Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
6.10.11 13:13
Zlata Kindlova píše:
Holky tak tady je modrá obloha,ale vítr fičí jak když se tam všichni čerti žení

To je jako u nás, za oknem to vypadá nádherně a vyjdeš ven a ulítla by ti hlava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.10.11 14:51

Holky, máme to součástí pojištění domácnosti, jako že když rozbiju výlohu, Maruška rozbije vázu na návštěvě, tak do škody milion a půl to zaplatí za nás. Ale teď jsem si uvědomila, že nevím, jestli to platí na to, když to udělá schválně. :nevim: Jinak to máme u České pojišťovny, ale myslím, že to dělají všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.10.11 19:34

Tak jsem se ptala mojeho a je to i na to, když něco udělá schválně, ale nesmí se pojištovně říct, že jsme při tom byli my rodiče, protože potom by řekli, že jsme děcko nehlídali. No, oni si najdou výmluvu vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.10.11 19:38

Ahojky.
Já to mám taky u pojištění domácnosti.Je to dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.10.11 22:30

Holky zdravím,vůbec nestíhám, tak jen nakukuju.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.11 08:01
Kristyna+Daník píše:
Holky zdravím,vůbec nestíhám, tak jen nakukuju.....

Ahojky Kristy tak ti ten katalog pošlu v pondělí,nějak nestíhám dojít na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
7.10.11 09:15

Zlatuš - pohodě :-) :-) hodná .-) nahlížela jsem do schránky, ale myslela jsem si , že toho máš hodně .-) Díky

A všem pěkný den, jedeme za pradědou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.10.11 09:37

Ahoj holky!
tak včera jsme byli u homeopatky. Tak jsem jí musela říkat vše, i jak se Maruška chová a tak, až mě z toho rozbolela hlava, jak jsem přemýšlela, co jsem ještě zapoměla.
Jinak mi Maruška včara řekla, že ve školce jí jedna holčička bije. :cry: Chce se mi z toho brečet.
Dneska jsem si s učitelkou nemohla promluvit, protože utěšovala jinou holčičku a o Marušku se postarala uklížečka, nechtěla totiž do třídy a brečela. :cry: Se jí ani nedivím, jestli tam opravdu mají nějakou holčičku můru zlou.
Tak jim to řeknu odpoledne, ať si na to dávají bacha. Nejhorší je, že už vím, že mi to Maruška určitě neřekne, protože nechce, abych to nějak řešila, takže ona nám to řekla a my začali, že to musí říct učitelce, když jí někdo ubližuje a pak tedy obrátila, že ne, že se nic neděje. Ale ona by si to jen tak nevymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.10.11 10:40

Ahojky
To je děs :cert: mlátit děti už ve školce :cert: a to to ta učitelka nevidí :think: Maruška asi nebude jediná koho ta holčina bije.Tak at se to rychle vyřeší :hug:
Domča spinká a já jsem všechno vyžehlila.Zítra se mi nebude chtít protože budu celý den v práci a v neděli taky :zed:
Dneska je teda pěkná zima :-( a lepší už to nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.11 10:56

Teda tak to z tý holčiny vyroste asi pěkná potvůrka.

A určitě nebude bít jen jednu holčičku,určitě jich bude víc.

Tak Markétka usnula a já se jdu pustit do žehlení (ale nechce se mi),mám tam pěkně velkou hromadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.10.11 11:01

Jj, tady od rána prší. :roll: Já už se zazimovala a nakupuju zimné čepice, jen rukavice zatím nikde nemají. :mrgreen:
Učitelka třeba o tom ví, ale mě nic neřekla. :nevim: Ono stačí, že se otočí a Sára jí jednu vlepí. :nevim: Nevím, ale řeknu jí to a pokud to nepomůže, pokud mi to Maruška přizná, tak si promluvím s tou Sárou. :cert:
Možná jsme to všechno taky zavinili my. Učili jsme jí, že se má dělit o hračky, být hodná na děti a nebít je a tak a teď se ani nebrání. :cry: Doma je jak divoch, generál a tam je taková uťápnutá. Chuděrma moje malá. Bych tam tu holku šla nejraději střískat. :mrgreen: No, nemá cenu na to teď myslet, i když to nejde, koukám na hodiny a říkám si, co asi dělá a jestli jí ta Sára neubližuje. :cry: Řeknu to dneska jedné a v pondělí si ještě promluvím s tou druhou, je to shodou okolností ředitelka, tak ta by určitě měla mít v zájmu, aby tam byli děti spokojené.
Jinak dětí tam v poslední době pláče dost. A přitom dřív to tam nebylo, tak jestli to je skrz Sáru. :nevim: Ještě tedy Maruška říkala, že zase Klára bije Vojtu, tak je jich tam možná více. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.11 13:08
barah píše:
Jj, tady od rána prší. :roll: Já už se zazimovala a nakupuju zimné čepice, jen rukavice zatím nikde nemají. :mrgreen:
Učitelka třeba o tom ví, ale mě nic neřekla. :nevim: Ono stačí, že se otočí a Sára jí jednu vlepí. :nevim: Nevím, ale řeknu jí to a pokud to nepomůže, pokud mi to Maruška přizná, tak si promluvím s tou Sárou. :cert:
Možná jsme to všechno taky zavinili my. Učili jsme jí, že se má dělit o hračky, být hodná na děti a nebít je a tak a teď se ani nebrání. :cry: Doma je jak divoch, generál a tam je taková uťápnutá. Chuděrma moje malá. Bych tam tu holku šla nejraději střískat. :mrgreen: No, nemá cenu na to teď myslet, i když to nejde, koukám na hodiny a říkám si, co asi dělá a jestli jí ta Sára neubližuje. :cry: Řeknu to dneska jedné a v pondělí si ještě promluvím s tou druhou, je to shodou okolností ředitelka, tak ta by určitě měla mít v zájmu, aby tam byli děti spokojené.
Jinak dětí tam v poslední době pláče dost. A přitom dřív to tam nebylo, tak jestli to je skrz Sáru. :nevim: Ještě tedy Maruška říkala, že zase Klára bije Vojtu, tak je jich tam možná více. :evil:

Tak tady zatím neprší,ale vypadá to že brzo bude…

A bylo by dobré kdyby jsi to řekla i té její mamině aby věděla jakou má dceru a mohla ji usměrnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.10.11 13:15

Když já její maminu vůbec neznám. Ona tam je už snad od 6hod. Uvidíme, jak to bude vypadat po provním pokusu o vyřešení.
Kuba se rozhodl, že mi dnes všechny věci nahází do koše, takže tam už snad po sté lovím hračky. Spal necelou hodinu a je čilý jak drak. Co se to děje? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.11 13:15

Ahojky,u nás pršelo celou noc a je pěkná zima.
Barah no to je děs.Co jsou dneska někteří děti zač.
Maruška mi s tím připomíná Gábinku.Učitelce nic neřekne,doma taky ne a když z ní něco náhodou vypadne a já se jí začnu vyptávat.Nebo řeknu že s tím půjdu za učitelkou tak se začne ohánět ,,to je dobrý a nic se nestalo atd"
Jinak Gábinka včera přišla ze školy s pláčem že dostala 2- z matematiky ale že to ona nepsala.Kouknu do sešitu a opravdu to nebylo její písmo.Zašla jsem za učitelkou.ta že se na to podívá.Aby ne když si omylem s jedním chlapečkem prohodili sešity :-)
Jak se pozná zánět ucha,nebo jaké to má příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.10.11 15:56

Tak jsem to řekla učitelce, jestli to je možné, protože Maruška tvrdí, že kecala a učitelka říkala, že to pravda být může, protože ta Sára je hodně divoká a děti jí proto nemají moc rádi. Že si to pohlídá, ale že nechápe, že to neřekla jí hned. o, tak se to snad uklidní. Dnes Sára ve školce nebyla, tak Maruška plná zížitků. Že i dělali něco z keramické hlíny.
Veru, zánět ucha měl Kuba, ale to byl ještě mimi, tak plakal, nechtěl ležet, musela jsem ho nosit. Nemohl ležet na té straně bolavého ucha. Když ho někdo za to ucho zatahal, tak hrozně řval. A bývají i horečky. Copak? Rýma se vám dostala do ucha? Nám to vzniklo z rýmy, proto teď vždy dávám sinupret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny