Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Veru tak at se Nikolka rychle uzrdavý
Tak jsem se vrátili od mudry a Nikolka to má na průduškácha co Gábinka ve škole??
Ahoj,to je fakt že si tu dlouho nebyla.
S tou vakcínou to by mě taky naštvalo kuli něčí chybě ty budeš doplacet ![]()
Já to mám z manželem obdobně,vidíme se večer když jdeme spát.A to holky už jsou většinou tuhý.
Gábinka byla nemocná tak už pár dní zameškala,učitelka jí naložila tolika úkolů jako kdyby chyběla měsíc.Jinak jí to zatím jde a pořád se do školy těší.A co Davídek a škola?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Holky dáváte prckům ňáky vitamíny?? Přemýšlela jsem o nákých ale nevím jaký koupit, jeden čas jsem dávala Davídkovi Marťánky
My Kubovi na doporučení dr dáváme Imunoglukan a Marušce Preventan junior.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:Ahoj,to je fakt že si tu dlouho nebyla.VeronikaJanou píše:Veru tak at se Nikolka rychle uzrdavý
Tak jsem se vrátili od mudry a Nikolka to má na průduškácha co Gábinka ve škole??
S tou vakcínou to by mě taky naštvalo kuli něčí chybě ty budeš doplacet
Já to mám z manželem obdobně,vidíme se večer když jdeme spát.A to holky už jsou většinou tuhý.
Gábinka byla nemocná tak už pár dní zameškala,učitelka jí naložila tolika úkolů jako kdyby chyběla měsíc.Jinak jí to zatím jde a pořád se do školy těší.A co Davídek a škola?
Davídkovi se ve škole líbí, ale mají každý den úkůly, dneska jsme dělali rovný čáry a potom měl z matiky dělat větší menší a kreslit motýli ještě že umí trochu malovat kdyby byl po mě tak je chudák
Písmenka už mají M, A, L tak to zatím jde...........Ale co se dneska stalo
jeden chlapeček dostal nerva a vzal mu brýle a totálně je zkroutil, sklíčko vypadlo, no myslím že to ani nepůjde opravit
byla jsem z toho úplně hotová po tý vakcíně tuto a to ještě ztratil klíč od skřínky ale ten jsme tedy hned našli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:sarynama píše:My Kubovi na doporučení dr dáváme Imunoglukan a Marušce Preventan junior.
Holky dáváte prckům ňáky vitamíny?? Přemýšlela jsem o nákých ale nevím jaký koupit, jeden čas jsem dávala Davídkovi Marťánky
Ten Imunoglukan se do něčeho míchá? nebo jsou to kapky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:barah píše:Ten Imunoglukan se do něčeho míchá? nebo jsou to kapky?sarynama píše:My Kubovi na doporučení dr dáváme Imunoglukan a Marušce Preventan junior.
Je to sirup a normálně mi ho Kuba vycucne ze stříkačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, fotečka krásná, Veru - teda že už to má na průduškách -chudika, baru apo jakýmprášku se osypal??
my dneska byli v ZOO,konečně jsme sepo 14ti dnech taky někam dostali a bylo suprově,dokonce tam byli dvě odvážný maminy,co svoje dítka nechali koupat v tom bazénku tam! To jsem celkem čuela:…Ale bylo krásně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Ahojky, fotečka krásná, Veru - teda že už to má na průduškách -chudika, baru apo jakýmprášku se osypal??my dneska byli v ZOO,konečně jsme sepo 14ti dnech taky někam dostali a bylo suprově,dokonce tam byli dvě odvážný maminy,co svoje dítka nechali koupat v tom bazénku tam! To jsem celkem čuela:…Ale bylo krásně
A to jste byli v Pražské ZOO,nebo jste někam jeli???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkné ráno přejeme
![]()
Za chvíli jedu do optiky se poptat co a jak, jestli půjdou brejličky opravit
a za týden jedeme do Plzně na oční na kontrolu a to je potřebuje s sebou, tak jsem zvědavá.......
Zkusila jsem je vyfotit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno ![]()
sarynama tak to Gábinka taky nosí každý den 2 úkoly.Jinak s písmenek už jsou taky u L a v matematice už sčítají a odčítají.
Mi máme od imunološky napsán imunor,je na něj pěkně drahý doplatek.Imunoglukan jsem nezkoušela,když už nám rovnou napsaly jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
A ještě jednou
no to je pěkný a mluvila si s maminkou toho chlapečka co mu to udělal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:no to je pěkný a mluvila si s maminkou toho chlapečka co mu to udělal?
A ještě jednou
Onan ho vychovává babička, rodiče ani neznám, ale jak jsem šla do družiny tak už mi to říkala dopředu, že to na ní křičeli děti když šla pro něj do školy......Hrozně se mi omlouvala a že to všechno zaplatí.....bylo vidět že jí to hrozně mrzí…opravu budou platit i učitelka mi to napsala do notýsku, jen doufám že to půjde opravit,,,,nebo budeme muset koupit nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Onan ho vychovává babička, rodiče ani neznám, ale jak jsem šla do družiny tak už mi to říkala dopředu, že to na ní křičeli děti když šla pro něj do školy......Hrozně se mi omlouvala a že to všechno zaplatí.....bylo vidět že jí to hrozně mrzí…opravu budou platit i učitelka mi to napsala do notýsku, jen doufám že to půjde opravit,,,,nebo budeme muset koupit nový.sarynama píše:no to je pěkný a mluvila si s maminkou toho chlapečka co mu to udělal?
A ještě jednou
no tak aspon že tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jsem zvědavá jak to dopadne ale do příští středy je potřebujeme, jedema na tu kontrolu a on musí číst a hlavně je máme mít s sebou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no teda ty brejličky jsou pěkně rozbyté…aspoň že to ta babička vzala takhle bejt to nějaká fůrie že ti to nezaplatí a tak.......
Jinak všem přejem krásné středeční ranko,ikdyž už chladné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
4 roky bez sexu, ženy poradíte?
- 8.5.26 05:41
- Betty MacDonald
- 5
Jamie Oliver, Zdeněk Pohlreich, co vy na ně?
- 7.5.26 23:31
- ella544
- 112
Svatební cukroví Třebíč a okolí
- 7.5.26 23:25
- ClaraLuzuma
- 1
Premenopauza ve 40?
- 7.5.26 23:01
- Anonymní
- 19
Těhotenský test falešný duch?
- 8.5.26 00:14
- ugluk
- 3
Nabídka na sledování úchyla.
- 7.5.26 23:02
- Petr Darek
- 14
Jaký seriál po Jednorožčí akademii?
- 7.5.26 21:34
- Wenn.Nox
- 1
Pořád ho miluju, nevím, co mám dělat
- 8.5.26 01:09
- Jazmine
- 10
Šestá nemoc nebo jen vyrážka?
- 7.5.26 21:53
- Janča_6
- 10
Hubnutí - 20 kilo dolů
- 8.5.26 05:57
- Anonymní
- 14
Nové příspěvky
Jméno pro holčičku Loriana +/-?
- 8.5.26 06:23
- Anonymní
- 24
4 roky bez sexu, ženy poradíte?
- 8.5.26 06:21
- Neboj
- 6
Jaký seriál po Jednorožčí akademii?
- 8.5.26 06:16
- ValaKrie
- 2
Výsledky druhého screeningu
- 8.5.26 06:13
- Neboj
- 5
19 měsíců - nechodí, je tu taky někdo?
- 8.5.26 06:05
- Anicka776
- 212
Hubnutí - 20 kilo dolů
- 8.5.26 05:57
- Anonymní
- 14
Toxická feminita a její projevy
- 8.5.26 05:53
- KKubula
- 153
Jak na pohlavní styk? Co děláme špatně?
- 8.5.26 05:34
- Betty MacDonald
- 16
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 8.5.26 02:50
- Irena84
- 1040
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 8.5.26 02:10
- KalamityJohn
- 256