Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
barah píše:
Ahoj holky!
Tak hlásím, že jsme nemocní, žádná katastrofa, jen rýma a kašel.Uvidíme, kdy to vyléčíme, Maruška se už těší nazpět do školky.
Tak ať jste brzy zdraví.. mi se nějak nemůžeme dostat z hroznýho opruzení zadečku…:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky mám na vás dootaz, nevíte náhodou kde najdu středeční díl cesty domů? Nák se mi to nedaří najít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:barah píše:Tak ať jste brzy zdraví.. mi se nějak nemůžeme dostat z hroznýho opruzení zadečku…:-(
Ahoj holky!
Tak hlásím, že jsme nemocní, žádná katastrofa, jen rýma a kašel.Uvidíme, kdy to vyléčíme, Maruška se už těší nazpět do školky.
A zkoušela jsi Sudocreme? Nám to pomohlo a tu jsme měli už i skoro zanícené, takže nejdřív jsme potírali fialkou a pak sudocrem a u něho jsme stále a fakt super!
Jinak děti tedy mají zánět průdušek, Maruška si to přinesla klasicky ze školky a Kuba to chytil taky, takže na doporučení dr jsem koupila i vitamíny pro Kubu. Ve čtvrtek kontrola, tak snad to bude už dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:say píše:barah píše:Tak ať jste brzy zdraví.. mi se nějak nemůžeme dostat z hroznýho opruzení zadečku…:-(
Ahoj holky!
A zkoušela jsi Sudocreme? Nám to pomohlo a tu jsme měli už i skoro zanícené, takže nejdřív jsme potírali fialkou a pak sudocrem a u něho jsme stále a fakt super!
Jinak děti tedy mají zánět průdušek, Maruška si to přinesla klasicky ze školky a Kuba to chytil taky, takže na doporučení dr jsem koupila i vitamíny pro Kubu. Ve čtvrtek kontrola, tak snad to bude už dobré.
Sudocream nezabírá, měsíčková weleda to trošku stáhla, ještě mi holky poradily nějaký imazol.. tak ho dneska zkusíme.. má to fakt šílený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:barah píše:Sudocream nezabírá, měsíčková weleda to trošku stáhla, ještě mi holky poradily nějaký imazol.. tak ho dneska zkusíme.. má to fakt šílený…say píše:barah píše:Tak ať jste brzy zdraví.. mi se nějak nemůžeme dostat z hroznýho opruzení zadečku…:-(
Ahoj holky!
Imazol je dobrej nám pomohl, mám ho v záloze, vždycky jak se objeví trochu zpruzený zadeček tak máznu a je klid........zabral nám ze všech mastiček nejvíc a denně používám rybilku......budu držet palečky ať taky zabere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:say píše:Imazol je dobrej nám pomohl, mám ho v záloze, vždycky jak se objeví trochu zpruzený zadeček tak máznu a je klid........zabral nám ze všech mastiček nejvíc a denně používám rybilku......budu držet palečky ať taky zaberebarah píše:Sudocream nezabírá, měsíčková weleda to trošku stáhla, ještě mi holky poradily nějaký imazol.. tak ho dneska zkusíme.. má to fakt šílený…say píše:barah píše:Tak ať jste brzy zdraví.. mi se nějak nemůžeme dostat z hroznýho opruzení zadečku…:-(
Ahoj holky!
Imazol jsme taky jednou vyfasovali, pro Marušku, to je pravda, určitě zabere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
barahMarušce přeji vše nej k svátku
Jé, děkuju.
Tvojí neteřince taky, hlavně zdravíčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,tak se hlásím po dlouhé době že jsem opět v provozu
odešel mi počítač tak jsem si nějaký ten čas musela počkat než si budu moci dovolit koupit nový.Vy jste toho tolika napsali že vás snad nikdy nedočtu.
Normálně mi to klebetání s vámi chybělo ![]()
Jinak jak se máte co děti jsou zdravé.Sarynama co Davídek ve škole jak se mu tam líbí.Gábinka byla první den tak nervozní že jí vylítla teplota na 39 a zbytek dne prospala.Nikolka je každou chvíli nemocná do toho se jí začal oběvovat nějaký ekzém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Veru, říkala jsem si, že nák nepíšeš
Davídek je zatím moc nadšený,hrozně se do školy teší, ale zrovna včera jsme řešili co má za domácí úkol, paní učitelka jim to jen řekne a oni si to musí pamatovat
takže když přijde ve tři z družiny, tak má co dělat aby si vzpomněl..........moc se mi to teda nelíbí, aspon náky čas jim to mohla psat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Ahoj Veru, říkala jsem si, že nák nepíšešDavídek je zatím moc nadšený,hrozně se do školy teší, ale zrovna včera jsme řešili co má za domácí úkol, paní učitelka jim to jen řekne a oni si to musí pamatovat
takže když přijde ve tři z družiny, tak má co dělat aby si vzpomněl..........moc se mi to teda nelíbí, aspon náky čas jim to mohla psat
![]()
Ahojky,Gábince se ve škole taky moc líbí.
A úkoly jsme zrovna taky včera řešili,učitelka jim sice řekne jaký mají úkol oni si k tomu udělají puntík,jen že Gábinka udělá ten puntík jen na stránce ale už né u daného úkolu tak pak nevíme jakou s těch úloh udělat když na stránce jsou třeba 4.
mě jí do družiny nevzali a kuli tomu nemůže chodit na žádný s těch jejich kroužků.Protože ty nenavazují hned na vyučování jsou až tak za 1 až 2hod a co já tam z holkami mám dělat.Domu se mi nevypaltí jet.Jo,když je hezky tak bych se nimi prošla ale co v zimě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem byla ráda, že Davídka do družiny vzali, nejdřív jsem si myslela,když jsem na mateřský, tak že mi ho nevemou........ale družinářka říkala, že je to potom diskriminace dětiček, oni za to nemůžou, že je maminka doma a ona chce aby prvnáčci do družiny chodili.......My tady máme jen jednu a kapacita je 30 dětí, a ted jich mají přihlášeno 42, tak to musí vyřešit koho tam nechají........Říkala že prednost mají prvnáci a dojíždějící, tak uvidíme jak to dopadne.........Davídek je z družiny úplně vedle, pořád neco vyrábějí a chodí ven a ted se zapojili do náky soutěže mezi školama tak uvidíme.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsme objednaný s Lucinkou na očkování, ale je taková nakřáplá, teda začíná jí rýma tak uvidíme jestli jí naočkují a dovím se výsledky na tu boreliozu u Davídka, doufám že už to bude mít dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Dneska jsme objednaný s Lucinkou na očkování, ale je taková nakřáplá, teda začíná jí rýma tak uvidíme jestli jí naočkují a dovím se výsledky na tu boreliozu u Davídka, doufám že už to bude mít dobrý
Držím palce na ty výsledky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Olanzapin 2x vecer x pervitin
- 9.5.26 00:15
- Milanek5552
- 1
Žena s ženou
- 9.5.26 00:02
- Černá Madonna
- 2
Tumor na vaječníku
- 8.5.26 22:37
- Anonymní
- 27
Vypalovačky do auta
- 9.5.26 00:13
- Afrikana
- 3
Co nosíte, když nenosíte podprsenku?
- 8.5.26 21:43
- Kelsey1
- 11
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 8.5.26 21:28
- Janča_6
- 3
Antikoncepce Evra a těhotenství
- 8.5.26 20:16
- Anonymní
- 1
Práce zdravotní sestry u praktického...
- 9.5.26 00:46
- Černá Madonna
- 13
Foto: 8 DPO – vidíte tam ducha?
- 8.5.26 20:26
- Ketris
- 5
Výkyvy nálad po menstruaci
- 8.5.26 18:22
- Kačka3394
- 1
Nové příspěvky
Pocit, že jsou na mě všichni naštvaní
- 9.5.26 03:36
- Pe.M.1
- 21
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 9.5.26 02:25
- pajina88
- 3549
Nevěra manželek
- 9.5.26 02:07
- Anonymní
- 739
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 9.5.26 02:05
- pandaHela
- 1058
Kvůli strachu z nevyspání chce spát jen doma