Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojte maminy,omlouvám se,že jsem tady opět deelší dobu nebyla,ale chrlil se jeden problém za druhým.Jak se máte?Co děti?No jak jsem vám psala minule,že čekáme mimi,tak čekáme holčičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:
Ahojte maminy,omlouvám se,že jsem tady opět deelší dobu nebyla,ale chrlil se jeden problém za druhým.Jak se máte?Co děti?No jak jsem vám psala minule,že čekáme mimi,tak čekáme holčičku
je tak to gratuluji k holčičce,a už víte jméno????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:smolicekkk píše:je tak to gratuluji k holčičce,a už víte jméno????
Ahojte maminy,omlouvám se,že jsem tady opět deelší dobu nebyla,ale chrlil se jeden problém za druhým.Jak se máte?Co děti?No jak jsem vám psala minule,že čekáme mimi,tak čekáme holčičku
Děkujeme.Ano,bude to Ester-tatínek vymyslel jméno,moc se mu líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:Zlata Kindlova píše:Děkujeme.Ano,bude to Ester-tatínek vymyslel jméno,moc se mu líbísmolicekkk píše:je tak to gratuluji k holčičce,a už víte jméno????
je to je krásný jméno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:smolicekkk píše:je to je krásný jméno…Zlata Kindlova píše:Děkujeme.Ano,bude to Ester-tatínek vymyslel jméno,moc se mu líbísmolicekkk píše:je tak to gratuluji k holčičce,a už víte jméno????
To ano,hlavně,že se líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Mám neplacený členství na MMb, tak nevím no
To nevadí, ale dát to tam můžeš a uvidíš, můžeš tam mít až 100 inzerátu při neplaceným členství, já to mám ted stejně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:
Taky moc moc gratuluji
vybrali jstekrásné jméno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smolíčku - taky gratuluju..
Syry - tak jsem to tam šoupla a uvidíme, jestli si toho někdo všimne, dala jsem to za 140kč… kdyby jste věděly o někom, kdo by měl o něco takového zájem - i tepláčky
tak se o mě zmińte.-) Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,taky vám přišel rodičák tak neuvěřitelně douho??????Mě místo 8. přišel až 14.
A co jste dělali o víkendu????Sice není už krásné počasí ale ten víkend se slunečně vyvedl.........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky,taky vám přišel rodičák tak neuvěřitelně douho??????Mě místo 8. přišel až 14.A co jste dělali o víkendu????Sice není už krásné počasí ale ten víkend se slunečně vyvedl.........
Tady nám přišel zase neuvěřitelně brzy. Všechny jsme se divily. Normálně chodí 20. a teď přišel 7. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
smolicekkk velká gratulace k holčičce
a vybrali jste krásné jméno
sarynama,Gábince se ve škole zatím pořád líbí učení jí baví.Už po druhé jí přesadili prvně kuli tomu že je malá a seděla vzadu,ted po druhé že je šikovná tak k ní posadili chlapečka kterému to zrovna moc nejde aby mu pomáhala.
Mě rodičák přišel tak jako vždycky.
Dneska mi odešel vysavač,luxuji najednou rána vyvalil se z něj kouř.Celý den větrám jaký s toho je smrad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Ahojkysmolicekkk velká gratulace k holčičce![]()
sarynama,Gábince se ve škole zatím pořád líbí učení jí baví.Už po druhé jí přesadili prvně kuli tomu že je malá a seděla vzadu,ted po druhé že je šikovná tak k ní posadili chlapečka kterému to zrovna moc nejde aby mu pomáhala.
Dneska mi odešel vysavač,luxuji najednou rána vyvalil se z něj kouř.Celý den větrám jaký s toho je smrad
mě taky nedávno vyhořel vysavač,naštěstí jsem nemusela hned kupovat jiný,přítel mi přivezl od nich z práce,tak zatím používám ten.
Tak to je Gábinka moc šikovná,že ji to tak jde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:VeronikaJanou píše:mě taky nedávno vyhořel vysavač,naštěstí jsem nemusela hned kupovat jiný,přítel mi přivezl od nich z práce,tak zatím používám ten.
Dneska mi odešel vysavač,luxuji najednou rána vyvalil se z něj kouř.Celý den větrám jaký s toho je smrad
tak to já budu muset koupit nový,tento byl už tolikrát spravovaný že už to nemá ani cenu.
Ty budeš na zimu používat nějaký větší kočár,sporták?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:Zlata Kindlova píše:tak to já budu muset koupit nový,tento byl už tolikrát spravovaný že už to nemá ani cenu.VeronikaJanou píše:mě taky nedávno vyhořel vysavač,naštěstí jsem nemusela hned kupovat jiný,přítel mi přivezl od nich z práce,tak zatím používám ten.
Ty budeš na zimu používat nějaký větší kočár,sporták?
nn nebudu,mám tyhle golfky a deku,malá už v něm stejně dlouho nevydrží,pořád chce chodit.Takže to nemá cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
4 roky bez sexu, ženy poradíte?
- 8.5.26 03:22
- Yasmen
- 4
Jamie Oliver, Zdeněk Pohlreich, co vy na ně?
- 7.5.26 23:31
- ella544
- 112
Svatební cukroví Třebíč a okolí
- 7.5.26 23:25
- ClaraLuzuma
- 1
Premenopauza ve 40?
- 7.5.26 23:01
- Anonymní
- 19
Těhotenský test falešný duch?
- 8.5.26 00:14
- ugluk
- 3
Nabídka na sledování úchyla.
- 7.5.26 23:02
- Petr Darek
- 14
Jaký seriál po Jednorožčí akademii?
- 7.5.26 21:34
- Wenn.Nox
- 1
Pořád ho miluju, nevím, co mám dělat
- 8.5.26 01:09
- Jazmine
- 10
Šestá nemoc nebo jen vyrážka?
- 7.5.26 21:53
- Janča_6
- 10
Hubnutí - 20 kilo dolů
- 7.5.26 22:37
- Lollitka
- 13
Nové příspěvky
4 roky bez sexu, ženy poradíte?
- 8.5.26 03:22
- Yasmen
- 4
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 8.5.26 02:50
- Irena84
- 1040
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 8.5.26 02:10
- KalamityJohn
- 256
Milenky sem nová diskuze
- 8.5.26 01:33
- Lorre
- 103250
Den matek a chování tchýně
- 8.5.26 01:18
- K. Rocánková
- 139
Potřebuji pánev - zkušenosti se značkou...
- 8.5.26 01:17
- mknmk
- 4
Hra - jídlo podle abecedy
- 8.5.26 01:16
- Štěpínek1
- 58280
Rostliny podle abecedy
- 8.5.26 01:15
- Štěpínek1
- 9117
Slovní fotbálek dle obcí a dědin