Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
16.9.11 20:57

Tak a ještě jedna dnešní práce - batůžek pro Daníka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.9.11 20:59

ještě musím přidělat popruhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.9.11 21:00

chci na to sehnat nášivku nebo nažehlovačku Bleska McQuenna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.9.11 20:15
VeronikaJanou píše:
barah no,já nevím :nevim: .Ale zase kdyby měla s někým ve škole problém tak by se tam tak netěšila a nechtěla by tam jít.Ale bůh ví co se jí honí hlavou.Všem přeji hezký zbytek večera a příjemně strávený víkend :mavam: :mavam:

Tak když se těší do školy, tak to nějaký negativní problém nebude. Ale třeba se právě moc těší, tak jí to v té hlavičce šrotuje i v noci a má divoké sny. Hold si na to musí zvyknou, na školu.

Já jsem dnes totálně unavená, ne fyzicky, ale psychicky, měla jsem žehlit, ale odkládám to na zítra. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.11 07:57

Dobré ráno,to je dnes ošklivé počasí :cert:
tak jsem Gábinku odvezla do školy.Na chvíli se zdržím doma a pak musím s Nikolkou na kožní.To jsem zvědavá co nám zase řeknou.
Snad nejsem jediná ale já už jsem si včera musela přitopit.
Zlatko tak co u doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.11 08:08

Ahojky jedem tam zase dneska,ta naše tam nebyla,teď se ji k té rýmě přidal i ošklivý kašel,tak jsem zvědavá co nám řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.11 08:14
Zlata Kindlova píše:
Ahojky jedem tam zase dneska,ta naše tam nebyla,teď se ji k té rýmě přidal i ošklivý kašel,tak jsem zvědavá co nám řekne.

Držím palce,snad to bude jen klasický kašel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.9.11 08:47

Dobrý ránko, my taky razíme k dr- rýma a kašel, tak snad to bude OK, ten kašel je ale dost řezavej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
20.9.11 09:52

Tak my kašel a rýmu už vyléčili. Pro změnu má Kuba teploty. :-( :roll:
Maruška je zatím zdravá a ve školce, ale včera se mi přiznala, že byla venku jen v mikině. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.9.11 12:08

Ahoj holky, ted jsme se vrátili z očkování, Lucinka to zvládla statečně jen tak pípla.........Jinak už lítá po bytě jako drak, bylo to snad ze dne na den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je jako drak :lol: :lol:

Jinak přeju dětičkám at se brzy uzdraví, to počasí je děsný :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.11 12:13

Sarynama

tak to je šikovná…

no tady je strašná zima jen 13 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.9.11 12:19

U nás to není o moc lepší, včera večer už jsme si i přitopili, ale na víkend hlásí 24 tak to jsem zvědavá, to budou výkyvy co 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.11 15:14

Zdravím,tak jsem byla s Nikolkou na tom kožním a vypadá to na atopický ekzém,není tak hrozné jak to vypadá,napsala jí na to infadolan a promazávat excipialem což ten používám už od té doby co mi přišla dosti vysušená,hrubá.Doktorka se divila že nemám doporučení od obvodní,že prý když si nebyla jista tím co to je tak že mě tam měla poslat a ne abych si to vyřizovala sama. 8-o
Už si připadám pomalu jak magor :zed: občas bývám s Nikči až zoufalá.To je pořád něco,kašel,rýma,pak zas nejí,hubne,pak ekzém a zase rýma a pořád dokola :-( .Asi si to vybírá za Gabčulku ta skoro vůbec nemarodí ale když už tak to stoj za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
20.9.11 15:52

Tak my stále horečkujeme, naštěstí sirup zabírá, ale pak to zase vyskočí. :roll: Maruška zatím zdravá. :-)
Já dostala u kožní pořádného zdrba, když jsem tam přišla bez doporučení, ale tak co je lepší? Čekat u mojí dr mezi nemocnými a pak jít zase čekat ke kožní a nebo jít rovnou ke kožní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 08:24

holky tak Markétka poprvé marodí,dneska ji celou noc budil kašel,a pořád ji teče z nosu,ale koupila jsem ji na to prospan sirup,tak snad to bude brzo OK.

chytila to nejspíš od přítele ten je taky nemocnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny