Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přesně tak.Domča ho měl ve 3 měsících a taky hodně plakal a nechtěl ležet a měl i teplotu.Snad to bude v pořádku a nebudou vám píchat ouško.
Snad se to s tou Sárou vyřeší a bude klid ![]()
Domča si dneska odpoledne úplně sám sednul a bez pomoci
Tak jsem ho znovu položila a takhle to udělal třikrát za sebou
Mám děsnou radost ![]()
Teď nám tady krásně svítí sluníčko a je 16 stupňů
Kluci jsou na cestě na chalupu a tam bude daleko chladněji než tady.Je to už okrajčeské sibiře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Když já její maminu vůbec neznám. Ona tam je už snad od 6hod. Uvidíme, jak to bude vypadat po provním pokusu o vyřešení.
Kuba se rozhodl, že mi dnes všechny věci nahází do koše, takže tam už snad po sté lovím hračky. Spal necelou hodinu a je čilý jak drak. Co se to děje?![]()
Baru to je teda něco s tou Sárou, ale asi je to všude, tady u nás je chlapeček docela malinkej vzrůstem ale jinak je to pěknej čert
přesně jak píšeš, dovoluje si i na větší děti a mlátí každýho hlava nehlava, u nás teda učitelky o tom vědí ale nic s tím neudělají, jen ho napomenou a on dělá že tomu rozumí že už to neudělá a je to nanovo, nejhorší je, že se ho rodiče zastávají, že on to určitě nedělá a že ho musí někdo provokovat atd..... ale i náš malej tenkrát nechtěl chodit do školky, taky jsme mu říkali že se musí dělit a že se děti nebijou ale tady jsem mu řekla až mu zase jednu vlepí at na nic nečeká vrátí mu jí a řekla jsem to i učitelce, pak šel Davídek do velké třídy a on byl v té malé a měli jsme klid
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně at se to s tou Sárou vyřeší co nejdřívv at potom nemá Maruška ňáký blok že nebude chtít chodit do školky, jen kvůli jedný zlobivý potvůrce, přitom se tam mají dětičky moc dobře a hodně se toho naučí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru u zánětu ucha jsou většinou teploty, Davídek ho mě snad 5× nejdřív si myslel že ho bolí zub ale bylo to ucho a jak trochu zmáčknesn před uchem tak to hrozně bolí, Já to měla před dvěma lety a píchali mi obě uši a jedno dvakrát, dostala jsem kapky ale stejně mi to nakonec píchly a ještě mi k tomu proráželi dutiny, tenkrát jsem to měla osklivý, ale od té doby mám klid,...........koho u vás trápí ouška???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tedy, jsem ráda, že jsem nikdy neměla ospobně zánět stř. ucha, jak to tak čtu, to musí bolet jak čert.
A přitom Sára byla prvné děcko, z kterého byla Maruška nadšená, povídala o ní, že spolu si hrají a tak, ráno na ní Sára čekala a už jí tahala do herny, dokonce, když jsme šli domů, Sára přiběhla a chtěla od Marušky pusu na rozloučenou. Tak jsem si myslela, že našla velkou kamarádku a pak se to takhle obrátí. Ona prý bije i Zuzanku nebo koho. No, mě je i té Sáry líto, pokud jí tam nikdo nemá rád, tak je chudák. Ale Maruška jí přítom ráda měla.
Tak se to snad spraví a třeba zase budou kamarádky. ![]()
Zuzo, to je Domča šikula.
Nám se zase zdá, že se Kuba rozmluvil a je z něho větší šibal. On tedy mluví stále svojí řečí, ale aspoň něco. ![]()
Dneska, jak už tu měl Marušku, tak zase řádili jak čerti, ale hezky, pořád se honili a pak se tulili. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky díky
já s tím zánětem vůbec zkušenost nemám.
Bojím se aby to neměla Nikolka,už druhý den si žmoulá ouško,teploty má už pár dní od té doby co začala marodit s těmi průduškami.A je pořád taková uplakaná.Ted už spinká,zkusím jí zítra opatrně zmáčknout před tím ouškem.
Jinak u nás ve školce takové děti co ubližovali ostatním trestali,tak že si šlo na chvíli sednout do jídelny tam na něj dohlížela většinou školnice.A pokaždé když zlobilo tak ho tam poslali.Byla tam holčička co pořád všechny schválně škrábala.Její maminka nevěděla co sní už má dělat a plakala kuli tomu.Pořád se všem za dcerku omlouvala Nakonec to vyřešila ředitelka.Nasadila jí rukavice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,bohužel takových dětí,co ubližují je čím dál víc
Ale většina si tím snaží vynutit pozornost-jsou to svým způsobem chudáci,kolikrát se stačí podívat na rodiče a víte odkud kape
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, přeji hezký víkend.
Kristý, přesně tak, myslím si taky, že se na naše Sára vynucuje pozornost, když jí tam děti nemají rádi, ale nevím, co se mezi Maruškou a jí stalo, když byly nejdřív takové kamarádky a Maruška teď říka, že Sára se s ní nechce kamarádit a chce, aby Maruška byla nemocná. ![]()
Veru a vy na ten zánět průdušek berete atb? Jestli jo, tak většinou jsou i na zánět stř. ucha, co jsem si tak četla v příbalovém letáku, tak to by dostat neměla, ale samozřejmě je všechno možné. Nebo jí můžou růst zuby.
To si prý taky žmoulají tvářičky a ouška. Jedna známá to nedávno řešila, že při dotyku na ucho řval syn jak tur a nic tam neměl, jen něco zarudlého a dr říkala, že to můžou být buď zuby a nebo nějaké boláček. Ale pokud nepláče. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky tak tady už rána prší,taťka zrovna s mým mladým natahujou perlinku na zeď,já dělám oběd a malá spinká.
Je tady pěkná zima......a fouká strašný vítr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Ahojky holky, přeji hezký víkend.
Kristý, přesně tak, myslím si taky, že se na naše Sára vynucuje pozornost, když jí tam děti nemají rádi, ale nevím, co se mezi Maruškou a jí stalo, když byly nejdřív takové kamarádky a Maruška teď říka, že Sára se s ní nechce kamarádit a chce, aby Maruška byla nemocná.
Veru a vy na ten zánět průdušek berete atb? Jestli jo, tak většinou jsou i na zánět stř. ucha, co jsem si tak četla v příbalovém letáku, tak to by dostat neměla, ale samozřejmě je všechno možné. Nebo jí můžou růst zuby.To si prý taky žmoulají tvářičky a ouška. Jedna známá to nedávno řešila, že při dotyku na ucho řval syn jak tur a nic tam neměl, jen něco zarudlého a dr říkala, že to můžou být buď zuby a nebo nějaké boláček. Ale pokud nepláče.
na doporučení imunološky jsme zatím bez atb,jen v případě že by dosavadní léčba nezabrala tak by nám je dali.
Je fakt že jí ted lezou stoličky.Ale nikdy před tím si ouško nežmoulala tak proto ty obavy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda venku už je fakt hnusně, od rána fouká a prší, už nás nic lepšího nečeká
Tchýně má dneska svátek, tak tam musíme dojít, ale nikam se mimoc nechce........Lucinka spinká Davídek si hraje v pokojíčku a manžel šel dělat komodu malýmu do pokoje a já vařím, byla jsem s dětma dopoledne u našich tak jsme se tam i najedli
tak dělám kotlety na zelenině a rýži a bude to na večeři a zítra na oběd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Teda venku už je fakt hnusně, od rána fouká a prší, už nás nic lepšího nečeká![]()
Tchýně má dneska svátek, tak tam musíme dojít, ale nikam se mimoc nechce........Lucinka spinká Davídek si hraje v pokojíčku a manžel šel dělat komodu malýmu do pokoje a já vařím, byla jsem s dětma dopoledne u našich tak jsme se tam i najedli
tak dělám kotlety na zelenině a rýži a bude to na večeři a zítra na oběd
je moje mamča má taky dneska svátek ![]()
jinak holky co mě se stalo,mám tu ťatku a s přítelem dělaj tu příčku a vařím jim oběd,maso na houbách s bramborem,a omylem jsem brambory osladila,ale neuvědomila jsem si to.
Nandám jim,tatka si to ještě hodně osolil a mladej taky.Ale nic neřekli,pak jsme šli jíst já a Markétka když jsem si vzala brambor tak byl sladkej a to mi to docvaklo........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:
Teda venku už je fakt hnusně, od rána fouká a prší, už nás nic lepšího nečeká![]()
je moje mamča má taky dneska svátek
jinak holky co mě se stalo,mám tu ťatku a s přítelem dělaj tu příčku a vařím jim oběd,maso na houbách s bramborem,a omylem jsem brambory osladila,ale neuvědomila jsem si to.
Nandám jim,tatka si to ještě hodně osolil a mladej taky.Ale nic neřekli,pak jsme šli jíst já a Markétka když jsem si vzala brambor tak byl sladkej a to mi to docvaklo........![]()
![]()
No tak to je dobý
a oni jsou fakt bouráci že ti nic neřekli a snědli to jako by nic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mě se chce tak strašně spát, to je děs, asi tím počasím, ale už slyším Lucinku jak si povídá v postýlce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:sarynama píše:
je moje mamča má taky dneska svátek
Nandám jim,tatka si to ještě hodně osolil a mladej taky.Ale nic neřekli,pak jsme šli jíst já a Markétka když jsem si vzala brambor tak byl sladkej a to mi to docvaklo........![]()
![]()
![]()
![]()
No tak to je dobý
![]()
a oni jsou fakt bouráci že ti nic neřekli a snědli to jako by nic
![]()
![]()
no tak taťka si to hodně osolil,a mladej si to taky osolil na talíři a říkal pak že byli nějaký sladký,ale myslel že je to tím protože je bral v TESCU měli je jen za 3 Kč.
Tady už přestalo pršet ale poád tam je strašná zima
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Den matek a chování tchýně
- 7.5.26 07:01
- Deni.Tr
- 18
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 07:12
- arcanum171
- 11
Výsledky didaktických testů
- 7.5.26 06:51
- vokishka
- 3
Tipy/rady na laskavé odstavení 16...
- 7.5.26 06:54
- Alušáček
- 4
Brno Montessori školka Sluníčko...
- 6.5.26 21:10
- Kkoblizek0
- 1
Opakované otázky - jak reagujete?
- 6.5.26 22:21
- Klmarik
- 9
Negativni tt a duchové 13 a 14 dpo
- 6.5.26 19:23
- Monousek8
- 1
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 7.5.26 05:50
- admin
- 30
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 7.5.26 07:13
- arinecka
- 77
Fabrika, zkušenosti s vyhovění směn?
- 6.5.26 20:05
- řehořice
- 11
Nové příspěvky
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 07:21
- Dahlia0409
- 13
Co když si velikostně nesedíme?
- 7.5.26 07:20
- drosna
- 49
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 7.5.26 07:19
- zuzu224
- 964
Konec RD, nepřijetí do školky
- Anonymní
- 58
Den matek a chování tchýně
- Dahlia0409
- 20
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 7.5.26 07:13
- arinecka
- 77
IVF - ET/KET 2026
- 7.5.26 07:08
- Ann2506
- 4351
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 7.5.26 07:05
- arinecka
- 226
Milenky sem nová diskuze
- 7.5.26 07:02
- Fukitol
- 103088
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 7.5.26 07:01
- Nimie
- 43