Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
30.8.11 11:35

Jinak my se připravujemena první třídu :lol: Davídek se už těší, tak hlavně aby mu to vydrželo :-D :-D :-D
Zítra jdeme ještě na opakované testy, kvůli tý borelioze, tak doufám že už to bude mít lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.11 11:36
sarynama píše:
Jinak my se připravujemena první třídu :lol: Davídek se už těší, tak hlavně aby mu to vydrželo :-D :-D :-D
Zítra jdeme ještě na opakované testy, kvůli tý borelioze, tak doufám že už to bude mít lepší :nevim:

Tak to držím palečky ať to dobře dopadne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
30.8.11 11:38
sarynama píše:
Zítra jdeme ještě na opakované testy, kvůli tý borelioze, tak doufám že už to bude mít lepší :nevim:

Tak také držím palečky ať výsledky jsou v pořádku…
Ta první třída si myslím že děti baví, horší to bude asi tak na druhém stupni co …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.8.11 11:42

No uvidíme jak se mu tam bude líbít, zatím se chce pořád něco učit :lol: :lol: časem ho to přejde :mrgreen: :mrgreen:

Výsledky budeme vědět asi tak do dvou týdnů, nejhorší je že fakt klíště neměl a má to od komára :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
30.8.11 11:46
sarynama píše:
No uvidíme jak se mu tam bude líbít, zatím se chce pořád něco učit :lol: :lol: časem ho to přejde :mrgreen: :mrgreen:Výsledky budeme vědět asi tak do dvou týdnů, nejhorší je že fakt klíště neměl a má to od komára :-(

Já to měla také od komára nejspíše.. bohužel s tímhle nic neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
30.8.11 12:02

Taky se přidávám a přeji vše nej k 1.narozeninám. :hug: :kytka:

Synovec jde do 4.třídy a kdyby nemusel, tak tam nechodí. :mrgreen: Už do první nechtěl. A jak těžké tašky musí tahat, to jsem tedy hleděla. 8-o
No, já se s hrůzou dnes probudila, že už tento týden budeme pro Marušku jezdit s Kubou do školky a on mi teď před obědem déle spí, takže na ten autobus asi budu běhat. :nevim: :mrgreen:
Nějak se to vyvrbí, o život nejde…
sarynama, tak ať výsledky dopadnou už dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
30.8.11 12:57

barah : díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
2.9.11 16:01

Ahojky holky, tady se nějak nic neděje :-( U nás - máme konečně dovču, tak se nezastavíme a pořád něco podnikáme, zítra jedeme na týden na chatu :-) konečně!! Byli jsme v ZOO, na parníku, ve Stromovce, v centru, povinný úklid tatínkovi garáže :-)
Mě minuký týden okradli na zastávce do ZOO, tak to nějak pořád nemůžu vydejchat .-(

A co škola, školka a tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.11 17:17

Ahojky,a co to všechno ukradli????
No mi jsme skoro pořád u bazénu v tomhle počasí,a nebo aspoň na zahradě.

Jinak už máme 3 zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.9.11 18:26

Ahojky :-D
Zloději jsou svině a všude.Aby mu ruce upadly :cert:
Jinak je vedro,Ondra chodí už do třetí třídy 8-o Domča má taky už tři zoubky :lol: Nechce se mu pořád lozit,ale když se postaví,tak se udrží krásně u stolu a střídá pěkně nožičky :pankac:
A jak zvládáte školky a školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.9.11 18:27

To byl veget :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.9.11 18:29

Tohle je Domča a kamarádka,která je o 4 měs.starší :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.9.11 19:07

Zuzo, hezké fotečky! :potlesk:
My včera byli ve školce tady na vesnici a ještě dopoledne mi volali odsud, že se uvolnilo místo, tak dnes pro změnu šla Maruška tu, ale líbí se jí všude. :palec: Říkala, že kamarády zatím nemá, protože neměla vůbec čas, protože si musela hrát s novýma hračkama, takže se ani s nikým nebaliva, nevím, co je na tom ale pravdy, ona mi i tvrdí, že na oběd měla jen chleba s pomazánkou, což se mi nechce věřit. :mrgreen: Včera jí paní učitelka chválila a bylo jí líto, že odchází zrovna ona, když je tak hodná a ani nebrečí. :potlesk: Dneska byla snad taky hodná, ale nikdo mi to nepotrvdil, protože tam byl nějaký zmatek, hodně rodičů a tak. Ale už se nám stihla ztratit bota na písek a čepice, tak jsme to museli hledat, učitelka nám pomáhala, říkala, že už to hledali dopoledne, než šli na písek, ale nenašli, pak se ale zdejchla a my na to byli sami, ale našli jsme to. :dance: Jinému klučíkovi se tam zase ztratily bačkory. :nevim: Byla nadšený, že tam tancovali na písničky, jen ten odpočinek jí nebaví a zdá se jí dlouhý. :-( Jinak spokojená, jen si musíme zvyknout na ten režim, já jsem unavená jak pes.
Paradoxně máme jednu školku u domu, ale chodíme do té nejvzálenější. Ale dojdeme tam pěšky, takže si nestěžuju, do té vesnice mi jel odpoledne jen jeden spoj a Kuba mi teď v noci moc nespí, tak spí přes den, takže bychom to nestíhali, tak jsem ráda, že můžeme chodit tu. Jen doufám, že Marušky nadšení vydrží a že i Kuba si zvykne, protože mi v šatně zdrhal všude možně a já byla zpocená až na pr…, abych Maruškce zavázala tkaničky a přitom hlídala Kubu. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
2.9.11 19:34

Krássný fotečky, nastupovala jsem na zastávce busu a dva cikáni, jeden mi chtěl pomáhat a druhá mě ze zadu obrala o peněženku - na štěstí pár korun, ale těch starostí okolo toho všeho a těch vzppomínek- to mě štve nejvíc :-( nevím co čekali u maminy s kočárem .-( :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.9.11 19:44
Kristyna+Daník píše:
Krássný fotečky, nastupovala jsem na zastávce busu a dva cikáni, jeden mi chtěl pomáhat a druhá mě ze zadu obrala o peněženku - na štěstí pár korun, ale těch starostí okolo toho všeho a těch vzppomínek- to mě štve nejvíc :-( nevím co čekali u maminy s kočárem .-( :poblion: :poblion: :poblion:

A nahlásila jsi to? Jsou to hyeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny