Výpověď

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.23 15:40

Zaměstnavateli jsem samozřejmě volala a vše mu řekla. Nebyl příjemný. Naopak. Ale spíš jsem nepochopila, proč posílá vytýkací dopis aniž by si ověřil, že ten dopis na té poště už týden je. Jen nevím, jestli z toho nemůže být nějaký problem.

• Citovat
  • Upravit
101524
18.1.23 15:42

Jelikož jsi neodpovedela na muj dotaz, tak ti nikdo nemuze rict, zda z toho muze byt problem. Plus tedy pro 100% odpoved by to idelalne chtelo i zneni te dohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 15:46

@j.a.n.i1
Dohoda o ukončení pracovního poměru. Zaměstnavatel mi ji poslal podepsanou toho 10

• Citovat
  • Upravit
101524
18.1.23 15:49
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1
Dohoda o ukončení pracovního poměru. Zaměstnavatel mi ji poslal podepsanou toho píše: Více

Pak ty nemas co řešit, ty mas v ruce (tedy doufam ze sis jednu nechala) oboustranně podepsany dokument, ze pp skoncil k uvedemu datu.
A on nejspis sili, neb nema nic v ruce, tak si dela pudu na situaci, kdyby ses chtela cukat a tu dohodu zaprit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 15:53

@j.a.n.i1
Ano. Samozřejmě. Mám podepsanou u sebe.
Já jsem se lekla toho vytýkacího dopisu, že jsem v tom případě pořád zaměstnaná a nechodím do práce. Ale už pracuji jinde

• Citovat
  • Upravit
Tala20
18.1.23 15:58
@Anonymní píše:
Dnes mi přišel vytýkací dopis s tím, že jsem tu dohodu neposlala. Mám podací lístek. A dle čísla zásilky leží už týden nevyzvednuta na poště.

Tvá zásilka je považována za doručenou od okamžiku kdy zaměstnavatel měl možnost seznámit se s jejím obsahem.
Což bylo následující den po tom co dostal do dopisní schránky upozornění o zásilce která je uložena na poště.

Příspěvek upraven 18.01.23 v 16:04

• Citovat
  • Upravit
64977
18.1.23 15:59
@Tala20 píše:
Co tady šílíš?
Výpověď Ti byla doručena. Zaměstnanec nemá povinnost ani podepisovat, ani posílat zpět.

tak pokud je to dohoda, tak ji asi podepsat musí, ne. Nebo může zaměstnavatel jen tak sesmolit dohodu a bez podpisu zaměstnance na ní trvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 15:59

@Tala20
Byla to dohoda. Ne výpověď

• Citovat
  • Upravit
Tala20
18.1.23 16:07
@vokishka píše: tak pokud je to dohoda, tak ji asi podepsat musí, ne.
@Anonymní píše: Byla to dohoda. Ne výpověď

Zmýlil jsem se, protože dotaz je pod nadpisem Výpověď.
Děkuji z upozornění. Už je to opraveno.

Příspěvek upraven 18.01.23 v 16:12

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.23 16:09

@Tala20
Oni mi ji podepsali a poslali. Tudíž já mám doma podepsanou od obou stran.
Oni ji nemají

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
18.1.23 17:55

Oskenovala bych svůj originál, oskenovala podaci lístek a poslala bývalému zamestnavateli. Neboj, ty jsi Ok:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.23 18:04

@Tuhy_LU Děkuju. Celý den jsem z toho špatná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.23 14:30

Tak dnes mi přišlo okamžité zrušení pracovního poměru za hrubé porušení. Ale dohodu z 2.1 mám podepsanou od nich i od sebe. Co teď s tím?

• Citovat
  • Upravit
35562
20.1.23 14:39
@Anonymní píše:
Tak dnes mi přišlo okamžité zrušení pracovního poměru za hrubé porušení. Ale dohodu z 2.1 mám podepsanou od nich i od sebe. Co teď s tím?

A máš to do té prace daleko aby jsi se tam zajela osobně domluvit?
Měla by platit za dohoda, má starší datum a je podepsána z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 14:53

@JancaS84 Úplně blízko to nemám. Ale vedení tam skoro není. Když jsem s nimi naposledy mluvila, tak na mě akorát řvali, že mám velký problém. Podle podacího lístku si tu dohodu vyzvedli z pošty až dnes.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat