Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak jsem přišla s Vojtíkem z očkování a dokonce i relativně spolupracoval a moc neječel. Vendulka povozila všechny panenky ve dvou kočárkách
a nechtěla domů
No, ale ptala jsem se dr, jestli je v jejím věku normální, že při malování, zdobení cukroví a hledání hrášku v jídle, je normální, že to vše dělá s max. 5 cm. Prostě všechno dělá nosem. Na dálku vidí hodně, ale na blízku je to fakt super
No, a tak máme žádanku k oční. Se moc těším, jak naše torpédo bude spolupracovat s oční ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.
Já nějako nestíhám.Pendluji mezi domovem,školou,nákupy a doktory.
Verů to mi dělá Nikolka taky jak maluje nebo dělá nějakou titěrnou práci tak má nos u toho.Kdyby mohla tak čmárá nosem.Ale doktorka mi řekla že to dělá spousty dětí a nic to není.
Ale mě se to nezdá,Gabča to nikdy nedělala a ted když píšeš že Vás s tím poslali na oční
asi se na to zeptám znovu.
Ráno jsem jela s Nikčou k doktorce a jak jsem zvyklá nedávat jí plenku tak jí zapomněla dát a zjistila jsem to až když jsme se vrátili domů.
Jinak to vypadá že už je zdravá,jen máme dobrat léky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak mi mamka psala, že ty „deky“ na malování, jak jste o nich psaly, mají teď v Hypernově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Holky, tak mi mamka psala, že ty „deky“ na malování, jak jste o nich psaly, mají teď v Hypernově.
škoda mi tu hypernovu nemáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, dneska jsem byla na preventivní prohlídce v 18ti měsích s Lucinkou a váží 9840g a měří 81cm, oproti Davídkovi je drobeček ale baští daleko víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky - s těma hovňasema v postýlce to máme taky za sebou
Danék si takhle sundal látkovku, vyhodil z postýlky a v klidu - u nás teda s brekem si tam hovínkoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje další tvoření, škoda že není víc času a ještě musím pro Daníka něco spíchnout od ježíška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno
Kristý krásné věcičky ![]()
Já byla včera s Nikolkou na pohotovosti protože se spálila
Řekli nám že je to jen povrchové ale i tak je to ošklivé.Mě to tak mrzí a ted si to vyčítám že jsem jí neuhlídala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
Kristý krásné věcičky
Já byla včera s Nikolkou na pohotovosti protože se spálilaŘekli nám že je to jen povrchové ale i tak je to ošklivé.Mě to tak mrzí a ted si to vyčítám že jsem jí neuhlídala
![]()
Ahojky,ježiši a co se stalo????O co se spálila…
chudinka to musí bolet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:VeronikaJanou píše:Ahojky,ježiši a co se stalo????O co se spálila…
Dobré ráno
Kristý krásné věcičky
Já byla včera s Nikolkou na pohotovosti protože se spálilaŘekli nám že je to jen povrchové ale i tak je to ošklivé.Mě to tak mrzí a ted si to vyčítám že jsem jí neuhlídala
![]()
chudinka to musí bolet
opřela se ručičkou o kamna.Kdyby mi to Gábinka neřekla že se spálila tak já to ani nevím,vůbec neplakala a hrála si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:Zlata Kindlova píše:opřela se ručičkou o kamna.Kdyby mi to Gábinka neřekla že se spálila tak já to ani nevím,vůbec neplakala a hrála si.VeronikaJanou píše:Ahojky,ježiši a co se stalo????O co se spálila…
Dobré ráno
Kristý krásné věcičky
![]()
chudinka to musí bolet
Tak to bylo asi z toho šoku..ale pak když ji to šlo k sobě tak to asi bolelo…a má to hodně??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:Zlata Kindlova píše:opřela se ručičkou o kamna.Kdyby mi to Gábinka neřekla že se spálila tak já to ani nevím,vůbec neplakala a hrála si.VeronikaJanou píše:Ahojky,ježiši a co se stalo????O co se spálila…
Dobré ráno
Kristý krásné věcičky
![]()
chudinka to musí bolet
Tak to bylo asi z toho šoku..ale pak když ji to šlo k sobě tak to asi bolelo…a má to hodně??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:VeronikaJanou píše:Tak to bylo asi z toho šoku..ale pak když ji to šlo k sobě tak to asi bolelo…a má to hodně??Zlata Kindlova píše:opřela se ručičkou o kamna.Kdyby mi to Gábinka neřekla že se spálila tak já to ani nevím,vůbec neplakala a hrála si.VeronikaJanou píše:Ahojky,ježiši a co se stalo????O co se spálila…
Dobré ráno
Kristý krásné věcičky
![]()
chudinka to musí bolet
nemá ani puchýř,spíš takový škvarek.Plakala jen když jsem jí to strčila pod studenou vodu.Jinak vůbec jen chodí a pořád mi to ukazuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Veru: to se občas stane. Hlavně si to nevyčítej. Nemůžeš mít oči všude. Nikolku to asi bolelo, ale děti rychle zapomínají. Tak přeju, ať to má brzy v pořádku, nestrhne si žádný puchýřek a rychle se to hojí. Myslím, že horší je to snad pro ty rodiče ![]()
Já teď trochu lítám. 4 krát za den tramvají, dvakrtá do centra
Ale děti jsou stále nadšené ze stromečků. Už mají všeude doma výzdobu, a tak Vojtík pořád povídá o tom, že je už štědrý den ![]()
Týnko: nádhera
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, Kuba se nám taky spálil. Ale za to můžu já, on sám se nespálil, ale já smažila a on byl za mnou a cáklo to mě na ruku a jemu pod pusinku, myslela jsem si, že se zblázním, jak to vypadalo ošklivě. Hned jsme mazali do lékárny a koupila jsem hemagel a ani ne do týdne to bylo pryč.
Jinak dnes máme besídku a já mám něco s okem. Nebolí mě, jen ho mám červené jak rak.
A jako naschvál tam je dr až od 11hod, to tedy nevím, jak to budu stíhat.
Musím tam zavolat, jestli by mě nevzala přednostě, protože tam je jinak milion lidí, proto tam chodím jen v nejnutnějších případech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Nejlepší sexuální zážitek
- 5.5.26 19:53
- Pučálkovic.Amina
- 2
Proč nám každý rok zbývá 0,5 h dovolené?
- 5.5.26 19:23
- JPMB
- 1
Razantní advokát v Praze
- 5.5.26 19:04
- Anonymní
- 1
Mastitida a piercing v bradavce
- 5.5.26 18:56
- zanzi775
- 1
Pohlavi kluk ci holka
- 5.5.26 19:15
- Dahlia0409
- 4
Otec a zájem o dítě
- 5.5.26 19:54
- Pet852
- 11
Pětiletý syn si nenechá opravit kazy, je...
- 5.5.26 19:43
- Ketris
- 13
Pocit na zvracení, když mluvím souvisle...
- 5.5.26 17:44
- Silverine247
- 3
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 5.5.26 19:49
- Monchichik
- 85
Nutrilon 2 pro 10týdenní miminko – máte...
- 5.5.26 19:14
- ka2ka
- 34
Nové příspěvky
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 5.5.26 20:00
- petulka23
- 86
Nejlepší sexuální zážitek
- 5.5.26 20:00
- tess50
- 3
Kornelije - šetření 2020
- 5.5.26 19:59
- Havlova
- 112882
Vtipné hlášky našich dětí
- 5.5.26 19:59
- aiera
- 24248
Možné těhotenství - příznaky
- 5.5.26 19:57
- Anonymní
- 1
Otec a zájem o dítě
- 5.5.26 19:56
- mado
- 12
Doplatek alimentů - voják
- 5.5.26 19:56
- ondrej190
- 526
Rodina Plešatí znovu na YouTube
- 5.5.26 19:55
- Stelinka 223
- 23
Pětiletý syn si nenechá opravit kazy, je...
- 5.5.26 19:43
- Ketris
- 13