Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Veru -jksem na to chtěla juknout na stránkách ikei, ale nemůžu to najím
na čerňáku bych to asi teď nenašla, jak to tam předělávají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týnko: No, to je pravda, že to vlastně předělali. Já nemůžu najít foťák
Ta malá potvůrka ho někam uklidila
Nebo to byl šotek, ale zase jsem našla kouzelné pero - teda ty obrázky, co je natřeš vodu a ony se vybarví a po chvíli zase vybělí a jde to hodně dlouho, ale musí se to štětcem, to pero je úúúúúplně na hovno. Je to fajn pro děti od 15- ti měsíců, když zvládnou štětec a namáčet do vody. Tak jsem to na chvilku půjčila sousedce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
našla jsem to na jejich stránkách http://www.ikea.com/…ts/00213068/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, tak zrovna ty kouzelné obrázky chci koupit dětem na Vánoce, ať dělají něco spolu a nejsou zapatlaní až za ušima. Tak to jsem ráda, žes mi nevědomky poradila, takže koupím obrázky bez těch per. Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barah: už nemám tu krabici od toho, ale asi se to jmenovalo kouzelné malování
Ona to kupovala tenkrát tchýně. Až mi to sousedka vrátí - asi v úterý, tak to vyfotím, abys věděla, že je to ono. Z jiné diskuse vím, že přímo to kouzelné pero bylo blbé a to co bylo v té naší krabici taky, ale nevím, jestli je to totéž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:Tak to jsem netušila, že je toho více. Já narazila na
Barah: už nemám tu krabici od toho, ale asi se to jmenovalo kouzelné malováníOna to kupovala tenkrát tchýně. Až mi to sousedka vrátí - asi v úterý, tak to vyfotím, abys věděla, že je to ono. Z jiné diskuse vím, že přímo to kouzelné pero bylo blbé a to co bylo v té naší krabici taky, ale nevím, jestli je to totéž
VercaN píše:
Barah: už nemám tu krabici od toho, ale asi se to jmenovalo kouzelné malováníOna to kupovala tenkrát tchýně. Až mi to sousedka vrátí - asi v úterý, tak to vyfotím, abys věděla, že je to ono. Z jiné diskuse vím, že přímo to kouzelné pero bylo blbé a to co bylo v té naší krabici taky, ale nevím, jestli je to totéž
Tak to jsem netušila, že je toho víc, já našla toto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BAru: tak to je přesně to, co máme doma.
Tak uvnitř už je to pere, co je blbé, ale tím štětcem to jde
a je to super, Vojtík to miloval a Vendy taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
BAru: tak to je přesně to, co máme doma.Tak uvnitř už je to pere, co je blbé, ale tím štětcem to jde
a je to super, Vojtík to miloval a Vendy taky
pak jsem našla ještě jednotlivé časopisy bez pera, jeden sešit stojí nějakých 20Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji hezký večer
to ani netuším že takové malování existuje.Nikolka strašně ráda čmárá ale pastelku má na chvilku hnedka se jí zlomí.Gábinka na první malování dostala takové tlusté pastelky v plastu,něco jako vrzatelky ale nikde je nemohu sehnat.Krásně se jí drželi a nezlomili.
Barah ty jsi taková zběhlá v homeotikách co je dobré na podporu imunity?tedy jestli něco je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
našla jsem to na jejich stránkách http://www.ikea.com/…ts/00213068/
jo tak na to jsem přesně narazila .-)
jen jsem si nebyla jistá, že je to oono,paráda
Díkymoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baru: ty sešity máme, ale to není nic moc. vodou jakoby rozmaluješ, ono to uschne a máš to tam furt. Je to taky v té knížce, co jsem dávala - ten pes a ty kočičky, nejde to pořádně, musíš dítěti říkat, rozhodně Vojtík měl radši ten odkaz, co jsi dávala, ale zase to po chvilce zmizí
Veru: pokud ráda kreslí, doporučuju to malování, co tu dávala Baru, je fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Přeji hezký večer
to ani netuším že takové malování existuje.Nikolka strašně ráda čmárá ale pastelku má na chvilku hnedka se jí zlomí.Gábinka na první malování dostala takové tlusté pastelky v plastu,něco jako vrzatelky ale nikde je nemohu sehnat.Krásně se jí drželi a nezlomili.Barah ty jsi taková zběhlá v homeotikách co je dobré na podporu imunity?tedy jestli něco je.
Tak to ti neporadím, jako jestli takto je nějaký homeo přípravek. Nám homeopatka dala „lék“ přímo pro Marušku, až když jsem jí řekla, jak se chová a na co často trpí. ![]()
Jako ten Preventan, jakýkoli, taky pracuje na nějaké přírodní bázi, že léčí a posiluje imunitu. Mě třeba na bolení v krku vždy pomohl Preventan quatrro, ale není to homeo. Ale Týnka se podle mého v tom taky vyzná. Já tu znám jednu homeo expertku, ta tím léčí opravdu vše, třeba i bradavice, tak až budu večer na fb, tak jí napíšu, jestli něco takového je a dám ti vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Baru: ty sešity máme, ale to není nic moc. vodou jakoby rozmaluješ, ono to uschne a máš to tam furt. Je to taky v té knížce, co jsem dávala - ten pes a ty kočičky, nejde to pořádně, musíš dítěti říkat, rozhodně Vojtík měl radši ten odkaz, co jsi dávala, ale zase to po chvilce zmizí
Veru: pokud ráda kreslí, doporučuju to malování, co tu dávala Baru, je fakt super
Aha, tak já myslela, že ty sešity jsou stejné jako z té sady, jen chybí tužka.
Tak děkuju za rady, aspoň se Ježíšek nesekne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou, Veru, tak mi psala ta známá toto: oscilococcinum - to se dava jako prevence jednou tydne jedna ta tobolka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to je taky zajímavé - ta homeopatika na posíleí mě vůbec nenapadla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Den matek a tchýně
- 6.5.26 23:59
- Anonymní
- 1
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 6.5.26 22:50
- Černá Madonna
- 6
Má papírový časopis v době Instagramu...
- 6.5.26 22:14
- RajaMatangi
- 2
Výsledky didaktických testů
- 6.5.26 21:20
- Anonymní
- 1
Laskavy odstav
- 6.5.26 22:44
- Michelle_M
- 3
Brno Montessori školka Sluníčko...
- 6.5.26 21:10
- Kkoblizek0
- 1
Svatební web, názor
- 6.5.26 21:19
- soukupova.tereza
- 9
Opakované otázky - jak reagujete?
- 6.5.26 22:21
- Klmarik
- 9
Negativni tt a duchové 13 a 14 dpo
- 6.5.26 19:23
- Monousek8
- 1
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 6.5.26 23:34
- 884135
- 29
Nové příspěvky
Den matek a tchýně
- Anonymní
- 1
Milenky sem nová diskuze
- Lorre
- 103082
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 6.5.26 23:48
- Jazmine
- 74
IVF - ET/KET 2026
- 6.5.26 23:41
- muminek5
- 4348
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 6.5.26 23:34
- 884135
- 29
Budoucí samoživitelka