Výpověď

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35536
20.1.23 14:59
@Anonymní píše:
@JancaS84 Úplně blízko to nemám. Ale vedení tam skoro není. Když jsem s nimi naposledy mluvila, tak na mě akorát řvali, že mám velký problém. Podle podacího lístku si tu dohodu vyzvedli z pošty až dnes.

Tak bych ji tu dnešní vypoved poslala zpět s tím, že platí původní dohoda. Samozřejmě si udělej kopii kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 15:02

@JancaS84 Říkám si, že nemůže rušit pracovní poměr k 17.1 když dohoda z 2.1 je podepsána. Takže ten poměr už netrval. Ale nejsem právník samozřejmě.
Jsem z toho nešťastná.

• Citovat
  • Upravit
Tala20
20.1.23 16:29
@Anonymní píše:
Tak dnes mi přišlo okamžité zrušení pracovního poměru za hrubé porušení. Ale dohodu z 2.1 mám podepsanou od nich i od sebe. Co teď s tím?

Platí původní dohoda podepsaná oběma stranami. Nové lejstro nemá žádné právní účinky. Doručeno zaměstnavateli bylo již dříve fikcí.

§ 337 odst. 3 zákoníku práce: „Jestliže zaměstnavatel odmítne převzít písemnost, neposkytne součinnost nebo jinak znemožní doručení písemnosti v místě sídla nebo v místě podnikání zaměstnavatele, považuje se písemnost za doručenou dnem, kdy k takové skutečnosti došlo.“

Mohlo by se to projevit jedině na tom lejstru, které dostaneš od zaměstnavatele při ukonční pracovního poměru. Pokud tam uvedou „hrubé porušení“, pak jim to hodíš na hlavu a vyzveš je k vystavení „zápočtového listu“ který bude obsahovat pravdivé údaje.

Prakticky by to mělo význam jen pokud bys žádala o podporu v nezaměstnanosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.23 19:10

@Tala20
Děkuji. Já uz od 3.1 pracuji jinde. Takže doufám, že tam žádné hrubé porušení nebude. Ale i kdyby tak to tedy musí přepsat jestli chápu správně.
Koukala jsem, že dnes teprve si ten dopis zaměstnavatel převzal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.23 16:53

Tak mám na poště nejspíš zapoctak. A zase mám úplně nervy, co tam bude napsáno

• Citovat
  • Upravit
35536
30.1.23 22:06
@Anonymní píše:
Tak mám na poště nejspíš zapoctak. A zase mám úplně nervy, co tam bude napsáno

Dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.23 15:06

@JancaS84
Naštěstí dobrý. Se mi ulevilo. Že by mi proplatili zbytek dovolený jsem ani nečekala. To těšit nebudu. Jsem ráda, že už to mám vyřešený

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat