Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
21.9.11 08:49

Ahoj.
Koukám,že máte pořád marodné dětičky :-( přeji brzké uzdravení :hug:
Dneska máme pěkné počasí a tak snad to vydrží :-D
Jinak asi budu chodit do práce :lol: Je to jen na víkendy a hodí to kolem 5500kč.Vánoce jsou už za dveřma :roll: budu vybalovat mléčné výrobky v obchodě. :roll:
Co budete vařit k obědu?Něco rychlého pro Domču :nevim: nemám rozmrzlé maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.9.11 08:52

SARY-gratuluji ke krůčkům(teda malá motorová myška) :palec:
Domča si začíná sám stoupat v postýlce a má děsnou radost když se mu to povede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 08:59

Ahojky,přeji hezký den, u nás začíná vykukovat sluníčko :-)
sarynama malá je šikulka :palec:
Zlatko to Markétka marodí fakt poprvé?tak to přeji brzké uzdravení.
Nevíte od kolika se mohou dětem dávat houby :nevim: ?Dělám k obědu hovězí na houbách,ale asi to Nikče dávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 09:16

jj marodí úplně poprvé......je to šikovná holka.
no já už Markétce houby dávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 09:16

jj marodí úplně poprvé......je to šikovná holka.
no já už Markétce houby dávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.9.11 09:18

Slyšela jsem,že houby můžou děti od 1 roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
21.9.11 09:59

Já zase, že houby až od 3.let, protože jsou těžce stravitelné. :nevim:

Jinak přeji všem hezký den. :mavam:
My ho tedy moc hezký nebudeme mít, Kuba má pořád horečku, pokud to tak bude, tak zase zítra k dr. :roll: Už se mi tam ani nechce, doufám, že nechytl spálu, prý teď řádí. :roll:
Maruška je ve školce, Kuba je hrozně unavený, ale spát nebude a nebude. :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.9.11 20:15

Ahojky holky, dneska jsem celý den probírala věci 8-o fakt toho máme děsně moc, sem nevěřila vlastním očím :roll: :roll: je tu sbírka věcí do charity, tak to aspon budu mít kam dát a hlavně budu mít dobrý pocit, že se budou aspon ještě někomu hodit :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.9.11 20:18

Jooo jinak dneska měla Lucinka fakt den :roll: dopoledne jsem jí dala do ohrátky do obýváku a šla do kuchyně pro jogurt, a když jsem se vrátila zpátky tak naše zlatíčko sedělo na komodě 8-o 8-o no úplně se mi zastavilo srdce když jsem jí viděla a ona byla tak spokojená a čekala až jí sundám…potvůrka malá :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.9.11 20:13

Ahojky holky! :mavam:
Tak dnes jsme byli s Kubíčkem na rentgenu plic. Protože pořád má horečky a jinak je naprosto v pořádku. Na rtg mu nic nezjistili, z krve taky ne, z moči taky ne. Tak se teď mohlíme, ať se osype, aby to byla 6.nemoc, jinak to bude zase nejistota. :cry: NEbo ať už horečky nemá a je to taky vyřešené. Ale sama dr neví, co mu je. :-(
Jinak na rtg byl moc statečný, já ho držela a on ani nepípnul, prdelka moje.
Maruška je jinak ve školce hodná jak anděl, učitelky si jí chválí, ale přijde domů a zlobí jako čert. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.11 08:00

Dobré ráno
sarynama to znám sotva se člověk někam otočí hnedka ty děti někam vlezou a nejlépe do výšky. :mrgreen:
barah držím palečky at Kubík co nejdříve zdráv.Mi jsme měli minule to samé horečky asi týden a nic jiného.Dr. nevěděla co to je.
Holky,dáváte některá prckům cerálie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.9.11 09:05
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
sarynama to znám sotva se člověk někam otočí hnedka ty děti někam vlezou a nejlépe do výšky. :mrgreen:
barah držím palečky at Kubík co nejdříve zdráv.Mi jsme měli minule to samé horečky asi týden a nic jiného.Dr. nevěděla co to je.

VERU cereálie zatím nedávám, ale nejsem si jistá od kdy je můžou, mám za to že asi až po druhém roce, a jak to máš s luštěninama?? Dělala jsem minulý týden čočku ale Lucince jsem jí zatím nedala fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.9.11 09:07

BARU držím palečky ať Kubíčkovi ty horečky ustoupí a brzy se uzdravý chudáček malej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.11 09:28
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
VERU cereálie zatím nedávám, ale nejsem si jistá od kdy je můžou, mám za to že asi až po druhém roce, a jak to máš s luštěninama?? Dělala jsem minulý týden čočku ale Lucince jsem jí zatím nedala fakt nevím :nevim:

právě že já si s ti mi ceráliemi taky nejsem jistá.Gábinka je snídá tak že nějaká ta lžička skončí i Nikolce v pusině. Čočku už jsem zkoušela ale malé moc nejede.Hrách jedině v polévce.A na fazole si myslím že je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
23.9.11 11:25

Holky, děkuju za podpdporu. :hug: Zatím to vypadá dobře, horečky dnes už nemá. :palec:
Jedna známá se na cereálie ptala a dr říkala, že pokud se po tom děcko nepo…, tak ať je dává a to jejímu synovi nebyl ani rok.
S luštěninami to není u nás žádná sláva, moc je nejíme, takže ani Kuba ne. Ale myslím, že se od roka můžou, hlavně záleží, jak moc je to bude nadjímat. Manžel je na to bohužel citlivý a Kuba to má po něm, už i jedno UM, z kterého dělám kaše, jsem musela vyřadit, protože Kubu hrozně bolelo břicho a prděl jak divý.
Teď valím pro Marušku, manžel uspává Kubu, ale jak to tak slyším, bude to dnes s ním boj. Jinak Maruška břečela, že nechce do školky. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny