Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
14.9.11 09:27

No téda až od 9 jo, tak to je supr.......nám tady zvoní už 7:55 a mají každý den do 11:35 akorát ve středu do 12:30.........Jinak já vstávám v 6:30 a nachystám snídani a Davídek vyleze pře sedmou, tak se nabaští umyje a v 7:30 vyrážíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 09:35
sarynama píše:
No téda až od 9 jo, tak to je supr.......nám tady zvoní už 7:55 a mají každý den do 11:35 akorát ve středu do 12:30.........Jinak já vstávám v 6:30 a nachystám snídani a Davídek vyleze pře sedmou, tak se nabaští umyje a v 7:30 vyrážíme…

když mají od devíti tak až do 12:30 jinam jim taky zvoní 7:55 ale jezdím o chvíli dříve za prvé abych měla kde zaparkovat a hlavně kuli tomu že později jsou tam davy těch větších dětí.Strkají se a na ty malí ohledy neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.9.11 09:38

Tak my to tu máme docela dobrý, děti od 1 do 3 třídy chodí jiným vchodem, je tam klídek, ale dkyž se podívám k hlavnímu vchodu tak bych některý děti nafackovala…to je chování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 09:45
sarynama píše:
Tak my to tu máme docela dobrý, děti od 1 do 3 třídy chodí jiným vchodem, je tam klídek, ale dkyž se podívám k hlavnímu vchodu tak bych některý děti nafackovala…to je chování :nevim:

no právě,že někteří jsou z prominutím nevychovaný spratkové.Na tu školu chodí tolika dětí že ani nevzali do první třídy myslím že 8 dětí.Divila jsem se že mi vzali Gabču když pod ni nespadáme.A co se divím že tam vůbec nevidím tmavé spoluobčany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.9.11 09:49

hmmmmm tak to se máte, u Davídka ve třídě jsou hned dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 09:51
sarynama píše:
hmmmmm tak to se máte, u Davídka ve třídě jsou hned dva :roll:

tam jsou pro změnu vietnamci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.9.11 09:57

Tak to si nevybereš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 10:02
sarynama píše:

ne že bych byla rasista ale znáš to.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.9.11 10:25
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
ne že bych byla rasista ale znáš to.......

JJ znám to 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
14.9.11 11:07

Ahoj holky!
Tak zítra nás čeká kontrola, to jsem tedy zvědavá, oba ještě kašlou, tak nevím. :nevim:
Kuba chce spát a u sousedů se začne vrtat, mě švihne, fakt. Proč nebydlet v panelák… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.9.11 18:46

Tak jako nejvíc nejlepší část dne:-) Daník vstane v půl třetí, šla jsem věšet prádlo-pověsím, vrátím se zpět a chci ho přebalit a všechny kalhotky mi visí- zapomněla jsem je sundat, tak jdu pro ně zpátky na chodbu, Daník za mnou.. Dveře od bytu jsem si zamkla na horní zámek, aby se mi nezabouchly. Sundavám kalhotky a najednou Daník šup a zabouchnul dveře do té malé chodbičky a z druhé strany je koule a já klíče v bytě.-) paráda,ne??? Já bez mobilu, bez kalhot, Daník v ponožkách - já bez ponožek :-DDD na štěstí na sušáku kalhoty a Daníkovi boty :-) jen se za chvilku kompletně pročůral, tak byl mokrej a vesele jsme čekali na sousedku až příjde, aby nám odemknula :-) přišla až v půl čtvrtý..... na štěstí jsme měli odemčenou komoru, tak jsem tam Daníkovi vyndala aspoń autíčko :-) :-) Dobrý zážitek,ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.9.11 18:47

A vřera jsme byli na 18ti měsíční kontrole a máme 83cm a 11,6 Kg…píchli nám čtvrtou hexu a Daník měl večer horečku, ale dneska už celkem v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.9.11 19:34

Kristý, vy se opravdu nenudíte. :mrgreen:
My byli u dr. Takže Maruška dobere sirup a už je v pohodě a v pondělí šupajdí do školky. Už se těší (a já celkem taky :oops: ). Ale Kuba pořád chrčí, takže dnes dobral jedny léky a zítra jedeme další a v úterý kontrola. :-( :roll: Ale u doktorky Kuba neplakal, což považuju za úspěch, vždy tam trochu plakal, ale na Marušku nemá, ta, když jí viděla, tak tam řvala jak tur. Jsem se i divila, že něco slyší, když jí poslouchá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 07:01
Kristyna+Daník píše:
A vřera jsme byli na 18ti měsíční kontrole a máme 83cm a 11,6 Kg…píchli nám čtvrtou hexu a Daník měl večer horečku, ale dneska už celkem v pohodě

teda to je kus chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 07:02
Kristyna+Daník píše:
Tak jako nejvíc nejlepší část dne:-) Daník vstane v půl třetí, šla jsem věšet prádlo-pověsím, vrátím se zpět a chci ho přebalit a všechny kalhotky mi visí- zapomněla jsem je sundat, tak jdu pro ně zpátky na chodbu, Daník za mnou.. Dveře od bytu jsem si zamkla na horní zámek, aby se mi nezabouchly. Sundavám kalhotky a najednou Daník šup a zabouchnul dveře do té malé chodbičky a z druhé strany je koule a já klíče v bytě.-) paráda,ne??? Já bez mobilu, bez kalhot, Daník v ponožkách - já bez ponožek :-DDD na štěstí na sušáku kalhoty a Daníkovi boty :-) jen se za chvilku kompletně pročůral, tak byl mokrej a vesele jsme čekali na sousedku až příjde, aby nám odemknula :-) přišla až v půl čtvrtý..... na štěstí jsme měli odemčenou komoru, tak jsem tam Daníkovi vyndala aspoń autíčko :-) :-) Dobrý zážitek,ne???

no tak koukám že se nenudíte…Ale aspoň že ta sousedka dorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny