Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3981
22.11.11 22:40

Se to nějak otočilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.11.11 22:59

jedna čertí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
23.11.11 08:28

AHOJ HOLKY,
Týnko: ta je krásná, jsi šikovná :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
23.11.11 09:10

Tesy, Veru, ty jsi tak šikovná, to je moc krásný. :potlesk:
Kristý, čepička moc krásná, už jsem na ní koukala na fb a na kolik tak vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
23.11.11 09:14

Barah děkuju
Tak Vendulka domalovala :roll: Jsem jí šla tisknout omalovánky a ona se zatím napila vodovek :roll: Tak skončila :lol: 3Šly jsme se umýt. No, ale omalovánek vybarvila hodně a pak trhala a lepila kousky papíru. Hrozně jí to baví a já nevím, kam dřív skočit. Teď si to užívá ve velkém, jak je Vojtík u babičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
23.11.11 10:36

Tak to se, Veru, máte, že už takhle můžete hezky pracovat. To Kuba má největší zábavu lést po výškách a s pastelkama dělá jen to, že je háže kolem sebe. :roll: Ale už ho začánají bavit knížky, vydrží se chvíli dívat na obrázky, co mu ukazuju, což je úspěch. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
23.11.11 11:17

Baru - vyjde na 105 Kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
23.11.11 11:24
Kristyna+Daník píše:
Baru - vyjde na 105 Kč :-)

A udělala bys mi takovou prpo Marušku? Budu tu až v neděli, tak bych ti poslala nějaké rozměry, co potřebuješ. Napiš a jinak to ber jako závaznou objednávku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
23.11.11 11:33

Baru :-) Udělám a moc ráda :-) :-) :-) jestli nechceš i něco pro Kubíčka .-) Dám Ti slevu :-) :-)
A potřebuju akorát obvod hlavy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
23.11.11 12:58

Tak já za chvilku razím do práce. Musím to tu nachystat pro manžela, ať to večer s Vendulkou zvládnou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
25.11.11 12:22

Ale teda holky, vy tu účast flákáte :cert: :lol: Kdepak se touláte? Zrovna když mi malá spí a Vojtík je u rodičů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.11.11 13:21

AHOJ, DNESKAJSEM BYLA S lUCINKOU NA OČNÍM, VČERA SPADLA NA ROH STOLU V OBYVÁKU A MÁ POŘÁDNÝHO MONOKLA :( CHUDÁK, JENŽE ONA NEUMÍ POŘÁDNĚ CHODIT A CHCE UTÍKAT, TAK ZAKOPLA A UŽ TO BYLO, DNESKA TO MĚLA NATEKLÝ TAK JSEM TAM S NÍ ZAJELA ALE MÁ OČÍČKO V POŘÁDKU TAK SE MI ULEVILO.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
25.11.11 13:29

Sary: tak super, že je to jen nateklé a nic víc. Ale muselo to být hrozné 8o Fuj, takové zranění nemám ráda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.11.11 13:51

No já byla na rodičáku, a děti hlídala mamina, tak jsem jí vyprovodila a šla jsem pro hrnky od kafe a malá už běžela z pokoje do obýváku (máto jo naproti jen přes chodbu) a nák zakopla a už to bylo, vypadalo to hnusně hned to měla nateklý......dneska už se jí to zbarvilo a dětská mě raději poslala na oční jestli nemá poraněnou bulvu atd.. tak jsem ráda že to dopadlo tak jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.11 15:10

Ahoj holky :mavam:
Tak jak se máte,copak budete dělat o víkendu?
sarynama tak hlavně že to dobře dopadlo?já mám vždycky hrůzu s takových pádů,nás se zatím naštěstí vyhýbají.co Davídek ve škole,jak mu to jde?
taky to asi risknu a ten kobereček na malování objednám.
Kristý tedy ty jsi šikulka,čepka je super :palec:
u nás vše při starém manžela mám pořád doma,ještě aspon na týden,Nikča pořád rýmuje.Gábinka je zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny