Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
19.10.11 10:02

On to miluje, Daníkovi to dát nemůžu, tak to využívám, když nejsme doma a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
19.10.11 10:07

Ahoj holky,
u nás májí vztekcí období na střídačku, v pondělí a útery Vojta od středy ho má Vendula :cert:
Dneska budeme malovat. Udělám z papíru dýně, kočičky, hrady a dám jim vodovky. Vendulku to hrozně baví a Vojtíka taky a moc se snaží a rád maluje vším. Strašidýlka už malovali i kouzelníka :-D
Vařím šunkofleky a ještě udělám pečené krůtí na zelenině s bramborem - na zítra. Musím stihnout hodně věcí dopoledne, tak ať se s tím nepatlám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
19.10.11 10:09

Verča-aktivka .-)příjdeme na hodinu malování :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.11 10:19

můžem se přidat na hodinu malování??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
19.10.11 19:19

Holky, klidně přijeďte :lol: Ale byla to honička :jazyk: Ti dva jsou nároční, jak jsou dva roky od sebe, tak něco vymyslet, to je fakt radost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 07:49

Ahoj holky, tak dneska šel Davídek do školy, už mu je dobře, tak se hodně těšil :dance: :dance: Dnes máme rodičovskou schůzku a v sobotu je ve škole den otevřených dveří a budou za to mít volno v listopadu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 07:53

Výtvory, jestli budete chtít, vám potom nafotím. Jinak jsem měla docela dobrý nápad. Všechny malování jsem si schovávala do krabice a teď jsem koupila v Ikei takové jakoby staré fotoalbum, knihu s bílími tvrdými stránkami a na to různě s fotkama nalepila Vojtíkovy výtvory - taková jako kronika Vojtového výtvarničení a jelikož kreslil vždycky rád a hodně, tak jsem to zvládla na 4 knížky - jedna pro nás, další pro mamku, tchýni a Vojtíkovu prababičku. ANi netušíte, jakou radost takový dárek k svátku udělal. Všechny měly slzy na krajíčku a pořád v tom listují. Hlavně se jim obrázky doma nikde nepletou, nepadají a ty, co jim Vojtík dával průběžně, tak je můžou mít vystavené, a pak si je jednoduš do knížky nalepit nebo vložit a mají jich v obyváku jen pár. Hlavně prababičce už docházelo místo, Vojta je osmé pravnouče :lol: Zkusím také prá stránek nafotit, abyste věděli o co jde. Jinak jsem kdysi z Vojtíkových omalovánek vodovkama udělala koláž na dveře a to vypadá taky moc hezky :palec: Se tu chlubím :oops: Jinak ta knížka mě stála cca 8 hodin mojí práce, ale stálo to za to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 07:56

Sary: tak ať se Davídkovi líbí a přeju klidnou třídní schůzku :kytka: Já to jako učitelka moc nemusela, když jsem mluvila jen s rodičem o daném dítěti, to bylo v pohodě, ale ta celkouvá :roll: Jsem se klepala jak ratlík :lol: Ale měla jsem fajn rodiče, vždycky jsme všechno vyřešili. :think: Zato manžel si teď zažívá. Jeden tatínek chce, aby mu mailem posílali, jaké DÚ má jeho syn (podotýkám, že učí v 7. ročníku) a to ze všech předmětů :roll: Fakt učitel nemá co na práci :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 08:02
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
VercaN píše:
Výtvory, jestli budete chtít, vám potom nafotím. Jinak jsem měla docela dobrý nápad. Všechny malování jsem si schovávala do krabice a teď jsem koupila v Ikei takové jakoby staré fotoalbum, knihu s bílími tvrdými stránkami a na to různě s fotkama nalepila Vojtíkovy výtvory - taková jako kronika Vojtového výtvarničení a jelikož kreslil vždycky rád a hodně, tak jsem to zvládla na 4 knížky - jedna pro nás, další pro mamku, tchýni a Vojtíkovu prababičku. ANi netušíte, jakou radost takový dárek k svátku udělal. Všechny měly slzy na krajíčku a pořád v tom listují. Hlavně se jim obrázky doma nikde nepletou, nepadají a ty, co jim Vojtík dával průběžně, tak je můžou mít vystavené, a pak si je jednoduš do knížky nalepit nebo vložit a mají jich v obyváku jen pár. Hlavně prababičce už docházelo místo, Vojta je osmé pravnouče :lol: Zkusím také prá stránek nafotit, abyste věděli o co jde. Jinak jsem kdysi z Vojtíkových omalovánek vodovkama udělala koláž na dveře a to vypadá taky moc hezky :palec: Se tu chlubím :oops: Jinak ta knížka mě stála cca 8 hodin mojí práce, ale stálo to za to :think:

ty brďo to zní úžasně,už se těším na fotku abych věděla jak to vypadá,a nejspíš si to také založím.
Markétka pak bude jednou koukat až ji to ukážu.....dobrý nápad… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 08:07
VercaN píše:
Sary: tak ať se Davídkovi líbí a přeju klidnou třídní schůzku :kytka: Já to jako učitelka moc nemusela, když jsem mluvila jen s rodičem o daném dítěti, to bylo v pohodě, ale ta celkouvá :roll: Jsem se klepala jak ratlík :lol: Ale měla jsem fajn rodiče, vždycky jsme všechno vyřešili. :think: Zato manžel si teď zažívá. Jeden tatínek chce, aby mu mailem posílali, jaké DÚ má jeho syn (podotýkám, že učí v 7. ročníku) a to ze všech předmětů :roll: Fakt učitel nemá co na práci :zed: :-D

Verčo - tak to manžela lituju, a kort když učí tak velký děti, a to budu tomu tatínkovi tohle všechno psát jo?? To je síla si to ten sy nepamatuje nebo se mu nechce dělat úkoly??
A ty jsi učila jak starý děti? Náš Davídek když čte, tak písmena přečtě správně a když má říct slabiku tak to jsou galeje :roll: :roll: třeba řekna M A je LA, ale učitelka mi říkala že to takle čte hodně dětí, musíme číst a číst dokud na to nepřijde :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 08:10

Holky my zse budeme tvořit zvířátka z listů, musíme jít ven někam na listy a potom se to lepí na tvrdý papír, děti mají soutěž ve škole, a může se to doplnit třeba provázkem, bavlnkou, látkou.....
Tak jsem na ten náš výtvor zvědavá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 08:24
sarynama píše:
Holky my zse budeme tvořit zvířátka z listů, musíme jít ven někam na listy a potom se to lepí na tvrdý papír, děti mají soutěž ve škole, a může se to doplnit třeba provázkem, bavlnkou, látkou.....
Tak jsem na ten náš výtvor zvědavá :mrgreen: :mrgreen:

Tak na lepení zvířátek z listů jsme ještě malý.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 08:46
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Tak jsem na ten náš výtvor zvědavá :mrgreen: :mrgreen:
Tak na lepení zvířátek z listů jsme ještě malý.....

To jo, já to budu lepit taky jen s Davídkem, Lucinka bud bude spát nebo si bude hrát,. jen doufám že nám nebude chtít asistovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 08:48

Sice nevím jak to dopadne, jestli vůbec naký zvířátko bude poznat :wink: :wink: já jsme na tuty práce děsně levá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 08:55
sarynama píše:
Sice nevím jak to dopadne, jestli vůbec naký zvířátko bude poznat :wink: :wink: já jsme na tuty práce děsně levá :lol: :lol:

To zvládnete pak hoď fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny