Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.10.11 11:13

Zdravím :mavam:
tak Gábinka už je zdravá jen má trochu rýmu,šla už i do školy.Ale zas pro změnu to od ní chytla Nikolka :cert: a já už taky začínám pokašlávat. :cert:
Zkoušela jsem sehnat pro Nikolku takové ty treninkové plenky ale oni je mají všude jen ve velkých velikostech.V DM mi prodavačka řekla že je ani v menším nedělají :nevim: nejmenší jsem zkusila 7-11kg ale ty jí sou velký.
Nikča už chodí celý den bez plen,jen když někam jdeme tak jí raději má,jen že když si vzpomene čůrat to je hrůza,což o to svléknout je pohoda ale horší je pak oblékat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.10.11 12:30

Tak v ordinaci jsem strávili asi 5 minut, doktor se prakticky na nic nezeptal, co jí, jak jí, jen pití ho zajímalo… Tak má daník vypít nejméně litr denně - to nevím, jak udělám… Má potrhaný konečník, tak máme dělat sedací kůry v dubové kůře a potom koupit a mazat gelem z dubové kůry… Má „dietu“ - nesmí čoko, kakao, cukroviny, těstoviny, rýži, bílé pečivo ,banány..... A má jíst celozrnné pečivo,lněná semínka, oříšky, mandle, kysané výrobky, ovoce zeleninu i sušenou. připadala jsem si tak jak blbec, kterej tam jde zbytečně :-(
no proktologie- tam se řeší problémy s kaděním…

Verčo to je nikča šikulinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.10.11 12:32

Jdeme za tři týdny na kontrolu a má vypít nejméně litr tekutin, no nevím, jsem z toho taková přešlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 12:49

chudák malej…

litr tekutin to mi dá Markétka každý den i víc.Čajík má ráda a bumbá ho skoro pořád......takže s tím problém nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.10.11 12:50

Jsem si myslela, že Daník je píč :-) :-)vypije tak 500ml a víc, ale litr ještě neudělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 12:57
Kristyna+Daník píše:
Jsem si myslela, že Daník je píč :-) :-)vypije tak 500ml a víc, ale litr ještě neudělal

Tk to Markétka vypije denně 1,5 litru a někdy i víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.10.11 13:01

Ty kráso!!!!!! A jak to děláte??? neznám žádné dítě,co takhle pije .-) .-) daník je největší píč v okolí a maminy jen žasnou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 13:16
Kristyna+Daník píše:
Ty kráso!!!!!! A jak to děláte??? neznám žádné dítě,co takhle pije .-) .-) daník je největší píč v okolí a maminy jen žasnou!!!! [/citac

ani nevím,má pořád na stole lahvičku s čajem a když chce tak se napije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.10.11 13:21

To my máme taky lahvičku na stole a Daník příjde a pije...... njn, tak budeme muset víc tlačit na pilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 13:31

mě Nikolka tedy taky moc nepije 200 někdy 250ml denně víc do ní nedostanu.A co mlíčko to se počítá jako tekutina nebo to musí být čistě čaj a jn.?
Kristý dík,to je tím jak nechce nosit ty plýny,jinak by to asi taky žádná sláva nebyla :-)
Hlavně aby to Daníkovi pomohlo a neměl takové trápení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 13:55

no já bych řekla že se do toho mlíčko nepočítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.10.11 16:05

Ahojky holky!
Já bych řekla, že se do toho mléko počítá, to je přeci taky tekutina. :nevim:
Kristý, ale aspoň se už něco děje a určitě to časem pomůže! :palec: Jen ty oříšky bych tedy nedávala. :nevim:
Mně taky Kuba tolik nevypije, on toho vypije dost v noci, ode mně. :mrgreen: Tak to zkus nahrazovat tekutějším jídlem, polévkou, kaší a tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.10.11 17:59

Mlíko se do toho nepočítá, protože to je potravina a ne tekutina, to by jinak měl přes litr hravě :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.11 08:28

Dobré ráno
mám za sebou příšernou noc,Nikolce je špatně,má teplotu a strašný kašel.Přes noc skoro vůbec nespala a pořád plakala :-( .Nejhorší je že jí chudinku musím tahat sebou když vezu Gabču do školy. :cert:
Co budete dnes dělat k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.10.11 09:24
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
mám za sebou příšernou noc,Nikolce je špatně,má teplotu a strašný kašel.Přes noc skoro vůbec nespala a pořád plakala :-( .Nejhorší je že jí chudinku musím tahat sebou když vezu Gabču do školy. :cert:
Co budete dnes dělat k obědu?

Tak to je mi líto. :-( To jsem taky řešila, co s Kubou, když měl horečku a Maruška šla do školky. :-(
Kuba pořád rýmuje a Maruška šla do školky a ráno, jak se měla oblékat, tak opět začala kašlat. :roll: A když jsem už chtěli jít, tak potřebovala kakat, nic nevytlačila, cestou jsem se museli stavit u babičky, protože zaše potřebovala kakat a v šatně se nechtěla převlékat a měla slzy na krajíčku. :cry:
Ach jo, to jsou zase nervy. Ale až odpoledne pro ní půjdeme, tak mi zase jistě vynadá, že jdu moc brzy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny