Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
30.9.11 09:46

Přeji krásný a slunečný pátek :lol:
Nevíte náhodou jak je to se smlouvou o provedené práci a mateřská?Jdu si přividělat jen na víkendy a kluky bude hlídat moje mamka.Doufám,že nebude nějaký problém s mateřskou :roll: Budu vybalovat zboží v obchodě.
Jinak koukám,že máte stále nemocné dětičky :-( přeji všem ať se co nejdříve uzdraví a můžou si užívat sluníčka venku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
30.9.11 12:52

Zuzi: myslím :think: , že pokud dítě nedáváš na hlídání do organizace na nějakou tu dobu, tak je to jedno a o rodičák nepřijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.11 13:20
VercaN píše:
Zuzi: myslím :think: , že pokud dítě nedáváš na hlídání do organizace na nějakou tu dobu, tak je to jedno a o rodičák nepřijdeš.

přesně tak souhlasím,přítel chodí do práce a co má hodiny navíc tak se píše na mě,že to se nedaní a dělá to měsíčně kolem 4000 a já o nic nepřišla takže se nemáš čeho bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
30.9.11 13:26

díky holky.
Hledala jsem o tom na netu a neměl by být žádný problém.DPP je snad na 100hodin ročně a to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.11 13:30
Zuza78 píše:
díky holky.
Hledala jsem o tom na netu a neměl by být žádný problém.DPP je snad na 100hodin ročně a to OK.

jj máš to na 100 hodin ročně.........Tak ať se ti tam líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.11 13:31

Holky tak takhle nám MArkétka poslední dva dny večer u televize vždycky vytuhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.11 16:20

Ahojky :-)
tak mi jsme se před chvílí vrátili z procházky.Když už je Gábinka bez teplot tak jsem je vzala na chvíli ven.
Když jsem vyšli z baráku všichni byli plný elánu,vracíme se zpět a Nikča unavená podřimuje v kočárku,Gábinka knourá že jí bolí nohy a pes se veze v koši pod kočárem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co se týče práce tak v tom neporadím :nevim:
jinak všem marodům přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
30.9.11 17:09

Tak jsem zase nasraná :cert: Raději ani nebudu nic psát a omlouvám se za jen „nakukování“ ,protože brzo asi zešílím :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
30.9.11 17:09

Zlato: malá je kouzelná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
30.9.11 18:22

tak já mám dnes zase žehlící večer. Můj jde do hospody a já si zapnu Vyprávěj a půstím se do toho. Už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
30.9.11 18:41

Barah,tak to máme stejné plány.
Ráno si naši vyzvednou kluky a pofrčej na chalupu a já už půjdu hákovat :think:
Kluci se tam mají fajn a jsou na čerstvém vzdoušku.
Verco-něco se u tebe pos..lo? :-( Tak přeji pevné nervy a drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.11 20:49
VercaN píše:
Zlato: malá je kouzelná :andel:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
1.10.11 08:57

Hezký den,
Zuzi: posralo se hodně, ale jsem prostě magor, měla jsem si zjistit, kam Vojtíka dáváme. Máme poslední týden, a pokud se nazapojí do činností (teď tam byl 7 dní), tak se s námi rozloučí. Vojtí (velmi klidné dítě a hlavně lítostivé, když neposlouchá) totiž když nechce zpívat s ostatními, tak narušuje program. Asi v té chvíli pláče, že se mu po mně stýská :nevim: Nemyslím si, že je to stýskání v pravém slova smyslu, ale únik z činnosti, která se mu prostě nechce dělat. Stačilo by nabídnout jinou aktivitu nebo ho nechat předzpívávat nebo já nevím, nejsem tam, nevím, jak se tam učí a jak to tam probíhá. Z kusých informací učitelek a ještě neúplných od Vojtíka se toho fakt moc nedozvím. Prostě se za 10 dní nezapojí a letíme :zed: Nejvíc mě vrzí, že nevím, jak mu mám vysvětlit, že už do školky chodit nebude :nevim: Fakt se tam tě těší, rozhodně nepláče, když odházím, neječí, že do školky nepůjde. Ráno se probudí, nasnídá se obleče, zkontroluje si batůžek a jdeme. Je úplně v pohodě :think: Myslím, že prostě umí pracovat jen s „tabulkovými“ dětmi. Vojta je opravdu jiný, než vrstevníci. Hlavně je intelektuálně na tom jinde. Zvládá úkoly pro 5-ti leté děti, ale nikdo ho to neučí, učí se sám. Umí písmena, čísla do 12 a to opravdu chápe pod číslem množství atd. Jen se občas ptal, kolik je prstů, a tak jsem je počítala, aby si to mohl představit a on pak všechno počítal :nevim: Je toho moc, nechci vás tím zatěžovat. Jsem zklamaná a vím, že už je na 95% rozhodnuto, že odejde. Tak teď hledáme asi soukromou nebo nevím, jsem v koncích. Hlavně nám nedokážou říct, proč pláče nebo aspoň v jakých chvílích. Komunikace s rodiči na bodu mrazu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
1.10.11 08:57

Zlato: není zač :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.11 09:22

Dobré ráno
Verčo to si děláš pr..l Tedy nevím co to v té vaší školce mají za přístup.Jenom proto že se nechce zapojit do jejich nesmyslných činností jako je zpívání tak Vás chtějí vyhodit.Někteří děti hold potřebují více času než pochopí že se v uvozovkách musí zapojit a spolupracovat.
Vždyt je to pro každé dítě velká změna když nastoupí do školy,tak nevím co se těm učitelkám nelíbí.
Rozhodně bych se jenom tak nenechala vyhodit.
Jinak Vojtíšek je šikulka že toho tolika umí :palec:
Držím palce at Vám to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny