Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.11.11 09:10

** Kristyna+Daník**

chtěla jsem se jen zeptat jak to vypadá s tou dedrou,máš nějaké objednávky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.11 09:13

Ahojky
Zlatko tak ty už máš předvánoční úklid,pane jo :palec:
než se k němu já dostanu tak to zas bude prosinec :mrgreen:
Dnes nám tu zavřeli na 14 dní železniční přejezd.Abych z Gabčou mohla do školy zajedu si pomalu o 3km více,musím to celé objíždět po okolních vesnicích :cert: hrůza
barah je to ale trápení s těmi dětmi.Pořád něco,vid?
mě Nikolka taky pořád rýmuje nebo kašle.Gábinka je odolná,na tu jen tak něco nevleze ale když už tak to stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.11.11 15:20

Jj, pořád něco, ale není to nic hrozného, poslechově tam nic nemá, tak si hold Maruška pár dní zazlobí doma a bude zase zdravá. :mrgreen:
A Kubovi olejové zábaly pomohly. :dance: Mamka říkala, že i nám je dělávala. Pak jsem vyčetla na kašel mrkvovou šťávu s medem zahřívat, nevařit a je z toho taková šťáva a ta se 3× denně dává po lžičce, taky jsme koupili vincentku, pití a to tu inhalujeme. :-)
Máte taky nějaké babské rady? Asi se budu uchylovat tím směrem, než abychom pořád brali nějaký mucosolvan a tak.
Jinak jsem ráda, že to zvládáme v tak „lehkých“ nemocech. Kamarádka má 10ti měsíční dceru a už má podruhé laringitidu. :-( My to nikdy nezažilu, ale z vyprávění, kdo to zažil, to není žádná sranda. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.11 19:13
barah píše:
Jj, pořád něco, ale není to nic hrozného, poslechově tam nic nemá, tak si hold Maruška pár dní zazlobí doma a bude zase zdravá. :mrgreen:
A Kubovi olejové zábaly pomohly. :dance: Mamka říkala, že i nám je dělávala. Pak jsem vyčetla na kašel mrkvovou šťávu s medem zahřívat, nevařit a je z toho taková šťáva a ta se 3× denně dává po lžičce, taky jsme koupili vincentku, pití a to tu inhalujeme. :-)
Máte taky nějaké babské rady? Asi se budu uchylovat tím směrem, než abychom pořád brali nějaký mucosolvan a tak.
Jinak jsem ráda, že to zvládáme v tak „lehkých“ nemocech. Kamarádka má 10ti měsíční dceru a už má podruhé laringitidu. :-( My to nikdy nezažilu, ale z vyprávění, kdo to zažil, to není žádná sranda. :cry:

no tak to je fajn že poslechově je čistá,já už vyzkoušela na Nikolku všelico,olejové zábaly na sobě nenechá.A mrkev do ní nedostanu i kdyby byla s kopou medu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.11.11 19:29

Já tedy tu mrkvovou šťávu s medem na Kubu nezkoušela, to jsem si přečetla až teď, ale jemu jsem dávala odšťavněnou mrkev a k tomu kus odšťavněného jablka a to mi pije krásně, ještě dr říkala, ať po lžičkách pije kuřecí vývar, tak to si tedy do pusy nedal vůbec. :-x
Kuba si naštěstí ty zábaly užíval a krásně se usmíval, když jsme ho balili, ale vždy tak kolem 3hod jsem mu to musela sundat, protože ho to už budilo, takže byl celkem řev, než jsem ho znovu zabalila. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.11.11 23:05

Zlatuš - ještě nikdo - nějak se bojí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.11.11 07:53

Ahojky holky, přeji všem hezký den. :mavam:
Tak Kuba zase začíná mít rýmu, tak půjdeme do zdravé výživy koupit nějakou vonnou silici, ať se oboum dobře dýchá, snad to pomůže.
Jinak mě nic nebaví. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.11 08:06

Ahojky,také přeji všem pěkné ranko i když trochu pochmurné.
Tak od změny času mi MArkétka vstává už v půl 7

A jak vzali vaše děti změnu času¨?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.11.11 10:11
Zlata Kindlova píše:
Ahojky,také přeji všem pěkné ranko i když trochu pochmurné.
Tak od změny času mi MArkétka vstává už v půl 7A jak vzali vaše děti změnu času¨?????

U nás to proběhlo tak, že Kuba šel spát ještě před obědem a jinak všechno při starém. Stále vstáváme kolem 6hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
2.11.11 11:55

u nás teda změna času v pohodě a doufám, že to tak i zůstane :-))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.11.11 14:18

Ahoj holky, tak u nás změna času dobrý :lol: :lol: Lucinka mi od neděle vstává až v půl desátý, což je šílený když musím vstávat v sedum s Davídkem, ještě že má manžel odpolední…má to na ní úplně opačný vliv 8-o 8-o zato v pondělí už mi přes den nespala, včera si chrupla na hodinu a půl a ted už je v postýlce od jedný a pořád nespí......asi jí budu muset ráno budit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.11 11:00

Ahoj holky,tak jaké máte plány na dnešek?
Mi byli včera u tchána na oslavě měl narozeniny.
A dnes má moje babička narozeniny ale ta to slaví až v neděli.Ale to jsme chtěli jít na ofroudy :nevim: snad to nějak skloubíme.
Gábinka má v sobotu první noční závody.Jen doufám že se nebude bát.
Ráno stojím s Gabčou před školou a chlapeček co vedle ní sedí tak strašně kašlal.Hned mě to naštvalo,jak ho může máma pustit do školy s takovým kašlem :cert: .Člověk se může přetrhnout aby měl děti zdraví a pak se najde někdo kdo klidně nemocné děti pouští do kolektivu aby ostatní nakazili :cert:
Nikolce změna času nevadila,i bez tak se jí do spaní večer moc nechce a ráno vstává v půl sedmé někdy i dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.11.11 08:40

Ahojky holky!
Veru, já taky nadávám, když jsou děti ve školce a kašlou a rýmujou, ale mamka mi otevřela oči. Řekla, že až budu chodit do práce, tak mi taky nic jiného nezbyde, než dávat děti do školky, školy, když nebudou mít teplotu. :-( A je to asi pravda, bohužel, v dnešní době je člověk rád, když má práci. A když nemáš hlídání, tak nic jiného nezbyde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.11.11 08:55

Ahoj, přesně jak píšeš Baru, je to buhužel pravda… vím to z vlastní zkušenosti, když chodil Davídek do školky, tak pokud měl rýmu a jen trochu kašel, tak do školky šel, nemohla jsem si dovolit ho nechávat třeba dvakrát v měsíci doma, to by mě z práce vyhodili a ještě jsem byla ráda že mi umožnili jezdit na sedmou, potom když jsem byla těhotná a nebo už byla Lucinka, tak jsem ho vždy nechala doma......ale pokud chodíš do práce a nemáš babičky v důchodu je to fakt těžké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.11.11 08:58

Jinak se musím pochlubit, za toho ježka dostal Davídek 2 body do celoroční soutěže co mají ve škole, vždy se dostává jen jeden :mrgreen: :mrgreen: Mají takovou soutěž o Strážský peníz a na konci roku mají jarmark a za získané body - penízky si mohou nakoupit různé věci ani teda nevím co tam mají, ale aspon má motivaci :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny