Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
12.8.11 08:49

Přeji krásný den.
Tak Davídka je mi líto, tak sna to bude Ok.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.8.11 09:00
Kristyna+Daník píše:
Přeji krásný den.
Tak Davídka je mi líto, tak sna to bude Ok.....

Kristý taky doufám…nejhorší je, že to má asi od komára, protože klíště neměl, a tomu se člověk neubrání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.8.11 09:20

Ahojda.. Davídka mi je teda fakt líto, boreliozu jsem si taky zažila.....

přeji ať je to dobré…

Náš Davídek už je trošku lepší, včera bez teploty, jen kašlík a ještě rýmička, zato mi s tátou začínáme mít chřipajznu jak poleno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.8.11 11:16

Ahojky holky!
Tedy sarynama, to jste tedy měli den… :-(
S tím přibráním to je podle mě normální, Maruška od roku od 18 měsíců přibrala jen půl kila.
Tak hlavně, ať se vše spraví. :hug:
My včera koupili ty vitamíny, co nám dr řekla, ať Marušce dáváme skrz školku, tak očekávám zázraky :mrgreen: , píšou tam že se imunita zvýší o 80%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.11 17:11

Ahojky maminky tak co jste dneska dělali???
Tdy bylo skoro celý den hezky…svítilo sluníčko,až odpoledne se to začlo kazit.
Mě teď Markétka od 15 hodin spinká…a nějak se jí pořád nechce vstávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.8.11 17:20

mi dneska jsme doma jak je malej nemocnej, takže nic moc, je pěkně protivnej.....

A zkoušela jsem dneska parní hrnec a supeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.11 17:24
say píše:
mi dneska jsme doma jak je malej nemocnej, takže nic moc, je pěkně protivnej.....A zkoušela jsem dneska parní hrnec a supeeer

no mi byli na zahradě.Parní hrnec??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.8.11 17:42

No parní hrnec.. naházíš tam papů, měli jsme brambory, ku. a zeleninku, bez tuku , soli, moc dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.8.11 18:51

Jo jo, parní hrnec máme a super. :potlesk:
Manžel musel držet beztukovou dietu a s tímto jsme mu vařili jedna báseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.8.11 19:14

No já mám takovýhle jídla ráda, samozřejmě si jednou za čas dám něco jako knedlo zelo kachnička, ale tohle mi přijde hodně lehoučké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.8.11 20:03
say píše:
No já mám takovýhle jídla ráda, samozřejmě si jednou za čas dám něco jako knedlo zelo kachnička, ale tohle mi přijde hodně lehoučké…

to my tak v tom taky vaříme „normálně“, ještě tedy nejsme tak daleko, abychom tam vařili vajíčka či buchty, což taky jde, ale zeleninka a ryba je tam moc dobrá a bezkonkurenční z toho je rýže.
Kubovi v tom vařím denně. Maruška z toho má ráda zeleninku jen tak na zobání. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.8.11 20:09
barah píše:
say píše:
to my tak v tom taky vaříme „normálně“, ještě tedy nejsme tak daleko, abychom tam vařili vajíčka či buchty, což taky jde, ale zeleninka a ryba je tam moc dobrá a bezkonkurenční z toho je rýže.
Kubovi v tom vařím denně. Maruška z toho má ráda zeleninku jen tak na zobání. :-D

klukovi tam budu vařit furt … jinak jsem dneska zkoušela takovej čokoládovej moučníček a dobrý jen tam rozhodně uberu cukr :-) na rýži se taky těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.8.11 18:56

Ahojky holky! :mavam:
Tak tady dneska to počasí tedy vystřídalo snad kromě sněhu věechno. :roll:
Mám toho dneska plné kecky, ale ještě musím jít žehlit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.8.11 07:43

Ahoj, přeji krásné nedělní ráno :-D :-D :-D

Tak Lucinka už moc prujem nemá, ale ještě to není ono, akorát se jí prožezávají dolní stoličky a tak je mrzutá.....A já jsem totálně vyčerpaná, bolí mě ty záda a nemůžu vůbec spát :oops: :oops: :oops:

A to potřebuju umýt okna a hlavně žehlit, zase tu mám hroznou hromadu 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.8.11 08:12

Ahojky, tak jaký byl víkendík??:-)
U nás paráda, chtěli jsme v sobotu piknik- nevyšel, av neděli ráno to taky moc nevypadalo:-( jeli jsme tady aspoň na burzu pokouknout co mají,tak jsme ulovili Daníkovi samolepky MC queena.-) a obrázky krtečka :-)
Piknik jsme stihli ještě odpo a fakt super!!! A potom za partnerské spolupráce jsme za ho´dku a půl uklidili celý byt , pověsili Daníkovi nový lustr a vyšperkovali mu tam ty samolepky :-) :-) :-)Tak mám dobrý pocit…
Já ušila objednávku na vkládací plenky, tak jen počkám na penízky a odesílá… dneska jdu na ty naše plenky.. už se nemůžu dočkat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny