Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
25.10.11 15:44

Holky a to necháváte dělat ty kalendáře přes internet? Jako že nahrajete fotky? Na kolik to tak vyjde?

Veru, užij si dovolenou a mamince přeji, ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.10.11 18:32

Ahojky holky .-) .-)¨
Jen tak letmo - pupínků je mi líto, Verunce krásnou dovču, zdravá láhev vypadá dobře - my pijeme z Kubíka .-) :-) :-)
A fotkách taky přemýšlím :-) ve školce se fotí 2.11, tak tam možná skoščím a byl bny stolní kalendář a 4 fotky asi za 250

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.10.11 18:40

Můj dnešní výtvor na zakázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.10.11 19:11

Jinak holky u nás peklo- ségra odchází od manžela, jsem z toho hotová!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.10.11 19:21

Kristý, moje ségra odešla od manžela před 4 rokama a já to probulela, jak kdybych odešla já. :oops: Bylo mi to hrozně líto. Hodně dlouho se z toho vzpamatovávala a myslím si, že ještě dlouho ho milovala. :-(

Holky, byli jsme na kontrole s Kubou, tak ještě potřebuje vykašlat všechny ty hleny, tak mi poradila olejový zábal, aby do sebe nemusel ládovat léky. Dám vám potom vědět, jestli to pomohlo, třeba to taky někdy využijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 21:44
barah píše:
Holky a to necháváte dělat ty kalendáře přes internet? Jako že nahrajete fotky? Na kolik to tak vyjde?Veru, užij si dovolenou a mamince přeji, ať vše dobře dopadne.

BARU - já ty kalendáře nechávala loni dělat přes jednu paní na MMB, poslala jsem jí fotky a pod ne jsem napsala k jakýmu měsíci je chci přiřadit..a nebyly drahý mám pocit že mě jeden vyšel na 200,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.10.11 21:45
sarynama píše:
barah píše:
Holky a to necháváte dělat ty kalendáře přes internet? Jako že nahrajete fotky? Na kolik to tak vyjde?Veru, užij si dovolenou a mamince přeji, ať vše dobře dopadne.
BARU - já ty kalendáře nechávala loni dělat přes jednu paní na MMB, poslala jsem jí fotky a pod ne jsem napsala k jakýmu měsíci je chci přiřadit..a nebyly drahý mám pocit že mě jeden vyšel na 200,– :palec:

tak to je krásná cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 21:46

Kristý to je mi líto, že odchází od manžela, moje švagrová odešla ze dne na den od manželova bráchy před rokem a půl a byl to pro celou rodinu děsnej šokk, ještě ted to pořádně nechápeme, mají postiženou dceru tak taky možná to byl i jeden z důvodů :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 21:47
Kristyna+Daník píše:
sarynama píše:
barah píše:
BARU - já ty kalendáře nechávala loni dělat přes jednu paní na MMB, poslala jsem jí fotky a pod ne jsem napsala k jakýmu měsíci je chci přiřadit..a nebyly drahý mám pocit že mě jeden vyšel na 200,– :palec:
tak to je krásná cena

A byly opravdu moc pěkný, musím pokoukat jestli to nemám někde uložený a nechám je udělat znovu a jeden si nechám pro sebe :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.10.11 21:48

tady je to prakticky taky tak… v pondělí mi to sdělila, že se ve čtvrtek chce přestěhovat a konec… uffffffffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 22:04
Kristyna+Daník píše:
tady je to prakticky taky tak… v pondělí mi to sdělila, že se ve čtvrtek chce přestěhovat a konec… uffffffffff

Ted to musí být pro celou rodinu děsná rána, a co důvod??? Řekla náký,nebo někoho má?? A měli problémy?? My jsme vůbec o žádných problémech nevěděli a švára byl z toho teda dost zdrcenej ale kluk zustal s nim a ona má u sebe holcicku (ta je postižená) - my to nechápeme do ted, kdyby se aspon hádali nebo měli náky rozepre ale proste duvod byl že celých 18let co s ním byla nebyla štastná a hotovo :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 22:05

Našla jsem presne ten kalendář co jsem nechávala dělat a je to i od stejný paní, tady je odkaz
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 22:06

Ta paní tam má i víc druhů a velikostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.10.11 22:31
sarynama píše:
Kristyna+Daník píše:
Ted to musí být pro celou rodinu děsná rána, a co důvod??? Řekla náký,nebo někoho má?? A měli problémy?? My jsme vůbec o žádných problémech nevěděli a švára byl z toho teda dost zdrcenej ale kluk zustal s nim a ona má u sebe holcicku (ta je postižená) - my to nechápeme do ted, kdyby se aspon hádali nebo měli náky rozepre ale proste duvod byl že celých 18let co s ním byla nebyla štastná a hotovo :roll: :roll:

Mamka je z toho hotová!!! Jirka je z vesnice je o 13 let strší, jako rodina nic nepodnikají, nikam spolu nejdou a séfra říkala, že spolu ani nekomunikujou… Má jí jen jako služku co se strá, ani holkám se moc nevěnuje - to nedělal nikdy…Ségra si někoho našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 22:35

Tak třeba bude ségra štastnejší, koukej na to z té lepší stránky, sice je mi líto švagra, ale na druhou stranu jak píšeš, když nikam nechodili a prostě jen vedle sebe přežívali, je to možná lepší......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny