 09:06

Tak to se za chvíli taky rozběhne, Lucinka nejdřív všede vstávala a chodila kolem stolu a nábytku a vždycky se pustila a udělala tak 3-4 krůčky a hupsla na zadeček a najednou ted prostě šla a docela dobře vybrala i futra :-D akorát jde moc rychle jako kdyby chtěla utíkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 09:10

Ahojky a přeji hezký deštiví den :-)
Zlatko Maruška je kouzelná.
Barah sarynama blahopřeji k prvním samostatným krůčkům a přeji co nejméně pádů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 09:19

Holky děkuji…Jen sestra měla hrozný porod,rodila 26.7. a ještě teď ji bolí celý spodek,pořádně nemůže chodit a je hodně sešívaná,to ji nezávidím,já ještě ten a samý den po porodu,už chodila jako by nic a nic mne nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 09:40

co dnes vaříte k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.8.11 09:45

Tak to jí lituju, já teda hned po porodu lucinky, jsem po dvou hodinách už chodila a byla ve sprše, nebyla jsem šitá ani u jednoho, a od příjmu do porodu jsem s oběma byla jen tři hodky na sále ale do toho počítám předporodní vyšetření, tak u mě to šlo jako po másle, od prasknutí plodový vody byl Davídek za 20minut na světě a Lucinka za 40 minut.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.8.11 09:46
VeronikaJanou píše:
co dnes vaříte k obědu?

Tak mě včera mamina přivezla rajsou, tak jí dneska jen přidělám a už peču k tomu plněný papriky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 09:48
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
co dnes vaříte k obědu?
Tak mě včera mamina přivezla rajsou, tak jí dneska jen přidělám a už peču k tomu plněný papriky

tu jsme měli v sobotu,já asi udělám bramborové šišky.Už jsme dlouho neměli nic sladkého k obědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.8.11 10:06

Ahojky holky!
Tak k počasí se nebudu vyjadřovat. To bych se musela jen a jen rozčilovat.
Zlato, neteřinka je roztomiloučká. Já při Marušce byla šitá taky hodně a sedět mě bolelo ještě doma, to jsem jedla vestoje. :lol: A na záchodě jsem bolestí brečela. :cry: Při Kubovi to bylo už lepší. :palec:
My dnes budeme mít krůtí guláš, hodila jsem masi už včera do pomalého hrnce a bylo to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 12:20

holky,já nějak nemám co dělat,Nikolka spinká,Gábinka si hraje a nechce mnou být rušena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.8.11 12:27

Já teď taky ne. Kuba spinká, Maruška pryč… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 12:27
VeronikaJanou píše:
holky,já nějak nemám co dělat,Nikolka spinká,Gábinka si hraje a nechce mnou být rušena :mrgreen:

tak to se máš.....mě šla malá teď spinkat a já musím počkat ž se mi dopeče sekaná a pak budu dělat vitacitové řezy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.8.11 12:31

tak mě už se vzbudil Kuba. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 12:35

Tak napečeno mám ze včerejška,dělala jsem roládu,došlo mi mléko tak jsem tam dala um od Nikolky :-)
oběd je taky hotový,uklizeno taky.Ted jen čekám až se dopere pračka.Kdyby venku nepršelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 12:36
barah píše:
tak mě už se vzbudil Kuba. :mavam:

čas nic nedělání končí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...