Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3981
8.12.11 14:01

Tak jsem přišla s Vojtíkem z očkování a dokonce i relativně spolupracoval a moc neječel. Vendulka povozila všechny panenky ve dvou kočárkách :D a nechtěla domů :oops: No, ale ptala jsem se dr, jestli je v jejím věku normální, že při malování, zdobení cukroví a hledání hrášku v jídle, je normální, že to vše dělá s max. 5 cm. Prostě všechno dělá nosem. Na dálku vidí hodně, ale na blízku je to fakt super :zed: No, a tak máme žádanku k oční. Se moc těším, jak naše torpédo bude spolupracovat s oční :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.11 14:13

Ahoj holky.
Já nějako nestíhám.Pendluji mezi domovem,školou,nákupy a doktory.

Verů to mi dělá Nikolka taky jak maluje nebo dělá nějakou titěrnou práci tak má nos u toho.Kdyby mohla tak čmárá nosem.Ale doktorka mi řekla že to dělá spousty dětí a nic to není. :nevim: Ale mě se to nezdá,Gabča to nikdy nedělala a ted když píšeš že Vás s tím poslali na oční :think: asi se na to zeptám znovu.
Ráno jsem jela s Nikčou k doktorce a jak jsem zvyklá nedávat jí plenku tak jí zapomněla dát a zjistila jsem to až když jsme se vrátili domů.
Jinak to vypadá že už je zdravá,jen máme dobrat léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.12.11 15:48

Holky, tak mi mamka psala, že ty „deky“ na malování, jak jste o nich psaly, mají teď v Hypernově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.11 16:50
barah píše:
Holky, tak mi mamka psala, že ty „deky“ na malování, jak jste o nich psaly, mají teď v Hypernově.

škoda mi tu hypernovu nemáme :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
8.12.11 22:22

Ahojky holky, dneska jsem byla na preventivní prohlídce v 18ti měsích s Lucinkou a váží 9840g a měří 81cm, oproti Davídkovi je drobeček ale baští daleko víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.12.11 22:40

Ahojky holky - s těma hovňasema v postýlce to máme taky za sebou :-) Danék si takhle sundal látkovku, vyhodil z postýlky a v klidu - u nás teda s brekem si tam hovínkoval :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.12.11 23:39

Moje další tvoření, škoda že není víc času a ještě musím pro Daníka něco spíchnout od ježíška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 08:14

Dobré ráno
Kristý krásné věcičky :potlesk:
Já byla včera s Nikolkou na pohotovosti protože se spálila :( Řekli nám že je to jen povrchové ale i tak je to ošklivé.Mě to tak mrzí a ted si to vyčítám že jsem jí neuhlídala :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 08:15
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
Já byla včera s Nikolkou na pohotovosti protože se spálila :( Řekli nám že je to jen povrchové ale i tak je to ošklivé.Mě to tak mrzí a ted si to vyčítám že jsem jí neuhlídala :zed: :zed:

Ahojky,ježiši a co se stalo????O co se spálila…
chudinka to musí bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 08:23
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
Já byla včera s Nikolkou na pohotovosti protože se spálila :( Řekli nám že je to jen povrchové ale i tak je to ošklivé.Mě to tak mrzí a ted si to vyčítám že jsem jí neuhlídala :zed: :zed:
chudinka to musí bolet

opřela se ručičkou o kamna.Kdyby mi to Gábinka neřekla že se spálila tak já to ani nevím,vůbec neplakala a hrála si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 08:30
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
chudinka to musí bolet
opřela se ručičkou o kamna.Kdyby mi to Gábinka neřekla že se spálila tak já to ani nevím,vůbec neplakala a hrála si.

Tak to bylo asi z toho šoku..ale pak když ji to šlo k sobě tak to asi bolelo…a má to hodně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 08:30
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
chudinka to musí bolet
opřela se ručičkou o kamna.Kdyby mi to Gábinka neřekla že se spálila tak já to ani nevím,vůbec neplakala a hrála si.

Tak to bylo asi z toho šoku..ale pak když ji to šlo k sobě tak to asi bolelo…a má to hodně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 08:39
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
chudinka to musí bolet

nemá ani puchýř,spíš takový škvarek.Plakala jen když jsem jí to strčila pod studenou vodu.Jinak vůbec jen chodí a pořád mi to ukazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
13.12.11 08:41

Ahoj holky,
Veru: to se občas stane. Hlavně si to nevyčítej. Nemůžeš mít oči všude. Nikolku to asi bolelo, ale děti rychle zapomínají. Tak přeju, ať to má brzy v pořádku, nestrhne si žádný puchýřek a rychle se to hojí. Myslím, že horší je to snad pro ty rodiče :hug:
Já teď trochu lítám. 4 krát za den tramvají, dvakrtá do centra :roll: Ale děti jsou stále nadšené ze stromečků. Už mají všeude doma výzdobu, a tak Vojtík pořád povídá o tom, že je už štědrý den :lol:
Týnko: nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.12.11 08:42

Veru, Kuba se nám taky spálil. Ale za to můžu já, on sám se nespálil, ale já smažila a on byl za mnou a cáklo to mě na ruku a jemu pod pusinku, myslela jsem si, že se zblázním, jak to vypadalo ošklivě. Hned jsme mazali do lékárny a koupila jsem hemagel a ani ne do týdne to bylo pryč.
Jinak dnes máme besídku a já mám něco s okem. Nebolí mě, jen ho mám červené jak rak. :nevim: A jako naschvál tam je dr až od 11hod, to tedy nevím, jak to budu stíhat. :( Musím tam zavolat, jestli by mě nevzala přednostě, protože tam je jinak milion lidí, proto tam chodím jen v nejnutnějších případech. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny