Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.9.11 08:51

Sarynama
Tak to Davídkovi držím palčky aby měl výsledky v pořádku.Ale určitě budou..
VeronikaJanou
a proč ti ji nevzaly do školky???A jaké jste vybraly kroužky?

Tak to je dobře že dětem ve škole líbí,jen ať jim to vydrží co nejdýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.11 08:56
sarynama píše:
Dneska jsme objednaný s Lucinkou na očkování, ale je taková nakřáplá, teda začíná jí rýma tak uvidíme jestli jí naočkují a dovím se výsledky na tu boreliozu u Davídka, doufám že už to bude mít dobrý :think:

Tak to Nikolka měla být očkovaná už před dvěma měsíci ale pořád je nemocná,týden co týden :zed: Byli jsme ted na imunologii tak čekáme na výsledky ty by měli být snad zítra.
tak držím palce at jsou výsledky v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.11 09:03
Zlata Kindlova píše:
Sarynama
Tak to Davídkovi držím palčky aby měl výsledky v pořádku.Ale určitě budou..
VeronikaJanou
a proč ti ji nevzaly do školky???A jaké jste vybraly kroužky?Tak to je dobře že dětem ve škole líbí,jen ať jim to vydrží co nejdýl…

Zlatko do školy mi jí vzali ale do družiny ne,kuli tomu že je moc dětí a já jsem na mateřský.A taky chodí do jiné školy než pod kterou spadáme.Chtěla jsem jí dat na angličtinu,tu už měla ve školce tak aby v ní pokračovala.
Co se dá dělat,tady u nás chodí na ty malý hasiče to jí baví tak aspon něco má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.11 21:25

Ahojky holčiny, Maruškám opožděně vše nej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.9.11 21:49

Ahoj holky, tak Lucinku dnes neočkovali, má rýmu takže máme odsávat odsávat a odsávat :roll: :roll: :roll: a za týden máme přijít zase........Jo a Davídek má ty výsledky už dobrý, tak jsem byla moooc ráda :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 07:17
sarynama píše:
Ahoj holky, tak Lucinku dnes neočkovali, má rýmu takže máme odsávat odsávat a odsávat :roll: :roll: :roll: a za týden máme přijít zase........Jo a Davídek má ty výsledky už dobrý, tak jsem byla moooc ráda :dance: :dance:

My máme taky rýmu.Tak to jsem moc ráda že už to má dobré.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarynama píše:
Ahoj holky, tak Lucinku dnes neočkovali, má rýmu takže máme odsávat odsávat a odsávat :roll: :roll: :roll: a za týden máme přijít zase........Jo a Davídek má ty výsledky už dobrý, tak jsem byla moooc ráda :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarynama píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 08:49

dobré ráno :-)
sarynama tak to je fajn že výsledky jsou v pořádku :palec:
Nikolka má taky rýmu a ne a ne se jí zbavit.
Gábinka včera dostala už druhou jedničku,ale přijde mi že to nadšení ze školy jí pomalu mizí,hlavně když má ráno vstávat.
Musím se pochlubit že Nikolka už je přes den bez pleny :dance: ,zatím jen doma.Nehody se stávají ale už ne tak často,spíš když je do něčeho zabraná.
Včera jsem se stavila v CA měli tam slevy na dětské oblečení tak jsem tam nakoupila pár kousku Gabče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.9.11 09:10

No tak mi vstávání docela snášíme dobře, ale Davídek chce ráno ještě koukat na pohádku než vyjdeme do školy, ale mě to štve, tak tu máme vždy trochu veselo :-D :-D :-D ale jinak dobrý.....dneska mají 5 hodin, jinak zbytek týdne mají po 4 hodinách a jak to má Gábinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
14.9.11 09:10

Super že má výsledky Davídek v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.9.11 09:11

Taky jsem ráda že mu ty výsledky dopadly už dobře, ikdyž mě doktorka varovala jakmile by ho začaly bolet klouby nebo měl otyky aby jsme hned přišli......Jinak mu pry udělá kontrolní odběry třeba za půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
14.9.11 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 09:16
sarynama píše:
No tak mi vstávání docela snášíme dobře, ale Davídek chce ráno ještě koukat na pohádku než vyjdeme do školy, ale mě to štve, tak tu máme vždy trochu veselo :-D :-D :-D ale jinak dobrý.....dneska mají 5 hodin, jinak zbytek týdne mají po 4 hodinách a jak to má Gábinka?

V kolik vstáváte do školy? já už v 6 abych nachystala snídani holky budím v půl sedmý.
Jinak Gábinka má 4 hod,v pondělí a ve čtvrtek má až od devíti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
14.9.11 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...