Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
5.10.11 08:25
Zlata Kindlova píše:
no teda ty brejličky jsou pěkně rozbyté…aspoň že to ta babička vzala takhle bejt to nějaká fůrie že ti to nezaplatí a tak.......Jinak všem přejem krásné středeční ranko,ikdyž už chladné.

No to jsem taky byla ráda, že to vzala tak jak to vzala, hlavně mě na to dopředu připravila, počkám až se Lucinka probudí a pojedeme, pak napíšu jak jsme dopadly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.11 08:42

jj jasný to dej určitě vědět,podle fotek to je na vyhození,ale třeba to půjde opravit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.10.11 10:06

Tedy, ty brýle jsou „pěkně“ pomuchlané. To by ale měla zařizovat ta babička, ne? Aspoň u nás to tak fungovalo. Někdo něco zničil a rodiče toho ničitele to museli oběhat nebo opravit nebo tak. Tak ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.10.11 12:12

Holky tak jsem zpátky, a brejličky opravit nejdou, byli celý překroucený i sama ta paní se divila jak to mohl kluk dokázat :roll: :roll: :roll: Trochu je narovnala, jen kvůli tomu aby je mohl mít za týden s sebou na tu kontrolu a máme si nechat napsat recept na nový rámečky, že děti mají nárok každý rok na tu slevu…takže za týden vybereme jiný a pak je bude muset babička zaplatit.........je mi jí líto ale já to teda platit nebudu, peníze netisknu, jinak by Davídkovi vydrželi ještě dlouho.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.11 12:22
sarynama píše:
Holky tak jsem zpátky, a brejličky opravit nejdou, byli celý překroucený i sama ta paní se divila jak to mohl kluk dokázat :roll: :roll: :roll: Trochu je narovnala, jen kvůli tomu aby je mohl mít za týden s sebou na tu kontrolu a máme si nechat napsat recept na nový rámečky, že děti mají nárok každý rok na tu slevu…takže za týden vybereme jiný a pak je bude muset babička zaplatit.........je mi jí líto ale já to teda platit nebudu, peníze netisknu, jinak by Davídkovi vydrželi ještě dlouho.........

tak to je jasný že ty to platit nebudeš,tvůj syn to přeci nerozbil........
a kolik to bude stát???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.10.11 12:32

Vybrala jsem tam podobný, co malej měl a rámečky stojí asi 1850,– takže to není nejdrazší, ale musí si je vyzkoušet aby mu seděli, akorát nevím kolik bude ta sleva mám za to že je to kolem 150,–, to uvidíme příští středu........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.10.11 12:34

S tou paní optičkou jsme se shodli, že školku brýle vydržely a tam jsou přeci jen děti takový zbrklý a nepozorný a hned na záčátku školy šup a je po nich…no hlavně že je ta babička taková chápavá, asi ví jaký ten její vnouček je :zed: měl by dostat pořádnýho lepáka aby si to pamatoval pro příště, kanec malej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
5.10.11 13:20

Ahoj holky,
Sarynamo: tak ještěže je to tak a brýle vám babička zaplatí. je mi jí líto, ale je to hrozné ty ceny :roll: Tak aspoŇ že šly trochu na příští týden narovnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.10.11 09:50

Ahojky holky!
My pro takové případy, když děti nebo i my něco rozbijeme nebo tak jsme pojištěný, protože opravdu děti jsou děti a zničí i nezničitelné.
Tak hlavně, ať nové vydrží dlouho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.10.11 09:55
barah píše:
Ahojky holky!
My pro takové případy, když děti nebo i my něco rozbijeme nebo tak jsme pojištěný, protože opravdu děti jsou děti a zničí i nezničitelné.
Tak hlavně, ať nové vydrží dlouho!

Ahoj, a co máte za pojištění? Taky uvažuju o něčem podobným když vidím co se děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.11 10:33

Ahojky přeji hezký den
U nás je pěkně větrno
barah to pojištění by mě taky zajímalo.
Včera nás po delší době navštívil tchán,ten mě zase tak naštval že jsem se sním pohádala.Já ho začínám nesnášet. :cert:
Přijel,nabídla jsem mu kávu,on mi za to málem vynadal,,že co se ho ptám,bud mu jí mám udělat nebo ne"
na všem hledal chyby.Opět začal s tím že Gábinka ještě neumí hodiny.A aby toho nebylo málo tak mi řekl,,co s tou malou dělám že je věčně nemocná" :cert: ve mě se to začalo vařit,neudržela jsem se a řekla jsem mu at se stará o sví a ne o moje děti.Že když se mu pořád něco nelíbí že k nám jezdit nemusí.
Na což on začal být jak mílius :zed: :zed:
Já už nevím jak se k němu mám chovat,vždycky jsem mlčela nikdy jsem se s ním nehádala.Nechala jsem ho at si říká co chce a já to prala z nadhledem.Ale poslední dobou je toho až dost.On má takovou povahu že i kdybych ho poslala do prd… tak stejně přijde a bude rýpat.Jako by neuměl pochopit že o ty jeho kecy nikdo nestojí. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.11 11:20

Holky tak tady je modrá obloha,ale vítr fičí jak když se tam všichni čerti žení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.11 11:20

Holky tak tady je modrá obloha,ale vítr fičí jak když se tam všichni čerti žení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.10.11 13:11
VeronikaJanou píše:
Ahojky přeji hezký den
U nás je pěkně větrno
barah to pojištění by mě taky zajímalo.
Včera nás po delší době navštívil tchán,ten mě zase tak naštval že jsem se sním pohádala.Já ho začínám nesnášet. :cert:
Přijel,nabídla jsem mu kávu,on mi za to málem vynadal,,že co se ho ptám,bud mu jí mám udělat nebo ne"
na všem hledal chyby.Opět začal s tím že Gábinka ještě neumí hodiny.A aby toho nebylo málo tak mi řekl,,co s tou malou dělám že je věčně nemocná" :cert: ve mě se to začalo vařit,neudržela jsem se a řekla jsem mu at se stará o sví a ne o moje děti.Že když se mu pořád něco nelíbí že k nám jezdit nemusí.
Na což on začal být jak mílius :zed: :zed:
Já už nevím jak se k němu mám chovat,vždycky jsem mlčela nikdy jsem se s ním nehádala.Nechala jsem ho at si říká co chce a já to prala z nadhledem.Ale poslední dobou je toho až dost.On má takovou povahu že i kdybych ho poslala do prd… tak stejně přijde a bude rýpat.Jako by neuměl pochopit že o ty jeho kecy nikdo nestojí. :-x

Teda Veru nemáš to jednoduchý :cert: :cert: :cert: to bych ho teda taky někam poslala......Nic si z toho nedělej náš Davídek taky ještě hodiny neumí, ted je dostal od tchýně, přivezla mu je z dovolený, tak když je venku, tak se mě ptá v kolik má přijít domů, tak mu vždycky řeknu kde má být která ručička a on se mi přijde podle toho ukázat 8-) ale aby věděl kolik je čtvrt, půl atd to neví, ale já si myslím že se to učí v první třidě,,,,,,,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.10.11 13:12

Ted akorát vařím, Lucinka usnula a manžel spí po noční, tak tu musí být klid, je to hrozný udržet malou v klídku aby nekřičela…ona se hrozně ráda poslouchá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak chodíme dopoledne ven a ted rychle vařím než půjdeme ve tři pro Davídka do družiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny