Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
15.10.11 14:53

Ahojte maminy,omlouvám se,že jsem tady opět deelší dobu nebyla,ale chrlil se jeden problém za druhým.Jak se máte?Co děti?No jak jsem vám psala minule,že čekáme mimi,tak čekáme holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 15:04
smolicekkk píše:
Ahojte maminy,omlouvám se,že jsem tady opět deelší dobu nebyla,ale chrlil se jeden problém za druhým.Jak se máte?Co děti?No jak jsem vám psala minule,že čekáme mimi,tak čekáme holčičku :srdce:

je tak to gratuluji k holčičce,a už víte jméno????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.10.11 15:28
Zlata Kindlova píše:
smolicekkk píše:
Ahojte maminy,omlouvám se,že jsem tady opět deelší dobu nebyla,ale chrlil se jeden problém za druhým.Jak se máte?Co děti?No jak jsem vám psala minule,že čekáme mimi,tak čekáme holčičku :srdce:

Děkujeme.Ano,bude to Ester-tatínek vymyslel jméno,moc se mu líbí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 15:37
smolicekkk píše:
Zlata Kindlova píše:
smolicekkk píše:
Děkujeme.Ano,bude to Ester-tatínek vymyslel jméno,moc se mu líbí :dance:

je to je krásný jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.10.11 15:54
Zlata Kindlova píše:
smolicekkk píše:
Zlata Kindlova píše:
smolicekkk píše:
Děkujeme.Ano,bude to Ester-tatínek vymyslel jméno,moc se mu líbí :dance:
je to je krásný jméno…

To ano,hlavně,že se líbí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.10.11 17:49
Kristyna+Daník píše:
Mám neplacený členství na MMb, tak nevím no :-(

To nevadí, ale dát to tam můžeš a uvidíš, můžeš tam mít až 100 inzerátu při neplaceným členství, já to mám ted stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.10.11 20:01
smolicekkk píše:

Taky moc moc gratuluji :andel: vybrali jstekrásné jméno :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.10.11 11:58

Smolíčku - taky gratuluju..

Syry - tak jsem to tam šoupla a uvidíme, jestli si toho někdo všimne, dala jsem to za 140kč… kdyby jste věděly o někom, kdo by měl o něco takového zájem - i tepláčky :-) tak se o mě zmińte.-) Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
16.10.11 12:52

Smolíčku: gratuluje. Super, že se na jméně shodnete :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 13:12

Ahojky holky,taky vám přišel rodičák tak neuvěřitelně douho??????Mě místo 8. přišel až 14.

A co jste dělali o víkendu????Sice není už krásné počasí ale ten víkend se slunečně vyvedl.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.10.11 15:39
Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky,taky vám přišel rodičák tak neuvěřitelně douho??????Mě místo 8. přišel až 14.A co jste dělali o víkendu????Sice není už krásné počasí ale ten víkend se slunečně vyvedl.........

Tady nám přišel zase neuvěřitelně brzy. Všechny jsme se divily. Normálně chodí 20. a teď přišel 7. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 16:05

Ahojky

smolicekkk velká gratulace k holčičce :kytka: :kytka: a vybrali jste krásné jméno
sarynama,Gábince se ve škole zatím pořád líbí učení jí baví.Už po druhé jí přesadili prvně kuli tomu že je malá a seděla vzadu,ted po druhé že je šikovná tak k ní posadili chlapečka kterému to zrovna moc nejde aby mu pomáhala.
Mě rodičák přišel tak jako vždycky.
Dneska mi odešel vysavač,luxuji najednou rána vyvalil se z něj kouř.Celý den větrám jaký s toho je smrad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 16:23
VeronikaJanou píše:
Ahojkysmolicekkk velká gratulace k holčičce :kytka: :kytka: a vybrali jste krásné jméno
sarynama,Gábince se ve škole zatím pořád líbí učení jí baví.Už po druhé jí přesadili prvně kuli tomu že je malá a seděla vzadu,ted po druhé že je šikovná tak k ní posadili chlapečka kterému to zrovna moc nejde aby mu pomáhala.
Dneska mi odešel vysavač,luxuji najednou rána vyvalil se z něj kouř.Celý den větrám jaký s toho je smrad :zed:

mě taky nedávno vyhořel vysavač,naštěstí jsem nemusela hned kupovat jiný,přítel mi přivezl od nich z práce,tak zatím používám ten.
Tak to je Gábinka moc šikovná,že ji to tak jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 18:08
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Ahojkysmolicekkk velká gratulace k holčičce :kytka: :kytka: a vybrali jste krásné jméno
Dneska mi odešel vysavač,luxuji najednou rána vyvalil se z něj kouř.Celý den větrám jaký s toho je smrad :zed:
mě taky nedávno vyhořel vysavač,naštěstí jsem nemusela hned kupovat jiný,přítel mi přivezl od nich z práce,tak zatím používám ten.
Tak to je Gábinka moc šikovná,že ji to tak jde

tak to já budu muset koupit nový,tento byl už tolikrát spravovaný že už to nemá ani cenu.
Ty budeš na zimu používat nějaký větší kočár,sporták?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 18:26
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Tak to je Gábinka moc šikovná,že ji to tak jde
tak to já budu muset koupit nový,tento byl už tolikrát spravovaný že už to nemá ani cenu.
Ty budeš na zimu používat nějaký větší kočár,sporták?

nn nebudu,mám tyhle golfky a deku,malá už v něm stejně dlouho nevydrží,pořád chce chodit.Takže to nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny