Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
5.8.11 11:24

Gratulace k zoubečkům. :kytka:
Manžel jel dnes pro Marušku, Kuba mi nechce usnout, venku je krásně, takže snad půjdeme ještě ven.
Zítra se jedeme podívat na kolo pro Marušku, aby si ho vyzkoušela, jak jí padne. Už se na ní moooc těším. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.8.11 16:04

Ahojky holky, nějak nestíhám

Celý týden hlídáme klučinu – uff
Víkend na chatičce byl absolutní parádička i s výletem na Slapy a s nekonečným houbařením
No jinak jsem te´d dostala jobovku u kamarádky, že nás čeká poslední dávka Prevenaru a budeme jí hradit – 1400! Masakr jako :cry: A to ještě dr nedodržela schéma dávkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
8.8.11 16:24

Ahoj Kristý, to je divný že si to budeš platit :nevim: já mám teda pro malou Synflorix a za týden jdeme na 4 injekci ale mám zato že já teda platit nic nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.8.11 16:30

No jsem z toho hotová, ale uvidím, budu se prát zuby nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.8.11 16:58

Ahojky.Tak to jsem zvědavá,jak to dopadne s tím očkováním 8-o Je divný že bys to tolik platila :nevim: snad se to vyřeší bez toho děsnýho doplatku.
Taky vám tak prší?Jižní čechy jsou zatažený :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
8.8.11 18:54

U nás se akorát zatahlo, padlo pár kapek a nic jen teda foukal děsnej vítr a ted je krásně - západní čechy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.8.11 19:10

Ahojky holky, u nás bylo dnes zataženo a mrholilo, ale už si zvykáme. :-(
Kristý, tak to je drsný tedy s tím očkováním, za to může tedy dr, nebo ne? To byste dopláceli jen skrz to, že nedodržela to schéma, ne? Nás to čeká nevím kdy, dnes jsme byli u dr a nic neříkala, doufám, že nám to nebude strkat, až půjdeme na mmr, to bych nechtěla. :cert:
Jinak děti jsou už zcela zdravé, Marušce zase předepsala další xyzal na alergii a uvidíme v září, jak se aklimatizuje ve školce, protože jí hrozí námahové astma, ještě nám řekla, ať od příštího týdne začneme dávat preventan junior na posílení imunity. Tak se té školce tedy už pěkně děsím. 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 08:15

Ahojky holky po delší době vás zdravím,Včera jsme se vrátily z dovolené v jižních čechách,bylo to tam nádherné.......

Markétce zali růst zoubky,první dva byli v pohodě,ale teď už začla mít horečky,dávám ji panadol BAby sirup,ale přemýšlím s čím bych ji ještě mohla pomoct,co používáte na snížení horečky u dětí vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.8.11 08:58

Ahoj Zlatuš, to je mi Markétky líto chudinka malá, U Lucinky jsem nic nedávala horečky zatím nemá, zoubků má už 8 a ani nevím že rostly, jen asi 2× plakala v noci tak jsem jí dásničky namazala gelem Kamistat, ten mi doporučila naše doktorka a byl hned klid........Ale na horečku je Panadolbaby, nebo jsem Davídkovi dávala Paralen sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.8.11 08:59

Ted mě napadlo že líp zabíraly čípky než sirup na horečku aspoň u nás :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 09:50

já ji dávám právě ten panadolBabya zabírá nám zatím dobře…a dásničky ji mažu CalGelem ten nám taky pomáhá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.8.11 10:01

Tak snad jí to víc trápit nebude, a je dobře že jí to zabírá, u Lucinky jsem poznala když jí rostly zoubky že víc spala asi chtěla tu bolest přespat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.8.11 11:48

Ahojky holky! :mavam:
Tak nám dr říkala, že když rostou zuby, tak není horečka, jako zvýšená teplota ano, ale horečka ne a naštěstí jsme horečku nikdy neměli.
Kristý, já už vím, proč to musíte doplácet, osvítilo mě, když jsem každé 2hod kojila v noci Kubu (rostou mu špičáky :roll: ).
Prevenar 13 se doplácí 350Kč, vy jste asi nikdy nedopláceli, tohle bude 4.dávka, takže 4×350 a je to těch 1400Kč, ale nechápu, proč vás na to neupozornila. Synflorix se nedoplácí, za Prevenar jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.8.11 13:04
barah píše:
Ahojky holky! :mavam:
Tak nám dr říkala, že když rostou zuby, tak není horečka, jako zvýšená teplota ano, ale horečka ne a naštěstí jsme horečku nikdy neměli.
Kristý, já už vím, proč to musíte doplácet, osvítilo mě, když jsem každé 2hod kojila v noci Kubu (rostou mu špičáky :roll: ).
Prevenar 13 se doplácí 350Kč, vy jste asi nikdy nedopláceli, tohle bude 4.dávka, takže 4×350 a je to těch 1400Kč, ale nechápu, proč vás na to neupozornila. Synflorix se nedoplácí, za Prevenar jo.

Ty jo Baru mě to vlastně dr říkala tenkrát taky, ale já si myslela že se doplácí jen 350,– jako za všechny dávky a né za jednu :nevim: Já mám teda Synflorix a tym se nedoplácí nic, ale nechápu dr že na to pořádně neupozornila a ted najednou vypláznout 1400,– je teda darda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.8.11 20:59

Baru - ani tím to není,protože Prevenar máme 7 ata se nedoplácela a je klasicky proplácená a navíc nás ještě očkovala jiná dr, přecházeli jsme až po třetí dávce prevenaru… jinak uvidíme jak to bude. Kamarádka se nenechala zvyklat a obvolala půl republiky a najednou prý platit nebude, tak uvidíme, jak na tom budeme my, zajdu tam se zeptat… Prý jak se stihli tři dávky do 7 měsíců, tak je ta čtvrtá OK, jen se už nevyríbá 7, ale jen 13 - tak tam je pak ten rozdíl 350 - 450 Kč…
Ale baru děkuju - že jsi na mě takhle krásně myslela:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny