Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
On to miluje, Daníkovi to dát nemůžu, tak to využívám, když nejsme doma a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
u nás májí vztekcí období na střídačku, v pondělí a útery Vojta od středy ho má Vendula ![]()
Dneska budeme malovat. Udělám z papíru dýně, kočičky, hrady a dám jim vodovky. Vendulku to hrozně baví a Vojtíka taky a moc se snaží a rád maluje vším. Strašidýlka už malovali i kouzelníka ![]()
Vařím šunkofleky a ještě udělám pečené krůtí na zelenině s bramborem - na zítra. Musím stihnout hodně věcí dopoledne, tak ať se s tím nepatlám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, klidně přijeďte
Ale byla to honička
Ti dva jsou nároční, jak jsou dva roky od sebe, tak něco vymyslet, to je fakt radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak dneska šel Davídek do školy, už mu je dobře, tak se hodně těšil
Dnes máme rodičovskou schůzku a v sobotu je ve škole den otevřených dveří a budou za to mít volno v listopadu.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výtvory, jestli budete chtít, vám potom nafotím. Jinak jsem měla docela dobrý nápad. Všechny malování jsem si schovávala do krabice a teď jsem koupila v Ikei takové jakoby staré fotoalbum, knihu s bílími tvrdými stránkami a na to různě s fotkama nalepila Vojtíkovy výtvory - taková jako kronika Vojtového výtvarničení a jelikož kreslil vždycky rád a hodně, tak jsem to zvládla na 4 knížky - jedna pro nás, další pro mamku, tchýni a Vojtíkovu prababičku. ANi netušíte, jakou radost takový dárek k svátku udělal. Všechny měly slzy na krajíčku a pořád v tom listují. Hlavně se jim obrázky doma nikde nepletou, nepadají a ty, co jim Vojtík dával průběžně, tak je můžou mít vystavené, a pak si je jednoduš do knížky nalepit nebo vložit a mají jich v obyváku jen pár. Hlavně prababičce už docházelo místo, Vojta je osmé pravnouče
Zkusím také prá stránek nafotit, abyste věděli o co jde. Jinak jsem kdysi z Vojtíkových omalovánek vodovkama udělala koláž na dveře a to vypadá taky moc hezky
Se tu chlubím
Jinak ta knížka mě stála cca 8 hodin mojí práce, ale stálo to za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sary: tak ať se Davídkovi líbí a přeju klidnou třídní schůzku
Já to jako učitelka moc nemusela, když jsem mluvila jen s rodičem o daném dítěti, to bylo v pohodě, ale ta celkouvá
Jsem se klepala jak ratlík
Ale měla jsem fajn rodiče, vždycky jsme všechno vyřešili.
Zato manžel si teď zažívá. Jeden tatínek chce, aby mu mailem posílali, jaké DÚ má jeho syn (podotýkám, že učí v 7. ročníku) a to ze všech předmětů
Fakt učitel nemá co na práci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Výtvory, jestli budete chtít, vám potom nafotím. Jinak jsem měla docela dobrý nápad. Všechny malování jsem si schovávala do krabice a teď jsem koupila v Ikei takové jakoby staré fotoalbum, knihu s bílími tvrdými stránkami a na to různě s fotkama nalepila Vojtíkovy výtvory - taková jako kronika Vojtového výtvarničení a jelikož kreslil vždycky rád a hodně, tak jsem to zvládla na 4 knížky - jedna pro nás, další pro mamku, tchýni a Vojtíkovu prababičku. ANi netušíte, jakou radost takový dárek k svátku udělal. Všechny měly slzy na krajíčku a pořád v tom listují. Hlavně se jim obrázky doma nikde nepletou, nepadají a ty, co jim Vojtík dával průběžně, tak je můžou mít vystavené, a pak si je jednoduš do knížky nalepit nebo vložit a mají jich v obyváku jen pár. Hlavně prababičce už docházelo místo, Vojta je osmé pravnoučeZkusím také prá stránek nafotit, abyste věděli o co jde. Jinak jsem kdysi z Vojtíkových omalovánek vodovkama udělala koláž na dveře a to vypadá taky moc hezky
Se tu chlubím
Jinak ta knížka mě stála cca 8 hodin mojí práce, ale stálo to za to
ty brďo to zní úžasně,už se těším na fotku abych věděla jak to vypadá,a nejspíš si to také založím.
Markétka pak bude jednou koukat až ji to ukážu.....dobrý nápad… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Sary: tak ať se Davídkovi líbí a přeju klidnou třídní schůzkuJá to jako učitelka moc nemusela, když jsem mluvila jen s rodičem o daném dítěti, to bylo v pohodě, ale ta celkouvá
Jsem se klepala jak ratlík
Ale měla jsem fajn rodiče, vždycky jsme všechno vyřešili.
Zato manžel si teď zažívá. Jeden tatínek chce, aby mu mailem posílali, jaké DÚ má jeho syn (podotýkám, že učí v 7. ročníku) a to ze všech předmětů
Fakt učitel nemá co na práci
![]()
Verčo - tak to manžela lituju, a kort když učí tak velký děti, a to budu tomu tatínkovi tohle všechno psát jo?? To je síla si to ten sy nepamatuje nebo se mu nechce dělat úkoly??
A ty jsi učila jak starý děti? Náš Davídek když čte, tak písmena přečtě správně a když má říct slabiku tak to jsou galeje
třeba řekna M A je LA, ale učitelka mi říkala že to takle čte hodně dětí, musíme číst a číst dokud na to nepřijde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky my zse budeme tvořit zvířátka z listů, musíme jít ven někam na listy a potom se to lepí na tvrdý papír, děti mají soutěž ve škole, a může se to doplnit třeba provázkem, bavlnkou, látkou.....
Tak jsem na ten náš výtvor zvědavá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Holky my zse budeme tvořit zvířátka z listů, musíme jít ven někam na listy a potom se to lepí na tvrdý papír, děti mají soutěž ve škole, a může se to doplnit třeba provázkem, bavlnkou, látkou.....
Tak jsem na ten náš výtvor zvědavá![]()
Tak na lepení zvířátek z listů jsme ještě malý.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:Tak na lepení zvířátek z listů jsme ještě malý.....
Tak jsem na ten náš výtvor zvědavá![]()
To jo, já to budu lepit taky jen s Davídkem, Lucinka bud bude spát nebo si bude hrát,. jen doufám že nám nebude chtít asistovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice nevím jak to dopadne, jestli vůbec naký zvířátko bude poznat
já jsme na tuty práce děsně levá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Sice nevím jak to dopadne, jestli vůbec naký zvířátko bude poznat![]()
já jsme na tuty práce děsně levá
![]()
To zvládnete pak hoď fotečku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vyříznutí pihy na obličeji
- 7.5.26 17:09
- IcePlanet7
- 2
Děti - rozdíl mezi nimi 11 let
- 7.5.26 16:49
- Al35
- 19
Máme 3 týdenního chlapečka a nechce se mu...
- 7.5.26 15:42
- Adel0701
- 18
Otěhotnění 3 dny před MS?
- 7.5.26 17:03
- j.a.n.i1
- 65
FOTO: EKG - abnormální nález - dokáže to...
- Lucka1111
- 2
Kdy přijde výplata, když je svátek a nebo...
- 7.5.26 17:10
- Heduš Homolková
- 35
Těhotenský test ze Sheinu, dá se jim věřit?
- 7.5.26 16:38
- JoHoP
- 14
Farmakologická interrupce - zkušenosti
- 7.5.26 15:58
- Anime130
- 6
JMHZ formulář - zkušenosti
- 7.5.26 08:16
- JancaS84
- 3
Den matek a chování tchýně
- 7.5.26 16:28
- Paní.Norrisová
- 108
Nové příspěvky
Podstoupit takový zákrok?
- 7.5.26 17:20
- ZdeTru
- 404
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 7.5.26 17:20
- arinecka
- 278
Milenky sem nová diskuze
- 7.5.26 17:17
- jege
- 103150
Vyříznutí pihy na obličeji
- 7.5.26 17:17
- Okta
- 3
Vtipné hlášky našich dětí
- 7.5.26 17:14
- Winter garden
- 24254
Kdy přijde výplata, když je svátek a nebo...
- 7.5.26 17:10
- Heduš Homolková
- 35
Otěhotnění 3 dny před MS?
- j.a.n.i1
- 65
FOTO: EKG - abnormální nález - dokáže to...
- Lucka1111
- 2
Hledání práce ve státní správě jako...
- Anonymní
- 47