Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
4.11.11 09:04

Tady už jsou dolepený i šípky…ale je to focený večer, tak to není tak moc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 13:16

Ahoj holky,jaké máte plány na víkend?
Vím že někdy mámy nemají na vybranou a to dítě do školy,školky musí dát i nemocné ale ten chlapeček tak chrchlal že se div nepoblinkal,což si myslím že doma měl zůstat.Stejně jim druhý den učitelka volala at si pro chlapečka přijedou.
Jinak dnes mi přišla pro Gábinku ta koloběžka k Vánocům.Jen musím čekat do večera až Gabča usne a z manželem se na to vrhneme.Už se těším až ji smontuje :mrgreen:
Užijte si nastávající víkend :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.11.11 20:18

Ahojky holky.Dlouho jsem tu nebyla :roll: měla jsem hoňky ohledně stěhování.Bude to jen asi o čtyři ulice dál,ale to nejhorší nás teprve čeká :cry: všechno přestěhovat :zed: Teď se mačkáme ve 2+1 ale za týden už budem ve 3+1 :dance: Ondra bude konečně sám ve svém pokojíčku a my budeme mít samostatnou ložnici.
Jinak Domča už konečně leze :dance: začal před týdnem a zatím si ještě není moc jistý :lol: kažkou chvilku sebou někde plácne a zase začne válet sudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.11.11 22:06

Tak to je šikula. :potlesk:
Teď jsi mi připoměla, že jsem se vás chtěla zeptat, jak to budete dělat, nebo už děláte, až děti dorostou, tak jestli budou mít společný pokoj, nebo každý zvlášť? Kdybychom měli dvě holky (nebo kluky), tak bychom je nechali zřejmě u sebe, ale takto váháme a uvažujeme, až dorostou do puberty, že Kuba půjde místo nás do pokoje, co máme ložnici a Maruška zůstane v pokoji, je větší a holky prý v pokoji tráví víc času, tak se jim hodí víc místa, i kvůli šminkám a tak :mrgreen: a my staří rodiče bychom se napakovali do obýváku a pořídili si postel ve skříni, ať nezabírá místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.11.11 23:12
barah píše:
Tak to je šikula. :potlesk:
Teď jsi mi připoměla, že jsem se vás chtěla zeptat, jak to budete dělat, nebo už děláte, až děti dorostou, tak jestli budou mít společný pokoj, nebo každý zvlášť? Kdybychom měli dvě holky (nebo kluky), tak bychom je nechali zřejmě u sebe, ale takto váháme a uvažujeme, až dorostou do puberty, že Kuba půjde místo nás do pokoje, co máme ložnici a Maruška zůstane v pokoji, je větší a holky prý v pokoji tráví víc času, tak se jim hodí víc místa, i kvůli šminkám a tak :mrgreen: a my staří rodiče bychom se napakovali do obýváku a pořídili si postel ve skříni, ať nezabírá místo.

Ahoj,
Baru přesně to řešíme ted my. Děti jsou od sebe 5let, což je dost tak uvažujeme že Davídek zůstane v pokoji a Lucince by jsme udělali pokojík z nasí ložnice a my by jsme spali na sedačce máme rozkládací, ale zase řešim kam dát věci, museli by jsme vyřešit i skříně je to hrozný co??? Ale neumím si představit že bych za rok dala dvouletou k sedmiletýmu :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.11.11 08:11

Ahojky.Kluci se budou potom o pokojíček dělit.Když jsem bala malá,tak jsem byla v pokojíčku s bráchou.Bylo mezi námi jen 14 měsíců a tak jsme si hodně hráli společně.
Dneska jedem do Aska a kupujem sedačku do obýváku :dance: je do písmene U a tak už nebudem potřebovat křesla.Už aby bylo to stěhování za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.11 14:44

Ahojky holky Tak to dopadlo přesně tak jak jsem si myslela,šli jsme s Míšou uspat Markétku a oni tam usnuly oba dva.Tak mám aspoň na chvilku klid od obou :lol: :lol:
Markétka zatím je u nás v ložnici,ale budeme ji dělat pokojíček na půdě,takže bude mít půdní pokoj a to jsem vždycky chtěla já.A až bude to druhé tak mu nebo jí uděláme také na půdě,máme velkou půdu tak je to v pohodě......

A co jste dělali celý výkend???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.11 14:45

jo a ještě jsem se vás chtěla zeptat jak odnaučujete své děti na to aby přes den nenosily plýnky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.11.11 21:32

Ahojky holky. Zlatuš - tak takový recept by se taky hodil u nás bezlepnkování neprochází… můžeme být totálně pročůraní a lebedíme si :-)

jinak jsem rozjela šití ve větším :-) mám stránku na Fb .-) a Zuzka už má u mě objednávku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.11.11 21:33

třírohá čepka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.11.11 21:33

A můj dnešní výtvor .-) cestovní silnice s garážema :-) paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.11.11 22:12

Moc hezký, Kristý. :potlesk:
Jinak na odplenkování mám jednu radu, trpělovist. A to hodně. :lol: Aspoň Maruška jí u nás zkoušela hooodně dlouho. A Kuba má z nočníku takovou zábavu jen zatím, sedne si na něho, když tam vidí Marušku a pak jde pryč. V létě do něho ale už i kakal, to byl ale bez plenky a já viděla, že tlačí. :mrgreen: Ale nespěchám na něho, já jsem hrozný nervák a tak se na to musím psychicky připravit. :lol: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.11.11 09:16

Ahoj holky, tak mi víkend začali docela dobře, měkli jsme Halloween, tak jsme si to užili ale jak jsme dorazili domů začal Davídka bolet zub a trvalo to celý víkend.....ted jsme akorát přijeli od zubaře tak mu zoubek vyvrtala a dala mu do toho neco a v pondělí tam musíme znova že mu to vyndá…No hrůza ted tu buléí že to tam nechce že mu je z toho špatně :nevim: :nevim: :nevim: ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.11.11 09:18

Jinak na nočník taky nechvátáme.....malá si na nej klidne sedne ale musí být oblečená jak jí sleču aby se vyčůrala dostane děsnej záchvat a řve jak blázen :lol: :lol: Ale Davídek na něj taky moc nechtěl začal rovnou na prkýnko na záchod tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.11.11 11:47

Ahojky holky!
Tak jsme si dnes odseděli hodinu v čekárně na alergologii, Maruška vyfasovala inhalátor, aby neměla pořád nějaký kašel, že to už vypadá na začínající astma. Pak jsme jeli rovnou za naší dr, protože Kuba opět kašle. :-( Takže vyfasoval pro změnu taky inhalátor, ale s jinou látkou, že má zúžené průdušky a nemůže to pořádně vykašlat. :roll: :-( Takže super, co jsme jim to dali za zasr… geny. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny