Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
13.10.11 11:15
Zlata Kindlova píše:
Kristyna+Daník píše:
Za lepšího světla .-)
ty jo to je bombastycký.......jsi moc šikovná.Tak zítra už ti pošlu ten katalog

Díky moc .-) taky mám ze sebe radost :-DDDD
paráda, to jsem na to fakt zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
13.10.11 20:31

Tak je tu to, co jsme čekali. Vojtík ode dneška do školky nechodí. Nezapojuje se do aktivit, hraje si sám, dětí se straní a podle mě bojí :nevim: Co je fakt vtipné, že se prý hrozně zlepšil, už nesedí jen v koutku, ale zvládá prostor, No a tak ukončíme jeho chození do školky, protože je vidět velký pokrok :pocitac: No a to, co jsem opravdu věděla, omotal si je tak, jak chtěl „Když si zapláču, že to dělat nebudu a chci maminku (ne že bych ji tak moc chtěl), tak se mi bude píuč věnovat a bude si se mnou hrát“ :roll: Ale to jim můžeme říkat pořád, že potřebuje do činnosti namotivovat, popř., ať to zkusí nebo ho prostě donutit činnost začít, a pak už u ní zůstane. Prostě se bojí nových věcí a nechce je ani zkusit, i když to třeba umí :twisted: Jenže to by nás musel někdo poslouchat a nemlít si furt tu svou. Uvidíme, co řekne psycholožka a podle toho se zařídíme :think: Je mi do pláče, protože bude těžké mu to říct, samozřejmě máme vymyšlenou taktiku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 08:51

Ahojky,tedy to je venku pěkná kláda :cert:
Kristý máš opravdu šikovné ručičky.To já jsem ráda že si přišiji pořádně knoflík.A to mám doma krásný šicí stroj ale jen na dívání,nikdy jsem na něm nešila.

Veru tedy to jsou mi věci.Mě spíše přijde že ty učitelky jsou asi moc pohodlný než aby se zabývali jedním trochu odlišným chlapečkem.Asi byli zvyklí že je všichni poslouchali a dělali co oni chtějí.
Ono je to asi tak lepší,než aby Vojtík navštěvoval školku,kde ho očividně nechtějí.Nudil se tam nebo byl pořád sám bez jakékoliv aktivity.
Pak napiš jak to vzal Vojtíšek když jste mu řekli že už do školky nepůjde.
A budete hledat novou školku?nebo počkáte až na příští rok.

Jinak jsem byla ve škole obhlédnout ten stánek,pani školnice co tam prodává byla tak ochotná že mi zapůjčila ceník.Tak ted si Gabča vždy vybere co chce a já jí na to dám přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 14:35

Kristy tak dneska jsem byla na poště a odeslala jsem ti ten katalog.Tak až přijde dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 14:54

Holky tak ten můj malej andílek spal dneska za celý den jen půl hodiny a to dopoledne a ještě teď je čilá jak rybička.

Jak ona to dělá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.10.11 15:09

Ahoj holky, včera jsem měla den debil fakt :oops: byla jsem večer úplně hotová,,,,Ráno jsem tu lítala a vařila a uklízela, manžel má odpolední a dopoledne chodi na brigádu, takže se moc nevidíme :-( rychle jsem šla pověsit prádlo než odjel na odpolední a jak jsem chvátala tak jsem prádlo vysypala z koše ještě že doma, pak jsem jela do krámu a zasekl se mi klíč v autě v zamykání, asi 10min. trvalo než jsem ho vyndala, pak mi nešel složit kočár, malej přišel z družiny a byl děsně protivnej a večer když jsem šla zatopit jsem zjistila že nám na chodbě v bytovce nejde elektrika......hodinu jsme to tu študovali, můj tatka elektrikář, a nakonec po 5 telefonech na ČEZ mi bylo řečeno že nám odpojili elektriku :oops: :oops: :oops: protože chyběli zaplatit zálohy ve výši celkem 560,–, no šílený, jenže já platím složenky za bytovku vedu účetnictví, ale elektrika chodí na paní co už tu nebydlí a ona mi neposlala fakturu nebo upomínku, a říkala že jí to nezajímá že už s bytovkou nemá nic společnýho a aby aspon zasla na elektrárnu odhlásit že už tu nebydli nedojde :oops: :cert: :cert: a já to za ní udělat nemužu, no hrozný až jsem z toho všeho včera večer tady seděla a bulela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.10.11 15:11

A to ještě za následné připojená se platí 1960,– takže budeme celý víkend si na společných prostorách svítit baterkama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 15:25
sarynama píše:
A to ještě za následné připojená se platí 1960,– takže budeme celý víkend si na společných prostorách svítit baterkama :-(

Ahojky,koukám fakt ten blbec.....no jo když se daří tak se daří.To stou elektřinou je fakt síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.10.11 15:28
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
A to ještě za následné připojená se platí 1960,– takže budeme celý víkend si na společných prostorách svítit baterkama :-(
Ahojky,koukám fakt ten blbec.....no jo když se daří tak se daří.To stou elektřinou je fakt síla…

To je hrozný ale nikde se nedovoláš, a ten technik tady včera byl a prostě se jen ppoštoural v rozvaděči a odjel, ale aby třeba někomu něco řekl, ani slovo fakt hrůza, pak tady lítáme a voláme jak debilové :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.10.11 15:29

No, ale něco příjemnějšího, dneska máme výročí 5 let od svatby :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 15:30
sarynama píše:
No, ale něco příjemnějšího, dneska máme výročí 5 let od svatby :dance: :dance: :dance:

je tak moc gratuluji,a jak to oslavíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.10.11 15:43
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
No, ale něco příjemnějšího, dneska máme výročí 5 let od svatby :dance: :dance: :dance:

Dneska udělam jen něco dobrého k večeři, ale přijede až po 22hodině a celý týden musí být na telefonu má službu, takže oslavy žádné nebudou. Ale příští týden pojedeme s našima a s tchánovcema na večeři tam kde jsme se brali, jezdíme tam každý rok :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 15:48
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Dneska udělam jen něco dobrého k večeři, ale přijede až po 22hodině a celý týden musí být na telefonu má službu, takže oslavy žádné nebudou. Ale příští týden pojedeme s našima a s tchánovcema na večeři tam kde jsme se brali, jezdíme tam každý rok :dance: :dance:

Aha tak to jo........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 17:57

sarynama velká gratulace k 5 výročí. :pankac:
S tou elektrikou ti nezávidím,tak at se ti to brzy vyřeší.A to jste ted bez ní nebo už Vám jí zapojili?
mi jsme nedávno řešili vodu,měli jsme doplatek který nám nikdy nebyl doručen.
Co Davídek ve škole?pořád má to prvotní nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.10.11 19:41
VeronikaJanou píše:
sarynama velká gratulace k 5 výročí. :pankac:
S tou elektrikou ti nezávidím,tak at se ti to brzy vyřeší.A to jste ted bez ní nebo už Vám jí zapojili?
mi jsme nedávno řešili vodu,měli jsme doplatek který nám nikdy nebyl doručen.
Co Davídek ve škole?pořád má to prvotní nadšení.

Bez té elektriky budeme asi do pondělí možná až do utery, hlavně že v bytech každému jde, jen na společných prostorách nejde takže si musíme svítit mobilama :-D když jdeme po chodbě nebo do sklepa.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny