Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.10.11 18:39
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Ahojkysmolicekkk velká gratulace k holčičce :kytka: :kytka: a vybrali jste krásné jméno
sarynama,Gábince se ve škole zatím pořád líbí učení jí baví.Už po druhé jí přesadili prvně kuli tomu že je malá a seděla vzadu,ted po druhé že je šikovná tak k ní posadili chlapečka kterému to zrovna moc nejde aby mu pomáhala.
Mě rodičák přišel tak jako vždycky.
Dneska mi odešel vysavač,luxuji najednou rána vyvalil se z něj kouř.Celý den větrám jaký s toho je smrad :zed:
mě taky nedávno vyhořel vysavač,naštěstí jsem nemusela hned kupovat jiný,přítel mi přivezl od nich z práce,tak zatím používám ten.
Tak to je Gábinka moc šikovná,že ji to tak jde
tak to já budu muset koupit nový,tento byl už tolikrát spravovaný že už to nemá ani cenu.
Ty budeš na zimu používat nějaký větší kočár,sporták?
nn nebudu,mám tyhle golfky a deku,malá už v něm stejně dlouho nevydrží,pořád chce chodit.Takže to nemá cenu.

právě že já nevím,sice mám menší sporták,má o něco větší kolečka než golfky,nebo jestli vytahnout velký sporták od trojkombi.
Malá mi tedy taky věčně leze s kočárku.Proto uvažuji že to v zimě zkusím s tímto kočárkem,uvidím jak budu zvládat sněžný terén :-)
A budeš jí do toho dávat fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 18:44
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Ahojkysmolicekkk velká gratulace k holčičce :kytka: :kytka: a vybrali jste krásné jméno
sarynama,Gábince se ve škole zatím pořád líbí učení jí baví.Už po druhé jí přesadili prvně kuli tomu že je malá a seděla vzadu,ted po druhé že je šikovná tak k ní posadili chlapečka kterému to zrovna moc nejde aby mu pomáhala.
Dneska mi odešel vysavač,luxuji najednou rána vyvalil se z něj kouř.Celý den větrám jaký s toho je smrad :zed:
mě taky nedávno vyhořel vysavač,naštěstí jsem nemusela hned kupovat jiný,přítel mi přivezl od nich z práce,tak zatím používám ten.
tak to já budu muset koupit nový,tento byl už tolikrát spravovaný že už to nemá ani cenu.
nn nebudu,mám tyhle golfky a deku,malá už v něm stejně dlouho nevydrží,pořád chce chodit.Takže to nemá cenu.
právě že já nevím,sice mám menší sporták,má o něco větší kolečka než golfky,nebo jestli vytahnout velký sporták od trojkombi.
Malá mi tedy taky věčně leze s kočárku.Proto uvažuji že to v zimě zkusím s tímto kočárkem,uvidím jak budu zvládat sněžný terén :-)
A budeš jí do toho dávat fusak?

fusak ji tam dávat nebudu,oni ty golfky mají takový pytel který se dá přidělat a nohy bude mít schovaný.pak mám tovou teplejší deku do kočárku.ona mi stejně v kočárku vydrží tak 10 min.a pak už chce po svejch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 18:51
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
A budeš jí do toho dávat fusak?
fusak ji tam dávat nebudu,oni ty golfky mají takový pytel který se dá přidělat a nohy bude mít schovaný.pak mám tovou teplejší deku do kočárku.ona mi stejně v kočárku vydrží tak 10 min.a pak už chce po svejch.
:nevim: :nevim: :nevim:
u Gabči jsem to moc neřešila,té bylo druhou zimu rok a ještě nechodila tak že byla ve velkém sportáku a fusaku.
Ale u Nikči tápu,chci koupit ten fusak s odepínacím spodkem a přes to ještě nánožník.Ona se nejdříve v kočárku vyspí a pak mi leze ven.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
17.10.11 19:08

Holky, co se týká kočárku, i na Vojtu, který měl o vánocích rok a 8 měsíců jsem měla jen golfky, náš sporťák se nedal s fusakem a při sněhu jsem s golfama s velkýma kolečkama zaplakala, při neprotaženém chodníku je to na pos… Letos mám velký sporťák a zimy se nebojím, ale malá mi v kočárku většinou spí. Chodí hodně a ráda. Mám fusak s odepínacím koncem. Pokud dítě sedí na kočárku a mrzne, v dece je myslím zima. Ale já musím opravdu jezdit s oběma dětmi přes půl Prahy, proto potřebuji kočár. S Vojtou jsem to zvládala, že jsem ho občas poponesla a jinak chodil za ruku, ti dva jsou trochu náročnější :think: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 19:16
VercaN píše:
Holky, co se týká kočárku, i na Vojtu, který měl o vánocích rok a 8 měsíců jsem měla jen golfky, náš sporťák se nedal s fusakem a při sněhu jsem s golfama s velkýma kolečkama zaplakala, při neprotaženém chodníku je to na pos… Letos mám velký sporťák a zimy se nebojím, ale malá mi v kočárku většinou spí. Chodí hodně a ráda. Mám fusak s odepínacím koncem. Pokud dítě sedí na kočárku a mrzne, v dece je myslím zima. Ale já musím opravdu jezdit s oběma dětmi přes půl Prahy, proto potřebuji kočár. S Vojtou jsem to zvládala, že jsem ho občas poponesla a jinak chodil za ruku, ti dva jsou trochu náročnější :think: :twisted:

Tak já ji budu mít teple oblečenou,a navíc když je v kočárke max. 10 min. tak nemá cenu kupovat jinej než mám,a ona mi ani v kočárku nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 19:28

no právě toho se bojím že s tím menším kočárkem těžko budu zvládat sníh.
každopádně fusak mít bude,už jenom proto že mi v kočárku spinká.A deku navíc taky uvezu i kdyby byla v koši.
Horší je to že se mi ten velký sportak nevejde do mého auta a manželovým jezdit nechci. :think:
Verčo a kde v Praze bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
17.10.11 19:42

Zlato: jo, to chápu. Jen jsem psala, jak to bylo s Vojtíkem. On pak jezdil na bobech :lol:
Vendulka taky v kočárku moc nechce být, ale nemám jinou možnost. Na rukách ji tahat v tramvaji nemůžu a za druhou ruku Vojtu, bych asi zcvokla :zed:
Veru: v Hostivaři u plavečáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.10.11 23:05

Zlatuš - došel katalog a je nádhernej teda…

my teda nazimu asi vytáhneme trojkombinaci .-) s trojkolkou ve sněhu to nejde a spor´ták máme sedmiletej a ten by to nemucel přežít .-) Ale spoléhám na boby a sáně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
18.10.11 08:38

Ahojky holky!
My taky vytáhneme trojkombinaci, jak píše Kristý, máme taky jinak trojkolku a to v neprohrnutých chodnících je jen na nasr… :mrgreen:
My tedy na sáních Marušku taky vozili, ale ona tam moc nechtěla být, takže je spíš tlačila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.11 08:50
Kristyna+Daník píše:
Zlatuš - došel katalog a je nádhernej teda…my teda nazimu asi vytáhneme trojkombinaci .-) s trojkolkou ve sněhu to nejde a spor´ták máme sedmiletej a ten by to nemucel přežít .-) Ale spoléhám na boby a sáně :-)

Tak zto jsem ráda že se líbí.
No já uvidím jaká bude zima a možná už Markéte koupíme sáňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.10.11 10:28

Ahoj holky, tak nám víkend pokračoval podobně jak jsem psala v páte s tou elektrikou :cert: Davídka začala bolet odpoledne v sobotu hlava, byl mrzutej tak jsem dala Lucinku našim pres noc a ještě že tak…celou noc prozvracel a ráno měl děsný bolesti hlavy, tak jsme jeli na pohotovost, dostal injekci, a včera jsem byla dětským a prej je to virový, tak je do středy doma :oops: dneska už mu je dobře, dostal hromadu úkolů tak je děláme s přestávkama, ale Lucinka chce být u všeho, prostě máme veselo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.10.11 10:31

Já na zimu už Lucince pytel dávat nebudu, v kočáru taky moc dlouho nevydrží, přesně jak psala Zlata, taky pořád leze ven a chce chodit.......Já asi budu mít sporták od kombinace, protože je velký a hlavně má velký kola což je do sněhu nejlepší, akorát potřebuju koupit náky golfky na přejíždění ale vůbec nevím jaký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.11 10:35
sarynama píše:
Já na zimu už Lucince pytel dávat nebudu, v kočáru taky moc dlouho nevydrží, přesně jak psala Zlata, taky pořád leze ven a chce chodit.......Já asi budu mít sporták od kombinace, protože je velký a hlavně má velký kola což je do sněhu nejlepší, akorát potřebuju koupit náky golfky na přejíždění ale vůbec nevím jaký :nevim:

já mám golfky Caretero Spacer a jsem s nima fakt spokojená,jsou lehký,může v něm sedět i ležet.
No nic tak Markétka už si tu mne očička a lehá si tak ji půjdu dát do postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.10.11 10:43

Tak mě Lucinka spí od půl devátý, bala náká unavená, jinak už chodí spát jednou denně po obědě, ale dneska má asi spací :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.10.11 10:45

ZLATKO tan kočárek je pěknej, koukala jsem na něj,já ani nepotřebuju aby v něm malá spala, je zvyklá na svojí postýlku, takže v kočárku vůbec nespí, myslíš že bude dobrej do sněhu? Přijdou mi malá kolečka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny